2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bebegim sanki bazen bi yere toplanio,karnimn orasi tas gbi oluo ozellikle geceleri oluo normal mi aranzda bu durumu yasayan var mi
Canim tek bi yerde tümsek gibi oluyorsa bi yerini dayiyordur.ama karninin her tarafi tas gibi sert oluyorsa kasılmadir.o da artik bizim haftalarimizda normal günde 10 kereye kadar doktorun söyledigi.
Cok düzenli ve yaklasan araliklarla daha sık olursa doktorunu bilgilendir canim.
Bir arkadas daha sormus evet bende de günde 4-5 kez oluyor geciyor duzensiz.magnezyum kullaniyorum ben

Benim doktorum 31+6 da gelsem daha uygun dediğimde 32+0 olmak zorunda dedi ama 32 yi doldurduktan sonra gitsen sorun olur mu onu hiç bilmiyorum.yönetmeliğe bir bak istersen
Benim dr illa ki şu zaman gel demedi, öyle olunca bende ders programının belli olmasını bekledim , bu sefer randevu sıkıntıya girdi yönetmeliğe baktım çok açık yazmıyor gibi, bir daha bakayım.
Teşekkür ederim

Benim kaburgada agrim cok yok canim.bacaklarimda ve biraz belimde oluyor ayakta kaldikca.magnezyum iciyorum bende kalsiyuma yeni basladim gun asiri aliyorum.vucut yipraniyor ilkleri gibi olmuyor malesef ki.beni de ara ara dislerim yokluyo bi bakiykrum agriyo curuk mu diyorum ama ertesi gunler hic agri falan olmuyo.insallah doguma kadar sorun cikarmaz...

pardon kalsiyum ve magnezyum oarak ne kullanıyorsunuz acaba

Bir uykusuz benim galiba:) oh uyuyun bacılarbenim yerime de.yattim ama uyku tutmuyo.herkesler de soru sormus kimsecik cevaplayamamis:)bari ben doldurayim sayfalarimart annelri deli gibi yazisiyor ya onlari okuyorum bende cok heyecanli arkasi yarin gibi
@01Adanali canimcim baba kucagi ve bebek arabasi cok sart olan seyler degil.ihtiyac görürseniz gidip alinabilcek seyler.hele bebek arabasi eger arabaniz varsa ilk zmanlar kucaginizda oluyor daha cok.yok ama cok gezen yerinde duramayan ben bebegimi alir alir cikarim ilk günlerden diyorsan almalisin.arkadaslardan alalnlardan marka tavsiyesi alabilirsin en azindan aklinda olur lazim olursa gidip alirsiniz.ben yenileri cok bilemicem benim kizdan kalan kanz in ana kucagi ve bebe confort loola bebek arabam var.

Doktorum magnorm magnezyum yazdi
Kalsiyum calcimax canimcim.
çok sağol canım banada bunları yazdı doktprum dün. ama bir gün birini bir gün diğerini kullan dedi ikisini aynı gün kullanmıyorum yanii. bu arada aç tok farkediyormu ben eczacıya sormayı unuttum

Ben de pentiye bir bakiyim

Ben de kuplu almayı düşünüyorum. Atlet konusunda bende tam karar veremedim aslında gerek yok sanırım.
ben atlette cok cok daha rahat etmiştim. bence iki tane almalısınız kızlar bulunsun, ilk zamanlar kuplular cok zor oluyor. nacizhane tavsiyem

Saol cnm,smdi bnde erken dogum riski oldugu icin hersee dha dikkat eder oldum ama baya tas gbi oluo.her hafta dr.a gdiorum ama yine szdede oldugunu duyunca rahatliorum

Saol cnm,smdi bnde erken dogum riski oldugu icin hersee dha dikkat eder oldum ama baya tas gbi oluo.her hafta dr.a gdiorum ama yine szdede oldugunu duyunca rahatliorum
Cook iyi anliyorum seni canim.ay benimde resmen vajinamin ustunde eli mi ayagimi bilmiylrum kipirdandigini goruyorum otururken ozellikle.soruyorum normal diyo doktor ama kizimda hic olmamistim böyle.insam tedirgin oluyo.

çok sağol canım banada bunları yazdı doktprum dün. ama bir gün birini bir gün diğerini kullan dedi ikisini aynı gün kullanmıyorum yanii. bu arada aç tok farkediyormu ben eczacıya sormayı unuttum
Bende ayni sekilde kullaniyorum.tok iciyorum ben acken midem kaldirmicak:)

kızlar kesin konusmussunuzdur da yeni dogan vucut sampuanı ıcın mustela alacagım, siz nerelerden aldınız? internetten mi?

bu arada mustelanın konak önleyici sampuanını mutlaka alın derim ben kızımda kullanmıstım acayip memnun kalmıstım. hıc konak olmamıstı cok sukur

Cook iyi anliyorum seni canim.ay benimde resmen vajinamin ustunde eli mi ayagimi bilmiylrum kipirdandigini goruyorum otururken ozellikle.soruyorum normal diyo doktor ama kizimda hic olmamistim böyle.insam tedirgin oluyo.
Aynen bnmde bebiste ole bn ztn anlamistm erken kacis plani yaptigini..bnce artk o elidr ters dondukleri icin.bnm ilk bebisim olucak insallah acemilik tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…