- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.201
Yaaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün detaylarını iyi olunca anlat bize normal mi yaptınSelam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Cumartesi günü suyumun gelmesiyle kendimi Doğumda bulmam bir oldu
Ben oğlumu sağlıklı sıhhatli aldım kucağıma çok şükür
Darısı sizlerin başına
canım son ayda en az 1 kg alıyorlar ben bile su an korkuyorum aramızda bir hafta var benim ki de kgsu 2.500 .Selam annelerrr doktordan geldim 2869olmuş tosbagam dikkat etmeme rağmen kilo alıyo.. Ama kilofan ziyade iri bi bebek dedi bende 10 kiloya yakın aldım fazlada değil. Ay inşallah normal doğum yapabilirim hayırlısıysa eğer
İri olsa dert küçük olsa dert benim bebişte zayıf minyon bir kız olacak dedi doktor inşAllah üç kilo olurdu rahat tutar emziririmSelam annelerrr doktordan geldim 2869olmuş tosbagam dikkat etmeme rağmen kilo alıyo.. Ama kilofan ziyade iri bi bebek dedi bende 10 kiloya yakın aldım fazlada değil. Ay inşallah normal doğum yapabilirim hayırlısıysa eğer
Şuan kaç kg?İri olsa dert küçük olsa dert benim bebişte zayıf minyon bir kız olacak dedi doktor inşAllah üç kilo olurdu rahat tutar emziririm
Ben şu an 8 kilo aldım bebeğim Dr geçen hafta 2400 du yarın kntrolum var bakalım ne kadar almış 2gun önce hastanede yattım ama 1 hafta olmamıştı muamele olalı söylemedi doktor benimde o telaştan aklıma gelmedikızlar şurada ne kaldı ortalama bir ay falan. son ayda biz kac kg alacaz bilemiyorum.
Şu ana kadar kac kg aldınız bayanlar ?
Benimkide tombisgillerden geçen hafta 350 gr almıştı bu haftada ole aldıysa yarın 2750 falan olmusturBir tombik de bende sanirim canim.haftya kontrolum var tahminm 2800 civari cikar benimde.bana da doktor iri dedi hatta 40 i beklerse 4 u gecer bu dedi bakalim nasip :)bende normal isterim ama kiloyla nasil olur bilmem:)bende 8-9 kilo arasinda aldim.
canım ben bebeğin eşyalarını ve kıyafetlerini bebek çantasına koydum kendime ayrı çanta hazırladım ikisi de doldu zaten sende ayrı ayrı yap daha rahat edersin benim çantalar küçük zaten anca doldu tatlımKızlar şimdi hastane çantamı hazırlicam kemdi eşyalarımı valize koycam bebeğin bebeğin eşyalarını bebek çantanızama yoksa valize kendi eşyalarınızın yanınamı koydunuzkarar veremedim nasıl rahat olur
Canım ben şuan itibariyle 17 kg almış bulunuyorum. Bebeğim ise kg olarak geriden geliyor. 2 hafta önce 1670 gr dı .kızlar şurada ne kaldı ortalama bir ay falan. son ayda biz kac kg alacaz bilemiyorum.
Şu ana kadar kac kg aldınız bayanlar ?
Bugün yine tahlil verdim protein falan çıkmadı doktır sonuçlar güzel iki hafta sonra gel dedi napmalıyım anlamıyorum.Gebelikten kaynaklı yüksek çıkıyor bazen ama seninki yüksek değil sınırda, yarın belli olur canım netleşir artık. Magnezyuum kullanıyor musun tuzu olabildiğinde azalt
Bugünki tahlilde protein çıkmadı negatifti sonuçlar iyi dedi iki hafta sonra gel dedi ben güvenmelimiyim nasıl oldu bir gün önce vardı bir gün yok yarın yapsam çıkar mı gene kafam karıştı moralim bozukmnt canım noldu idrar sonucun?
Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi.herkeste sorunlar çıkmaya başladı rabbim hayırlısını versinUzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Bayadır giremedim hastalıklar , sıkıntılar , üzüntüler derken.. Şükür bu günlere gelebildik..
Bu sabah 5 te nişanım geldi kızlar. 7 ye kadar evde bekledim sancım vs olacak mı diye. Baya kasılmalarım oldu. 7 de düştük yola , yürüyerek kasıla kasıla gittik hastaneye. Hastane evime 5 dk diye taksi falan da çağırmadık aracımız yok. Hiç korku da gelmedi içime suyum falan gelicek diye. O an Allah insanın içine gerçekten o gücü veriyor korku falan düşünmüyor.
