2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canımm nickname mı değiştin :) bende tavsiyeler üzerine avent aldım dediğin gibi içinden bir tane çıkıyor ben bir tanede avent cam biberon aldım lansinoh çabuk bozuluyor diye yazmışlar nette aventin memnuniyet oranı daha yüksekti... emzik aldın mı yada ne düşünüyorsun nuk silikon damaklı emziklerini 0-6 ay dönemi için önermişler ama almadım daha

Canım çok teşekkür ederim. Bütün bebekler sağlıkla büyüsün analarının sıcak koynu babalarının pek sırtı olsun da yatak döşek her daim olur..

günaydın kızlarrrr
herkese iyi, mutlu, bol güzel haberli, bol tekmeli bir hafta olsunn
32. haftaya girdik çok şükür. hafta sonu kasılmalarım vardı oğlum karnımda toplandı falan. hatta bu haftayla birlkte çok şükür hareketlendi
bu hafta sonu hem oğlumu görücem hemde oğlumun odası gelecek inş çok heyecanlıyım

bende en son gittiğimde ilkkez bebişimin yüzünü gördüm :) şimdi zor geliyor beklemek kucağıma istiyom
bende en son gittiğimde ilkkez bebişimin yüzünü gördüm :) şimdi zor geliyor beklemek kucağıma istiyom :)
sorma canım yaaa kızımı özledim ben diyorum eşimde eve ultrasyon aleti alalım yirmi dört saat bak kızına diyor

büyüyen bir tek onlar olsa göbek popu hepsi büyüyor bakacam bol bol unutmazsam kilosunuda soracam :) özledim bir ay önce gitmiştim en son

Aman boşver büyüsün sonra eritiriz

Zaman iyice azalıyor ya çok heyecanlı olmaya başladı bu hamilelik

Kızlar bu arada Gavisconu kullanmadım ben çünkü içeriğinde koruyucu olarak paraben var. Onu görünce içmekten vazgeçtim. Araştırdım biraz vücutta birikecek dozlarda değilmiş ama yine de içmeyeceğim. Artık böyle çok fazla canım acır dayanamazsam belki içerim.

Yapma yaaa ben sürekli içiyorum içmediğim gün dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…