2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
mayıs 2015 te doğum yaptım, kayserideyim. normal doğum yaptım çok bilgisiz ve ilgisizi bi doktor. doğumda omuz takılması oldu kol sinirleri koptu bebeğimin

Kendin mi yapacaksın canım bebeğin suyuna kırk ihlas okuyorsun o Sudan biraz kendine ayırıp en son abdest alırken kendine döküyorsun bizde böyle yapıyorlar birde gezmeye gidiyorsun misafirliğe Yumurta toplamaya
Benimde dün kırkım cıktı abdest aldık Ama gezmeye gitmedik olur mu ki acaba

Kendin mi yapacaksın canım bebeğin suyuna kırk ihlas okuyorsun o Sudan biraz kendine ayırıp en son abdest alırken kendine döküyorsun bizde böyle yapıyorlar birde gezmeye gidiyorsun misafirliğe Yumurta toplamaya
Evet kendim yaptım canım. Dua okuyarak yıkadm 40 kez su döktüm üstüne. Şimdi kv yada görümcemin gelmesini beklyiorum bende yıkanıcam

Kızlar bebegimin kakasında biraz kan var ince ince böyle tel gibi çok tedirgin oldum niye olmuş olabilir ki kabızlık olabilirmi acaba

Kızlar bebegimin kakasında biraz kan var ince ince böyle tel gibi çok tedirgin oldum niye olmuş olabilir ki kabızlık olabilirmi acaba
Ihmal etme gülüm doktora bir götür kanlı bezini göster. Ama iyibak belki poposu pısık beze yapısmış olabilir o kanamıştır

Ihmal etme gülüm doktora bir götür kanlı bezini göster. Ama iyibak belki poposu pısık beze yapısmış olabilir o kanamıştır
Doktora götürücem eşim gelsin de. Yok pışıkdan degil bu kakayla birlikte gelmiş kabız olmuş sanırım çünkü çok ıkınıyo Canım çok üzülüyorum ya

Korkulacak bişey değil canım benim yigrnimde vardı ameliyat oldu akşam nişana gitti :)
Çak sağol Can'ım içim rahatladı biraz

çok geçmiş olsun sen moralini hiç bozma başka bir dr da götür

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi olur bebis çok üzüldüm
Çok sağolun arkadaşlar bulunduğumuz ilde yapmadılar Bebek yoğun bakim yok diye annemlenin yanına geldik bugün götürdük perşembeye güm verdiler ameliyat olacak kuzum dua edin inş

Kızlar bebişler nasıl ikş ayı devirdik hatta 6gün geçti aşımızı ı olduk iyice agucuklara başladı dışarıdan gezmeden anlıyo evde aglıyo kapıdan çıkıyorum susuyo kucaktan inince yaygarayı koparıyo

Benim ki dışardan hiç hoşlanmıyo ne zman çıksak çok geçmeden kıyamet kopuyo huzursuzlanıyor eve gelip normale döndürene kadar canım çıkıyor birde hava soğuk.

Canım banyo yapıp gusul al. Gezmeye çık .

Dua işi güzel de yumurta ne oluyor yumurta mi bitmiş evde kim verir bu devirde ?
canım gittiğin yer veriyor 3 tane genelde veriliyor temsili olarak canım

Benimde dün kırkım cıktı abdest aldık Ama gezmeye gitmedik olur mu ki acaba
Canım adet öyle birşey olmaz gelenek yani

Evet kendim yaptım canım. Dua okuyarak yıkadm 40 kez su döktüm üstüne. Şimdi kv yada görümcemin gelmesini beklyiorum bende yıkanıcam
maşallah Allah sağlıklı uzun ömür versin

Kızlaaar çok soru sordum da. Bugün bebegim hep uyudu yaa. Uyandırıp emzirdim hatta biraz önce emmek bile istemedi memede uyudu zor uyandırdım ayagının altına vura vura. Bi ara gündüz emdikten snra altını alırken ıkınırken ağladı falan snra yine uyudu. Hatta şimdide uyuyo neden acaba yaa. Biraz önce babası beşiğinde sallıyodu uyanıktı. Ben aldım emzirdim gaz çıkarırken gene uyudu. Normalmi ki bu kadar. Bugün 40 gunluk olduk. Daha öncese gün içinde uyursu ama bu kadar deliksiz uyumazdı

Benim ki dışardan hiç hoşlanmıyo ne zman çıksak çok geçmeden kıyamet kopuyo huzursuzlanıyor eve gelip normale döndürene kadar canım çıkıyor birde hava soğuk.
benimde öyle bir iki misafirlik denemesi yaptık ama o ağlamaktan ben onu telkin etmekten perişan oldun

banyo mu yaptık kimi Bebek banyodan sonra mayışıyor bir güzel uyku uyuyor

Benim kızımı anlatmışsın benimkide evde pek bir mutlu apartmanın kapısından dışarı çılamadık daha

Kızlar burası çok sıcak oğlum hep terliyo sürekli kafası ıslanıyo elbiselerini degiştiriyorum ama böylede hasta olucak bi sıcak bi saguk sizce ne yapmalıyım pencereleride açamıyorum eser diye artık tişörtmü giydirsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…