Neyse ebe nst ye soktu , bu arada ilk kez nst ye girmiş oldum. Biraz sancıların var dedi. Alttan bakmak istedi açılmam falan var mı diye , kabul etmedim doktorumla görüşmek istiyorum dedim. İndim aşağı doktorumun gelmesini bekledim. Ebeler zaten gerekli bilgiyi doktorumla görüştüler. Zaten bir kaç gündür şiddetli ardarda kasılmalar yaşıyordum ağrılı. Normaldir diye düşünüyordum ben. Belim ve kasıklarım da tatlı tatlı sancıyordu. Meğersem benim kız yerleştirmiş kafasını aşağı , yoluna girmiş. Ki Dr bana erken doğum riskimin olmadığını her seferinde söylüyordu. Bu doğum işi kapalı bir kutu gerçekten , her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Kafasını baya bir aşağı yerleştirmiş Dr rahim ağzı uzunluğunu bile ölçemedi ultrasonla mecbur aşağıdan muayene etti uzun uzun. Şükür ki açılmam yok , rahim ağzı 4.2 dedi ama yumuşama başlamış. Yani doğumun yakın dedi. Bir on gün kadar içeride tutabilirsek bizim için kardır dedi. 35+0 ım bu arada. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın 2. dozu da vurulucam. Progestana başladık yine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , hayırlısıyla da kavuşmak hepimize nasip olur inşallah. Kızım 2880 gram olmuşBu sabah bize bir sürpriz yapmaya yeltendi ama vazgeçti sanırım. Kanamam yada suyum gelirse acil sezeryana alırım dedi. Ben sezeryan düşünüyorum çünkü. Şimdilik istirahat halindeyim. 24 Mart tarihini vermişti doktor bakalım bir on gün bile içerde kalırsa ne ala.. Sağlıkla kavuşalım da erken geç farketmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Uzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Bayadır giremedim hastalıklar , sıkıntılar , üzüntüler derken.. Şükür bu günlere gelebildik..
Bu sabah 5 te nişanım geldi kızlar. 7 ye kadar evde bekledim sancım vs olacak mı diye. Baya kasılmalarım oldu. 7 de düştük yola , yürüyerek kasıla kasıla gittik hastaneye. Hastane evime 5 dk diye taksi falan da çağırmadık aracımız yok. Hiç korku da gelmedi içime suyum falan gelicek diye. O an Allah insanın içine gerçekten o gücü veriyor korku falan düşünmüyor.
Neyse ebe nst ye soktu , bu arada ilk kez nst ye girmiş oldum. Biraz sancıların var dedi. Alttan bakmak istedi açılmam falan var mı diye , kabul etmedim doktorumla görüşmek istiyorum dedim. İndim aşağı doktorumun gelmesini bekledim. Ebeler zaten gerekli bilgiyi doktorumla görüştüler. Zaten bir kaç gündür şiddetli ardarda kasılmalar yaşıyordum ağrılı. Normaldir diye düşünüyordum ben. Belim ve kasıklarım da tatlı tatlı sancıyordu. Meğersem benim kız yerleştirmiş kafasını aşağı , yoluna girmiş. Ki Dr bana erken doğum riskimin olmadığını her seferinde söylüyordu. Bu doğum işi kapalı bir kutu gerçekten , her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Kafasını baya bir aşağı yerleştirmiş Dr rahim ağzı uzunluğunu bile ölçemedi ultrasonla mecbur aşağıdan muayene etti uzun uzun. Şükür ki açılmam yok , rahim ağzı 4.2 dedi ama yumuşama başlamış. Yani doğumun yakın dedi. Bir on gün kadar içeride tutabilirsek bizim için kardır dedi. 35+0 ım bu arada. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın 2. dozu da vurulucam. Progestana başladık yine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , hayırlısıyla da kavuşmak hepimize nasip olur inşallah. Kızım 2880 gram olmuşBu sabah bize bir sürpriz yapmaya yeltendi ama vazgeçti sanırım. Kanamam yada suyum gelirse acil sezeryana alırım dedi. Ben sezeryan düşünüyorum çünkü. Şimdilik istirahat halindeyim. 24 Mart tarihini vermişti doktor bakalım bir on gün bile içerde kalırsa ne ala.. Sağlıkla kavuşalım da erken geç farketmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Uzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi.herkeste sorunlar çıkmaya başladı rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?