- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.801
Canim hissetmeye baslamamis olmalisiniz diyo.Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse
ben hala ölümüne kankayım :) haha
Canim hissetmeye baslamamis olmalisiniz diyo.
Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse
Rus takvimi hariç bütün maddeler bende var bu durumda erkek olmalı.benim kontrolde göstermedi bizimki doktor sadece pipi göremediğini söyledi %51 kız dedi.bakalım ne çıkacak.seninde gözün aydjn oğlunu sağlıkla alırsın kucağına inşallsh
Gunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.
Kizlar biraz ozel olcak ama 12. Haftayi gectik ya iliski durunlariniz nasil
Malum cogumuz kankaydik kocalarla :)
Saol canimm, ciktik kontrolden 61 mm olmusuz 4 gun ileride ultrasonda. Ac gitmistim ben kipir kipirdi. Ense kalinligi 0.9 mm çıktı, burun kemigi de oluşmuş her sey yolunda gozukuyor maşallah dedi doktorumuz. Ikili icin kan verdim cuma günü arayacagim doktoru. Cinsiyeti ise ogrenemedik su an goremiyorum dedi doktor. Cok hareketli olmasi da etkili oldu sanirim. Boyle durumlarda kiz olma ihtimali var ya da pipisi cok kucuk de olabilir bi dahaki kontrole kesin olarak ogreniriz dedi. Bakalim bi ay daha merakla ve heyecanla beklemeye devamGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Paradontax dis eti hastaliklari için oneriliyor canimAy küçük diş fırçası hiç aklıma gelmedi deneyeyim hemen.paradontax ın ne gibi etkisi var onu anlamadım.tedavi edici mi yoksa mide bulantısına mı engel oluyor?
Stres yapmamaya çalışıyorum zira malesef bahsettiğim üzücü olaydan ötürü panik atak ve ağır depresyon geçirdim.. ama panik ataktan bi türlü kurtulamadım o yüzden en ufacık streste kalp atış hızım değişiyor kendimi hep kendim rahatlatmaya çalışıyorum hatta bu benim 6. Gebeliğim artık bu defa diğerlerine göre çok şükür daha sakinim doktoruma sordum bel ağrısı olabilir rahim büyüyüp yerleştiği için dedi ama illa sorarız ya bizim gibi hamilelere sanki öyle daha iyi hissediyor gibiyim.. bu takvimi nasıl eklicez ben bilmiyorum..geçmiş olsun cok üzüldümsiz yine de doktorunuza mutlaka söyleyin. Bizim yazımızın altında hamilelik takvimi diye bir şey var ondan siz de yapsanıza her gün hamileliğimizin hakkında bilgiler veriyor beni çok aydınlatıyor.
Ama ben herhangi bir şikayetim olduğunda mutlaka doktoruma söylüyorum ne olur ne olmaz diye :)
Çok stres yapmamaya çalışın lütfen :) hamileliğimiz çok rahat geçmesi dileğiyle :)
Kg artisiniz ne alemde kızlar ben 3 ayda 1 kg aldım 5 gündür vitamin hapı kullanıyorum decavit.
Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)şaka mı bu
aynen canım yaa :))Hahahaha sesli güldüm :))
Bence forum bize isim önermesin mümkünse :))
günaydın kızlar.
benim daha önceden bir düşüğüm birde karnımda bebeğim öldüğü için kürtajım oldu. bu bebeğim benim için bi ayrı kıymetli. non-invasif tarama testi yaptırdık geçen hafta. sizlerden ricam benim için dua edin bugün yarın sonuç çıkacak herşey güzel olsun.
canım decavit kullanıyorum ama iştahım olmadı 2 haftadır. büyük tuvalet için normal o renk decavitten kaynaklanıyor, ben prospektusunu okudum. sanırım demir var o renk değişikliği yapıyor tuvaletteİstifra etmekten 3 kg gitmişti, 1,5 kg geri aldım yaklaşık 3.5 aylık sürecin sonu hala eksideyiz.. 54.5 kg oldum.
70'i bulmadan bitirsem çok iyi olur ama göreceğiz. :)
Decavit hafif iştah açıyor olabilir veya bulantılar azaldığı için daha rahat ve iştahlı yiyor da olabilirim bilmiyorum kızlardan decavit kullananlarda iştah artması oldu mu?
Bir de büyük tuvaletinizde renk değişikliği oldu mu? Afedersiniz 2 gündür çok koyu bir renk , mide kanamasında böyle olurmuş normalde korktum sabah sabah.. doktora mi gitsem?
canım decavit kullanıyorum ama iştahım olmadı 2 haftadır. büyük tuvalet için normal o renk decavitten kaynaklanıyor, ben prospektusunu okudum. sanırım demir var o renk değişikliği yapıyor tuvalette
rica ederim canım :*Ben de Google a yazdım aynen dediğin gibiymis, içerisindeki demir koyu renk olmasına sebep oluyormus. Korktum birden. Hamilelikten beri her şey gözlem altında. Küçük tuvalet büyük tuvalet akıntı analizcisi olduk vallahi :) neyse içim rahatladı... teşekkür ederim canım :*
Yani aslinda dusununce garip oluyoo cocugun yaninda yapiyoruz gibi. Ona zarar gelcek gibi. Aslinda yarari bile varmis uzmanlar oyle diyor. Bizim doktor yasaklamamisti ama biz yasagi kendimize koymustuk
Canim 10 gunde 1 iyi aslinda hem yorulmamis oluruz hem ayda sadece 3 kere endiseleniriz bi sey oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?