2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar ve minik kuzuları

Kötü bir gece geçirdim ben. Gece 3'te mide yanmasıyla uyandım ve 2 saat uyuyamadım. Mide yanmalarım azalmıştı ama 2 gündür sabah akşam beni mahvetmeye başladı yine. Ayaklarım şişmeye başladı. Botum sıkıyor artık. Ayak bileklerimde bir sıkıntı yok ama ayak parmaklarım dolma gibi oldu bakıp bakıp gülüyoruz eşimle İzine ayrılmak için son 2 haftam ondan sonrada eğer aniden gelişen birşey olmazsa 2 haftada evde dinlenip doğuma gideceğim.

Günaydın tatlı annişler ve yaramaz bebişleri mmousee maşallah Allah analı babalı büyütsün. Bebiş nasıl sağlıkla büyüsün sancın felan oldu mu nasıl hissediyorsun
H Hayirlisikismet en tecrübelimiz sensin bilgilerin için sağolasın

simarik83 bolbol su iç artık şiler için hava çok soğuk değilse daha rahat bir ayakkabı giy arada ayaklarını uzatanilirsen işyerinde uzat ayakta çok durma

simarik83 bolbol su iç artık şiler için hava çok soğuk değilse daha rahat bir ayakkabı giy arada ayaklarını uzatanilirsen işyerinde uzat ayakta çok durma
Ben suyu aten çok içiyorum daha fazla içersem damacana gibi olurum heralde :)) İş yerinde oturuyorum genelde ayak uzatma fırsatım pek olmuyor arada yürüyorum. Spor ayakkabılarımı denedim ama hepsi sıkmaya başlamış. Eşiminkileri deneyeceğim sanırım :))

günaydın kızlarrrr... mmousee canım maşallah allah analı babalı büyütsün.. çok sevindim senin adına.. kızlar on gün belime giren sancılar tüm hızıyla hala devam ediyor kontrolüm 7 martta olacak dişimi sıkmaya çalışıyorum.. umarım yalancı doğum sancısıdır

mmousee gozun aydin olsun
Allah anali babali buyutsun.okudum sok oldum.benim cantam bile hazir degil bende de bir olumsuzluk ruzgari var.rabbim enerji mutluluk versin.saglikla.kucagimiza alalim ins ..

simarik83 onlardan olursa iyi olur kan dolaşımın için iyi olur bir kaç hafta için ayakkabı alınmaz zaten
environmentaleng dikkat et baktın çok kötüsün doktora bende üç dört defa yaşadım bel ağrısı ama yalancı sancıydı galiba çok kötü oluyor uykumdan uyandırdı 7 Mart'a baya var

benim ilk kızımdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma döndüğüm halde ayak numaram 1,5 numara büyüdü hiçbir ayakkabım olmadı olmuyor da hala

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Cumartesi günü suyumun gelmesiyle kendimi Doğumda bulmam bir oldu
Ben oğlumu sağlıklı sıhhatli aldım kucağıma çok şükür
Darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canım darısı başımıza artık normal mi oldu sezaryen mi oldu cnm

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün inşallah. Sanada cok gecmiş olsun canım

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... darısı başımıza

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına

Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın :) darısı bizlerin başına inşallah :)

tamam canım ben öyle bi sızı görmedim değişik bir ağrı artarsa gideceğim

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
Aaa hadi gözün aydın.erkenci çıktı seninkide.şimdi nasıl küveze falan girdi mi?

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Darısı sizlerin başına
mmousee canım geçmiş olsn iyi misiniz Allah analı babalı büyütsün şaşırdım baya nisan anneleri daha mart gelmeden başladı doğurmaya bebişler aceleci:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…