2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Can'ım tam 32 de gitmelisin diye biliyorum

Gunaydin guzel anneler. Dun karnima cok kotu agri girdi gecti derken yine basladi. Bicak saplanuyormus gibi cok kotuydu. O kasilma degildir dimi kasilma olsa vajina tarafinda mi olur offf bilgisizlik ne zor

Gunaydin guzel anneler. Dun karnima cok kotu agri girdi gecti derken yine basladi. Bicak saplanuyormus gibi cok kotuydu. O kasilma degildir dimi kasilma olsa vajina tarafinda mi olur offf bilgisizlik ne zor
canım sanci belden başlar göbeğe kadar çember şeklinde uzanır. bir de sanci baslamasi icin once suyun gelmesi gerekir icin rahat olsun bunlar yalanci sancilar seni doguma hazirliyor vücut.

Kızlar gögüs kalkanı alanlar gögüs pedide aldınızmı yoksa kalkan yeterlimi

Ben almadım göğüs pedi. Hem göğüs ucuna değdiği için tahriş oluyor hem de evde olcaz nasılsa kalkanı takar gezeriz püfür püfür

Kızlar karninizda kasılmalar oluyor mu oluyorsa günde kaç kez oluyor?

Olmaz mı? Günde birçok kez oluyor valla saymıyorum.

ben atlette cok cok daha rahat etmiştim. bence iki tane almalısınız kızlar bulunsun, ilk zamanlar kuplular cok zor oluyor. nacizhane tavsiyem

Atletle bunalırım evde diye kararsızım aslında.

Günaydın annişler ve minikolaaaarrr Çok şükür haftanın son günü

Dün akşam deli gibi yedim hem de tok olmama rağmen Resmen bir saldırma güdüsü geldi yemekten önce evde ne bulduysam azar azar attım ağzıma sonra oturdum bir güzel yemek yedim ardından çayla çekirdek çitledim. Sonra noldu? Gece 2:30'da bir kalktım wc ye midem hala dolu ve yanma var. Uyuyamadım uzun süre kaçta uyudum bilmiyorum. Sabah zor uyandım o yüzden işe de geç geldim yarım saat
Bugün zor geçecek bana bitse de gitsek

Hazım süreci uzuyor. normale gore. birde bebişler baskı yapıyor mideye soda içebilirsin. biraz rahatlatır seni

Çok şükür ya Bugünleri de gördük hazırlık Yapmalar güzel Şeyler doğum yaptıĞımuz günleri de görebilsek keşke hayırlısıyla
amin inşallah artık işe gelmek iyice zorluyor simarik83 dediği gibi bitsede gitsek

Kızlar Günaydın ... Bebek hareketleri ile ilgili bişey soracağım bebeğiniz ne sıklıkla hareket ediyor yani sürekli oynuyor mu ? Benim ki sabah pek hareket etmiyor. Ben 6 da uyanıyorum. Bebeğim 1-2 kez çok hafif kıpırdadı ama akşam daha hareket li oluyor. Ama çok güzlü değil sanki bu ara. Hep korkuyorum.

canım sanci belden başlar göbeğe kadar çember şeklinde uzanır. bir de sanci baslamasi icin once suyun gelmesi gerekir icin rahat olsun bunlar yalanci sancilar seni doguma hazirliyor vücut.
Günaydin:) canimcim sanci baslamasi icin önce suyun gelmesi gerekir demissin ya sıkıntı yasama diye söyliyim dedim.dogum sancilarinda illa ilk su gelir sonra sanci diye bisi yok.ilk sanci da baslayabilir.su sonradan gelebilir hatta benim gibi hic patlamadan doguma kadar durabilirsin benimkini ebe patlatti dogumhaneye gtmeden önce:)

Kızlar internette akintiniz sarı ya da yeşil renkliyse drunuza başvurunuz yazıyor benimki son zamanlarda hep sarı sizde durumlar nasıl? Ciddi ciddi erken doğumdan korkuyorumm

Benimde gündüzleri birseyler yersem kıpırdaniyor ama aksamlari daha cok uyanık galiba daha hareketli.12 saatte 10 kere en az kipirdaniyorsa doktorun dedigine gore korkma canim.kimisi cook hareketli oluyo kimisi sakin:)bide artik esniyo gibi nazli nazli harket etcekler büyüdüler annesi:)

günaydınn kızlar hayırlı cumalar olsunn

cumaaa günlerini çok seviyorummm yarın iş yok bütün günümü evde mıymıylanarak geçirmek istiyorum nasipse tabii birde ebebek e uğramak :)

Günaydın hatunlar nasılsınız bakalım yorucu bir gün beni bekliyor bugün

Yıkama ütülemem mi yapacaksın?

cumaaa günlerini çok seviyorummm yarın iş yok bütün günümü evde mıymıylanarak geçirmek istiyorum nasipse tabii birde ebebek e uğramak :)

Evet yaaaa uyumak istiyoruuuuummmm. Öğleden sonra izin mi alsam diye düşünüyorum. Eğer açılmazsam izin alırım. Kasılmalarımda var zaten oturamıyorum uzanmak istiyorum.

Ben geçen hafta gittim çok güzel şeyler var. Neredekine gidiyorsun bilmiyorum ama bostancı çok büyük...Gerçi çalışanlar çok ilgisiz , kendin arayıp buluyorsun. Ama çok güzel şeyler var.

yaa sabah sabah işte bir sürü sıkıntı çıktı. Cuma günü iyice yoruluyorum buda üstüne tuz biber oldu

Ben boş yere 3-4 gün bekleyip hastalığı dahada şiddetlendirdim.bekleme hiç git bencede.
Şimdilik daha iyiyim öksürüğüm hafifleri ateşim de çıkmadı hiç hafta sonu evde biraz daha dikkat ederim dün kara turp almıştım bal-turp kürü yapıcam akşam yapamadım son tahlilimde iyotum biraz düşük çıkmış doktor demedi ama ben normal olsun istiyorum öksürüğü kesen de turpdaki iyotmuş bir kaç gün yapıyım ki belki iyot değerimi de yükseltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…