2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi olmana sevindim canım Allah kavuştursun eşine.. o da askerde sayıyordur ne heyecanlıdır şimdi kim bilir :))

canım mide rahatsızlığın en çok ne zaman oluyor ? benim genelde akşam yemeklerinden sonra onun için porsiyonu yarıya düşürdüm biraz faydasını gördüm özellikle yatınca çok kötü yanma oluyor otururken daha rahatım

bana da doktorum bulantı ve yanma için vermişti ben de içmiyorum prospektüsüne bakmştm bazen çok rahatsız ediyor midem sofradan aç kalkıyorum o da çözüm olmuyor tabi midem rahatsız ediyor sabretmeye çalışıyorum

günaydın nisan anneleri ve bebişleri hepimiz için güzel bir gün olsunbebişlerini görecekler umarım iyi haber alırlar ben de heyecanlandım sizin yerinize ben de 15 gün sonra inşallah hanfendi düzelmişse göreceğim yüzünü net başından beri ters duruyorbu arada günler geçiyor şafak 61 olmuş ay çok heyecanlı

Günaydın kızlar hayırlı sağlıklı sıhatli bir hafta olur inşallah...

ctesi günü kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledimm dolabı henüz gelmediği için hurçladım öyle bir kenara koydum hazır olsun dedimm... Sabun tozunu soran olmuştu ben tüm kıyafetlerini hacı şakir sabun tozu ile yıkadım yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacık çıktılar çok memnun kaldım....

sormalısın hemen, karaciger enzimlerinin yukselmesinden oluyordu, endıselendırmek istemiyorum ama bi an once konusmalısın cnm

Ben de akşam yemeklerinden sonra rahatım sıkıntım yok. Gündüz oluyor. Onunda çaresi saat başı bişeyler atıştırıyorum öyle baskılıyorum :))

1 ay daha sabredersek geçecek. Son ay çocuk aşağıya indiği için mide ve sindirim sistemimiz rahatlayacakmış. O günü sabırsızlıkla bekliyorum

Gunaydin kizlar,bnmde nolur nolmaz hersei hizlandirdik yalniz bise tawsiye edim camasirlarini yikayack icin bize havuzlu handa bordan bi sivi camasir ilaci verdiler en sagliklisi buymus yikadm kokusu temizligi cok ii aklinizda olsn

bende sabun tarzı birsey düşünüyorum ama kullanan var mı diye merak ediyordum. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

aynı gün arayıp alıyorum öğleden sonrada gidiyorum ünv hastanelerinin herşeyi herşeyi garip :) ama mecburen gidiyorum doktorum çok iyi aldım randevumu dörtte görüş var :)
Oh tamam o zaman canım. Evet doktorun iyi oldu mu peşinden koşuyoruz mecbur :))
Bak bakalım kuzun nasıl?

Oh tamam o zaman canım. Evet doktorun iyi oldu mu peşinden koşuyoruz mecbur :))
Bak bakalım kuzun nasıl?
ahhh sorma canım yaaa ben tokatta yaşıyorum özel hastane bir tane hastane dersen bir iki gittim sarmadı doktorları görsen sanki insanlar onlara muhtaç keyiflerine göre canları isterlerse düzgün muane ediyorlar ünv doktoru yakalamak biraz zor ama kafam rahat en azından ben sormadan doktorum herşeyi anlatıyor soru sormama gerek kalmıyor ondan koşturuyorum mecbur peşinden

Canım ben mecbur kalmadıkça içmedim ama üç sefer kullandım bından sonra içmeme kararı aldım benim sebebim ise farklı : b12 vitaminim düşük epeyce mide koruyucu ilaçlar özellikle b 12 vitamini emilimini azaltıyormuş. Doktorum sonuçlarıma göre dodex verdi.

Ne güzel canım doğru hekimle karşılaşmak artık şans.
Buldun mu kaçırmayacaksın canım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…