- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.421
bende içiyorum farklı farklı artık evdeyken sürekli bitki çayları arada eşimde içiyorKızlar süt yapan çayları halen kullanıyormusunuz benim tadı hoşuma gidiyor içiyorum hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende içiyorum farklı farklı artık evdeyken sürekli bitki çayları arada eşimde içiyorKızlar süt yapan çayları halen kullanıyormusunuz benim tadı hoşuma gidiyor içiyorum hala
Emzirme önlüğü ile emzirmeni öneririm ya da süt sağıp biberonla verebilirsin.çok küçük ve kulağı basınçtan etkilenmesin.Kızlar yarin uçakla oglumla Antalya ya gidiyoruz beni heyecan bastı nasıl olacakinşallah ağlamaz oğlum yalnız olacağız çünkü .inşallah uyur.iniş kalkışlarda emzik verin dediler benim oğlum hiç emzik almadı midesi bulamıyor verdiğimde kusuyor .bakalım nasıl geçecek ilk yolculuğunuz olacak inşallah.
Tesadüf bugün ilk kez benim kızımda kahkaha attı hemde uzun uzun.ablası çocuk şarkısında dans ediyordu ona baktı baktı güldü.şaka gibi büyüyor gözümün önünde.Kızlar bugun mutluluktan ağladım. Oglusum kahkaha atarak güldü. Normalde aaa diyerek gülüyordu ama bugün çok güzel güldü. Babasının kucagindaydi babası öpüyor kokluyordu sonra birden oğlum bir gülmeye başladı bende güldüm eşim de güldü. Ne yaptın çocuğa dedim çenesini öptüm dedi. Ya kızlar bir de benim oğlum çok babaci. Onda daha rahat huzurlu ve hep onda uyuyor. Ben de diyorum beni sadece süt için seviyor bu çocuk . Ana kucağına yatırıyorum eşimle yan yana oturuyoruz hep babasına bakıyor beni görmüyor . Baba çok mutlu ya ben...
Yarın sabah ilk işim emzirme önlüğü almak olacak canım .inşallah iyi geçe rEmzirme önlüğü ile emzirmeni öneririm ya da süt sağıp biberonla verebilirsin.çok küçük ve kulağı basınçtan etkilenmesin.
ben de ayni..sutu artirmak.ixin neler yapiyorum .yok olmuyor.ilk cocugumda tasiyordu.simdi ise hep acabaKızlar 3.aydan sonra göğüsler eskisi gibi dolmazmiş. Var mı aranızda memesi eskisi gibi sertlesmeyen. Süt bebek ihtiyacına göre üretilirmış. Benim sanki biraz söndü gibi. Daha 3 ay dolmasına 8 gün var ama psikolojik mi yoksa. Merak ediyorum sizlerde durum ne?
Biz aşı olalı iki ay olacak neredeyse çok az bi kızarıklık varAşıdan baya sonra beliriyor o iz canım.1-2 ay kadar.ilk kızımda öyle olmuştu.bunda aşının üstünden bir ay geçti biraz kızarıklık var üstünde sadece.
Sorma bayram hepimizi mahvetti.:)) ben de baklava, sarma fıstık derken baya bi yedim ama şükür kilo almamışım. Ben iki aydır sabit kilodayim ne alıyorum ne veriyorum. 68 de takılı kaldım.Canım diyete başladığımdan beri sütüm gayet iyi çok şükür. Kilo verdim. Göbeğim azaldı. Bacaklarım inceldi. İlerleme var. Ayın 10 unda gideceğim tekrar bakalım kaç kilo vermişim. Bu listeyi uygularsan 3-4 kilo verirsin 20 günde demişti. Ama benim arada kacamaklarim oldu. Çikolataya dayanamıyorum ve bayram dolayısı ile az birşey de sarma kaçırdım. Hayırlısı bakalım :)
Yalnız kendi kendime çok sorduğum bir soru var. Neden hep en lezzetli şeyler en zararlı şeyler :)
Benimkide tutamiyor. Oyun halisina koydugumda ordaki oyuncaklara vuruyor sadece ...Kızlar sizin bebişler bişeyler tutmaya başladımı? Ben çıngırak veriyorum tutamıyo ağır mı geliyo acaba?
Kizlar memenizde cok hafif kizariklik var mi. Ben iki mememdede cok hafif pembelik goruyrm.Damarlarda baya belirgin.
Oyun halısındakileri tutup çekiyor ama eline çıngırak veriyorum tutamıyor. Ağır ve kalın geldi sanırım ince bileyler vermek lazımBenimkide tutamiyor. Oyun halisina koydugumda ordaki oyuncaklara vuruyor sadece ...
Benimde damarlar baya baya belirgin yeşil yeşilKizlar memenizde cok hafif kizariklik var mi. Ben iki mememdede cok hafif pembelik goruyrm.Damarlarda baya belirgin.
İçin rahat etmiyorsa sağlık ocağına danış bakalım.Biz aşı olalı iki ay olacak neredeyse çok az bi kızarıklık var
Olsun canım ben de yarın uğrarım belkimnt hemşireyi aradım sabah açmadı dönmedi de bu saate kadar soramadım
Ben yarın yine ararım zaten yarın doktor kontrolğmğzde var doktorada sorarımOlsun canım ben de yarın uğrarım belki
Kızlar bana akıl verin.
Sadece emiyor bebeğim. İlk haftalar çok iyi kilo aliyordu. Sonra aşırı kusmaya başladı ve kilo alimi düştü. Gaviscon başlamıştık. Kilo alimi yükseldi ama yine de tombik değil kizim. 84 günlük ve 5 470.
Canım sıkılıyor instagram da filan tombik bebekleri görünce.
Sütüm de var. Emzirdikten sonra sagiyorum. Tamam fışkırmiyor ama süt çıkıyor. Sonuçta bebek daha çok çekiyor.
Bugün sağlık ocağına gittim. Dedim mama mi versem. Verme 6 aya kadar dedi. Kızın çok hareketli 3 aylik bu kadar hareketli gormemistim dedi.
Sizce ne yapayım. Nasıl kilosu. Mama da vermek istemiyorum. Zaten bir ara denedik begenmedi içmedi. Birde 3. Aydan sonra kilo alımları dahada düşecek. Bu arada 3630 doğdu
Saol canım. Sağlık ocağında ki hemsire de öyle söyledi. O kadar kendimi telkinliyorum kıyaslama diye ama. Dediğin gibi aç okşa ağlar zaten. Midesi küçük sanırım kızımınBenim bebeğimde reflü oldu kusuyor bu biraz etkileyebilir kilosunu evet ama açlıktan ağlamıyorsa çok kilolu olmaması sıkıntı değil ki. Ayrıca kilosu da iyi. Bence başlama mamaya annesi, zorunlu olmadıkça bunu bebeklerimize haksızlık olarak görüyorum. 3 ay daha sabret sonra ek gıda falan tombikleşir bebişin. Çok da şart değil ya![]()