2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen canım ama buda bizim için avantaj aslında bebekler doğmadan alıştırma yapıyoruz gerçi ben yeni duzelmistim 3 yaşında oğlum var yazdan belli gece uykusu düzelmişti tam o toparlandı derken hamiş olduğumu öğrendim

Vücut uykusuzluğa alıştırıyor diyorlar ama uyusak yine daha iyi.enerji toplamamız lazım.benimde kızım var 3,5 yaşında.ilk iki yıl uykusuzluğun dibine vurmuştum.sabahlara kadar meme ağzında uyuyordu.inşallah ikinci ablası gibi olmaz.

G Gulkenege Canım senin mesajlar boş geliyor hep.birinin mesajına cevap yazmak istediğinde sağ altta cevapla seçeneğini tıklayıp o kişinin mesajını silmeden hemen altına kendi mesajını yazıp tekrar cevapla seçeneğini işaretlemen gerekiyor.

İnşallah canım benim oğlumda uykuyu hiç sevmeyen bı bebekti sürekli oyun istiyordu

Oldu herhalde canım teşekkür ettim iyi geceler yeniyim ya acemilik

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Cumartesi günü suyumun gelmesiyle kendimi Doğumda bulmam bir oldu
Ben oğlumu sağlıklı sıhhatli aldım kucağıma çok şükür
Darısı sizlerin başına
hayirli olsun canım normal doğum mu oldu bebis nasil ?

mmousee cnm cok sevindm,Allahim onlara saglik afiyet hayirli omurler nasip eylesin.bizimkiler yaramaz erkeklerGunaydin kizlar gelen gden youn pek yazamiorm.Bizde cok sukur kuvozden ii hbrlerle ayriliorz ama bn brz skintili surecler yasayinca hala korkularm var.Onun icin akliniza gelince dua istiorm.kul kulun duasina muhtacmis.oglusum cok kuzu kuvozde onu ole gorunce icim yanio evsiz gbi masum masum uyuyo.;(nsallah iki haftaya cikicakmis cok sukur bnde buarada gribim fena onu atlatiorm.ewlat cok degisik bi duygu inanin dogunca ole ozel hissediosnzki Allahim butun guzellikleri ona vermk hissediosnz.ben size bikac bilgi verim bidefa sezaryannolucak arkadaslar.sut olayinda brz skinti yasayabilirler ama hic kafanizi takmayin bnm erken dogum olmasina ragmn geldi.dr.um 3.gunde acilacaini soledi ama bn o an panik olmustm ama birden bi acilio bnm suan gogusler fena her an sagip sagip buzlua atiorm.muhakkak sutyeninizi buyuk alin goguslerinize inanamicksnz.Hastanede makineler cok guclu oluo bn ilk onu kullaninca gogsum yara oldu.smdi philips avent aldik brz yavas ama gogsu pek acitmio siz yinede hastane cantaniza koyun.sut artirici cayinizi cantaya koyun
Pijama takimi birden fzla olsun cok kirlenio.ve gogusler acayip bi hale gelince sut doluo bebek tam ememio ve sizn goguslerde agri,kizariklik oluo ozmnda zeytinyagiyla masaj yapinca gecio.bnm bebiste kordn dolanmksti mecbur sezaryan oldm ama siz siz oln dr.normal dogumu onerirse enazndan bi deneyin 5.gn hala oturup kalkmada sorun var oksurunce gulunce dikisler agrio.hepinize hayirli beklmeler bn kuluckaya yatmalar diodum Rabbim insallah hepinize hayirli dogumlar nasip eder

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Canıımmmmm hayırlı uğurlu olsuun Maşallah ikinize de... Bebişin durumu ne, sen nasılsın, doğum nasıldı? Amin sağlıcakla darısı başımıza inşallah...

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Ben şokrabbim hayirli ugurlu etsin canimmne guzel masalllah sizegüle güle büyüyün

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Bu nisan bebekleri cok erkenci cok.hayirli olsun canim allahim anali babali büyütsün.ikinizde iyisinizdir insallah.erken dogumlari duydukca korkuyorum benimde oyle olacakmis gibi

Günaydın Hanımlar ,
2. bebeğimizde gelmiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün mmousee . Darısı hayırlısıyla bizim başımıza . Bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum. Geceleri ateş basıyor. Ayaklarımın altı yanıyor.Az kaldı diyorum. Doğum yapacağım hastaneyi araştırdım. Benim iki dr um var. Biri sezeryanın daha kolay olacağını söylerken , diğeri tamamen normal doğumu öneriyor.İki arada kaldım. Bilmiyorum. Doğum yapanlarla konuştuğumda kimisi normal diyor kimisi sezeryan diyor. Ay kafam çok karışık ....

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Allah analı babalı büyütsün inş ne güzel Bi haber

Sezeryanda olan biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki sakııınnn. Herşeyin normali. Normal ihtimali küçücük bile olsa varsa kesinlikle normal doğum

34+0 dan herkese günaydın

2.bebisimiz hosgelmis.@mmousee gözün aydin Allah anali babali saglikli buyutmek nasip etsin.

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına

Ay canım çok şaşırıdım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah ikinizde iyisinizdir. Kendini iyi hissettiğinde ve zaman bulduğunda detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…