2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu arada size sormak istedigim bebişlerin yüzüne birşey sürüyor musunuz. Krem yağ tarzi. Ben vücuda losyon kullanıyorum ama yüzüne de sanki gerekiyor bazen kuruyor gibi.
Bebeğin vücudunuzdaki sürekli losyonlamıuorum ben bir yapıyorsam bir yapmıyorum mesela yüzünde ufak seyler olunca kendi sütümden bazen sürüyorum şifa niyetine

Allah sabır versin canım zor durum gerçekten

Allah kolaylık versin cnm eylülde başlayacakmısın işe
Yine seminere katılıp 1 yıl ücretsiz izne ayrılıcam canım.eylülde 6 aylık olacak daha çok küçük .yarım günde olsa bırakamam kıyamam.

Valla öğretmen olmasında akademisyen olabilir ama:)

Cnm sizn mı topuk kanında sorun cıkmıştı,yanlış mı hatrlıorm nasıl oldu merk ettm

İki gündür hiç aklıma gelmedi resim çekmek.sınıfta tahtanın önünde falan çekiyim hakkaten:)

Kızlar garip bir soru olacak ama bebeklerinizi doyurup mu yıkıyorsunuz? Benimki açken altını bile aldırmadığı için ben besleyip öyle banyo yaptırıyorum keyifli keyifli yıkanıyor. Bir yerde okumuştum önce yıkayın sonra besleyin yazıyordu. Bu mümkün olmuyor bizde. Tok yıkamak zararlı mıdır acaba

Canım bende sakinlessin diye emzirip banyo yaptiriyorduk ama geçen banyodan sonra çok kötü kustu bende korktum bir daha üstüne emzircem öyle demişlerdi çünkü bana.

Yine seminere katılıp 1 yıl ücretsiz izne ayrılıcam canım.eylülde 6 aylık olacak daha çok küçük .yarım günde olsa bırakamam kıyamam.

Valla öğretmen olmasında akademisyen olabilir ama:)
. Olsun canım Prof olur belki ak sakallı böyle inşallah tatlı tatlı görmeyi nasip etsin

canım ben açken yaptırıyorum ama öyle çok değil işte emzirdim en az iki saat geçsin bekliyorum öyle yaptırıyorum şükür ilk zamanlar benim kızımda baya kusuyordu şimdi alıştık bir birimize öyle çok kusmuyor

Kizlar merhaba. Birsey danisicam sizlere. Son 10 gundur sutumu sagmiyordum emziriyordum hep ve bebegim huysuzdu hep. Uyuyordu ama tilki uykusuydu. Emiyor hep cekmezsem agzindan 24 saat emicekti. Hatta her emisten sonra kusuyorda agzindan akma gibide degil agiz dolusu kusuyor genelde ama sorun su ki az once emzirdikten 3 saat sonra goguslerimi sagdigimda ikisinden toplam 35 cc civari cikti. Cisli kakali bezimizde normal. Bazen 45 dakika emziriyorum hala araniyor ustune birde 60cc mama yapiyorum gene yetmiyor ama kusuyorda evet gazida var ama gaz olagi baslamadan oncede boyleydi.Dun gece 11 gibi 1 saat emip uyudu bi daha sabah 6.30da uyandi hic boyle yapmazdi 11de emip 3 4 gibi uyanirdi. 1. Ay kontrolunde 1.5 kilo aldi hatta gunde 1 kere gece mama veriyordum o zaman. 2. Ay kontrolunede 6 gun var napcam ben bilemedim

Aslında yikarim ama hem tut hem yıka hem su dök başını yikamaktan korkuyorum .önemli olan başını yıkamak .ne güzel sen yikayabiliyorsun dediğin gibi cesaret edip ilkini atlatsam yikarim .insallah
canim ben dus kabinin icine bi havlu yayiyorum 2 kat ustune yatiriyorum oyle yikiyorum kuvetide var ama useniyorum zor geliyor

Kız benim oğlum yok kızım var.ak sakallı değilde anca ak saçlı olabilir

O güne özel yorgunluk veya uykusuzluktan sütün olmamış olabilir.belkide makinen iyi çekmiyordur.ama ayda 1,5 kilo aldıysa sütün haydi haydiye yetiyordur merak etme.

Canım dr sor ama çok emiyor kusuyor olabilir birde bebeğin emmesi ve makine aynı ölçüde olmuyor
Kız benim oğlum yok kızım var.ak sakallı değilde anca ak saçlı olabilir
ay kafam karıştı öyle olur diyelim ak saçlı profesöriye

Mersin ve çevresinde oturanlar hava nasıl bebişlere ne giydiriyorsunuz bayrama Mersin'de olacam merak ettim ona göre valiz hazırlim
Bu civarlar çok sıcak canım. Kısa kollu şort getir. Ama iki üç parça uzun kollu ve pijama da al.
Mersin in bazı yerleri soğuk.

Ben de hep tok yıkiyorum. Önemli olan canım aç yikamamak. Emzirip 45 dk sonra da yikayabilirsin hem çok tok olmaz. Hem sen rahat yikarsin. Ama çocuk emmek isterken banyo yaptirirsan kendine de bebeğe de zulmedersin yazık olur.

Canım havalar ısındı bebekler bu ara daha fazla uyur. Benimki ilk başlarda gündüz sadece 1 saat uyurdu şimdi maşallah uzun uzun uyuyor gece de öyle ben emziriyorum uykuya kaldığı yerden devam ediyor gece. Benim doktorum bebegimin gelişimini beğeniyor maşallah diyor mama versen boyle güzel gelisemezdi diyor. Sana da tavsiyem mama verme sagip ne kadar geliyor diye bakıp kendini strese sokma ben hiç sagmadim. Rahat kafa sütunu olumlu yönde etkiler. Benim doktorum özel ve çok ilgili mama asla tavsiye etmiyor süt varken. Yoksa yapacak başka bir şey yok zaten.

1. Ayda 3750ydi az once kucagima alip tartildim kiyafetleriyle falan 4 kilo cikiyo sinirlerim cok bozuldu
Sık sık emzir iki saati bekleme canım. Bazen yarım saatte bazen bir saatte gece iki saatte bir emzir çok faydasını görürsün. Denenmistir. Bu aylarda kg almasi lazım. 3 ay sonra cok az alıyorlar. Ha bir de evdeki tartiya pek guvenme yanilabiliyor. Bizimki yanıldı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…