2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Senin başka bi sıkıntın varmı bel ağrısından başka kramp falan 3. Bebek'te benimkimi olacak ne
kramp canım bacaklarıma giriyor gece uyurken genelde ama bel sancısı karında acıma sırt ağrısı cok var.. belimde ağrının dışında bildiğin sancı giriyor şimşek çakar gibi

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Cumartesi günü suyumun gelmesiyle kendimi Doğumda bulmam bir oldu
Ben oğlumu sağlıklı sıhhatli aldım kucağıma çok şükür
Darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun gözünüz aydın maşallah oğluşa :)

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
ayy hayirli olsun canim benim. Darisi bize insallah saglikla. Umarim ikiniz de iyisinizdir. Bizi merakta birakma :)

6 martta randevum var haftaya pazartesi yani canım bekleyebilirsem beklicem bekleyemezsem eğer artarsa giderim acil olarak sanırım sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Aynen benimde 6 mart diyorumya gitmekten bıktım doktora telefon açmaktan eşim ara gel derse gidelim diyor ama ben beklemek istiyorum benim bide vajinal enfeksiyon mantar vardı omu arttı aceba böbreklerimde sıkıntı var öyle bişeymi diye duruyorum ama çok kötülendim elim ayağım boşaldı hayırlısı dur bakalım artarsa gidicem ama psikolojim bozuldu iyice

canım bebeğin hareket ediyor mu peki hareketleri azalırsa durma git benim eşim de ara bi sor gel derse gidelim diyor normal diyor bekleme taraftarı yani acaba biz mi vesveseliyiz aynı senin gibi kafayı yicem artık ne normal ne değil anlayamıyorum... bir de işe geliyorum her sabah erkenden kalkıp akşama kadar masa başında acaba o mu yoruyor diyorum..

Hareketli canım kasılma falan Yok ama belim sızlıyo bacaklarıma kadar sızı var ben çok evhamlıyım ilaç kullanıyorum zaten Yok bide ilk bebem olsa neyse 3. Ve ben hala bişeyden anlamıyorum ne tuhaf yok kuzum çalışmayla alakalı değil sanırım ben evdeyim istirahat halindeyim çok iyi olmam lazım ama değilim dur bakalım hayırlısı olsun haberleşelim canım...

tamam canım haberleşelim ama biraz sakin olmaya çalış evdesin dinlenmeye bak benim kasılmalarım da cok var hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…