2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam annelerrr doktordan geldim 2869olmuş tosbagam dikkat etmeme rağmen kilo alıyo.. Ama kilofan ziyade iri bi bebek dedi bende 10 kiloya yakın aldım fazlada değil. Ay inşallah normal doğum yapabilirim hayırlısıysa eğer

Selam kızlar
Forumun 2. Bebeği geldi
Cumartesi günü suyumun gelmesiyle kendimi Doğumda bulmam bir oldu
Ben oğlumu sağlıklı sıhhatli aldım kucağıma çok şükür
Darısı sizlerin başına
Yaaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün detaylarını iyi olunca anlat bize normal mi yaptın

canım son ayda en az 1 kg alıyorlar ben bile su an korkuyorum aramızda bir hafta var benim ki de kgsu 2.500 .
bende normal istiyorum 4 olursa zorlar bizi. Bakalım hayırlısı.

kızlar şurada ne kaldı ortalama bir ay falan. son ayda biz kac kg alacaz bilemiyorum.

Şu ana kadar kac kg aldınız bayanlar ?

İri olsa dert küçük olsa dert benim bebişte zayıf minyon bir kız olacak dedi doktor inşAllah üç kilo olurdu rahat tutar emziririm

İri olsa dert küçük olsa dert benim bebişte zayıf minyon bir kız olacak dedi doktor inşAllah üç kilo olurdu rahat tutar emziririm
Şuan kaç kg?
Benim ilk kızım hep önden gidiyordu hamileliğim boyunca.sonra tam tersi gelişimi yavaşladı.doğumdan bir gün önce ki ultrasonda 2800 falan olacak dedi doktorumuz.kızım 3150 gr doğdu.son haftalarda ölçümler çok hata veriyor.hatta ultrason kağıdında ölçümün yanında -+ 400 gr hata payı yazıyor en sonki ultrasonumda.o yüzden çok takılma ultrasona.birde kilodan daha önemlisi sağlıklı olması.

Bir tombik de bende sanirim canim.haftya kontrolum var tahminm 2800 civari cikar benimde.bana da doktor iri dedi hatta 40 i beklerse 4 u gecer bu dedi bakalim nasip :)bende normal isterim ama kiloyla nasil olur bilmem:)bende 8-9 kilo arasinda aldim.

kızlar şurada ne kaldı ortalama bir ay falan. son ayda biz kac kg alacaz bilemiyorum.

Şu ana kadar kac kg aldınız bayanlar ?
Ben şu an 8 kilo aldım bebeğim Dr geçen hafta 2400 du yarın kntrolum var bakalım ne kadar almış 2gun önce hastanede yattım ama 1 hafta olmamıştı muamele olalı söylemedi doktor benimde o telaştan aklıma gelmedi

Bir tombik de bende sanirim canim.haftya kontrolum var tahminm 2800 civari cikar benimde.bana da doktor iri dedi hatta 40 i beklerse 4 u gecer bu dedi bakalim nasip :)bende normal isterim ama kiloyla nasil olur bilmem:)bende 8-9 kilo arasinda aldim.
Benimkide tombisgillerden geçen hafta 350 gr almıştı bu haftada ole aldıysa yarın 2750 falan olmustur

Kızlar şimdi hastane çantamı hazırlicam kemdi eşyalarımı valize koycam bebeğin bebeğin eşyalarını bebek çantanızama yoksa valize kendi eşyalarınızın yanınamı koydunuz karar veremedim nasıl rahat olur

canım ben bebeğin eşyalarını ve kıyafetlerini bebek çantasına koydum kendime ayrı çanta hazırladım ikisi de doldu zaten sende ayrı ayrı yap daha rahat edersin benim çantalar küçük zaten anca doldu tatlım

Gebelikten kaynaklı yüksek çıkıyor bazen ama seninki yüksek değil sınırda, yarın belli olur canım netleşir artık. Magnezyuum kullanıyor musun tuzu olabildiğinde azalt
Bugün yine tahlil verdim protein falan çıkmadı doktır sonuçlar güzel iki hafta sonra gel dedi napmalıyım anlamıyorum.

Bugün çok zorlandım. Kendimi taşınamıyorum 35 haftayı doldurayım evde dinleneyim diyorum yoksa işe git gel erken doğuracağım

Uzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Bayadır giremedim hastalıklar , sıkıntılar , üzüntüler derken.. Şükür bu günlere gelebildik..
Bu sabah 5 te nişanım geldi kızlar. 7 ye kadar evde bekledim sancım vs olacak mı diye. Baya kasılmalarım oldu. 7 de düştük yola , yürüyerek kasıla kasıla gittik hastaneye. Hastane evime 5 dk diye taksi falan da çağırmadık aracımız yok. Hiç korku da gelmedi içime suyum falan gelicek diye. O an Allah insanın içine gerçekten o gücü veriyor korku falan düşünmüyor.
Neyse ebe nst ye soktu , bu arada ilk kez nst ye girmiş oldum. Biraz sancıların var dedi. Alttan bakmak istedi açılmam falan var mı diye , kabul etmedim doktorumla görüşmek istiyorum dedim. İndim aşağı doktorumun gelmesini bekledim. Ebeler zaten gerekli bilgiyi doktorumla görüştüler. Zaten bir kaç gündür şiddetli ardarda kasılmalar yaşıyordum ağrılı. Normaldir diye düşünüyordum ben. Belim ve kasıklarım da tatlı tatlı sancıyordu. Meğersem benim kız yerleştirmiş kafasını aşağı , yoluna girmiş. Ki Dr bana erken doğum riskimin olmadığını her seferinde söylüyordu. Bu doğum işi kapalı bir kutu gerçekten , her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Kafasını baya bir aşağı yerleştirmiş Dr rahim ağzı uzunluğunu bile ölçemedi ultrasonla mecbur aşağıdan muayene etti uzun uzun. Şükür ki açılmam yok , rahim ağzı 4.2 dedi ama yumuşama başlamış. Yani doğumun yakın dedi. Bir on gün kadar içeride tutabilirsek bizim için kardır dedi. 35+0 ım bu arada. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın 2. dozu da vurulucam. Progestana başladık yine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , hayırlısıyla da kavuşmak hepimize nasip olur inşallah. Kızım 2880 gram olmuş Bu sabah bize bir sürpriz yapmaya yeltendi ama vazgeçti sanırım. Kanamam yada suyum gelirse acil sezeryana alırım dedi. Ben sezeryan düşünüyorum çünkü. Şimdilik istirahat halindeyim. 24 Mart tarihini vermişti doktor bakalım bir on gün bile içerde kalırsa ne ala.. Sağlıkla kavuşalım da erken geç farketmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi.herkeste sorunlar çıkmaya başladı rabbim hayırlısını versin

Bayadır gözükmüyodun canım.. Kızın erkenci cıktı. Hayırlısıyla Allah kavuştursun

Bayadır gözükmüyodun canım.. Kızın erkenci cıktı. Hayırlısıyla Allah kavuştursun

Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi.herkeste sorunlar çıkmaya başladı rabbim hayırlısını versin

Aminn.. Gerçekten bu doğum olayı planlandığı gibi gitmiyormuş ben bunu öğrendim bugün. Bebekler kendi karar veriyorlar gelecekleri zamana Allah'ın izniyle. Bu saatten sonra hazırda beklemek lazım. Eksikler var ama ne yapalım takmıyorum artık olduğu kadar en önemlisi sağlık ve sağlıkla yavrularımızı kucaklamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…