2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse

canım ben doktoruma sordum dedim bu haftalarda hareketlerini hissedebilirmiyim sanki hissediyorum gibi. hayır dedi hissettiğin şeyler bağırsak hareketlerin.

canım %51 saçma bi rakam. yani zaten %50-50 şans var.
biraz bekle bakalım diğer kontrolünde daha net olur. Allah gönlüne göre versin inşallah.[/QUOTE]
Kararsızdım ama Gönlümden erkek geçiyor artık:)bir kızım var birde oğlum olsun diye.ama kızımda kız kardeş istediği için kızda olsa sevinirim.ama %51 de olsa işkillendirdi beni.inşallah bir ay sonraki kontrolde netleşir

Merhaba hanımlar , bizde bir tedirgin bir Mutlu şekilde gün geçiriyoruz sabah kusmalarım hala var ama gün içindekiler azaldı çok yorulmadıkça olmuyor , 2 li taramam Perşembe gününe kaldı , akıntım çok yine dün özellikle çok geldi biraz gezdim ettim akşam da serindi üşüdüm diye olabilir belki diye düşünüyorum . Cinsiyet kız dedi ama emin değiliz daha
Çirkinleşmedim sivilce falan çıkmadı
Çin takvimi kız Rus erkek diyor
Göğüslerim ilk başta doldu ama şimdi normal hala eski sütyenlerimi kullanıyorum rahatça
Göbeğimiz de bu halde verdiğim kilolardan 400 gram geri almışım

Biz bi yakınlaştık sonra sanki biz arkadaşız bu bir hataydı gibi bişey oldu çok güzelleştin aslında aklıma geliyor ama kıyamıyorum bişey olcak diye korkuyor , benim de aklıma Doğum geldi direk Doğuma kadar böyle olursa nasıl açılma olsun kapanıp gidicek diyorum kendi kendime

Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Saol canimm, ciktik kontrolden 61 mm olmusuz 4 gun ileride ultrasonda. Ac gitmistim ben kipir kipirdi. Ense kalinligi 0.9 mm çıktı, burun kemigi de oluşmuş her sey yolunda gozukuyor maşallah dedi doktorumuz. Ikili icin kan verdim cuma günü arayacagim doktoru. Cinsiyeti ise ogrenemedik su an goremiyorum dedi doktor. Cok hareketli olmasi da etkili oldu sanirim. Boyle durumlarda kiz olma ihtimali var ya da pipisi cok kucuk de olabilir bi dahaki kontrole kesin olarak ogreniriz dedi. Bakalim bi ay daha merakla ve heyecanla beklemeye devam ayrica doktorum yaklasik 15 20 dk gosterdi tum hareketlerini. olusan kemik yapisini anlatti omurgasini kafatasini gosterdi. Icim rahatladi saolsun cok sevindim diger doktora gidenlerden de guzel hayirli haberler bekliyoruz
Ay küçük diş fırçası hiç aklıma gelmedi deneyeyim hemen.paradontax ın ne gibi etkisi var onu anlamadım.tedavi edici mi yoksa mide bulantısına mı engel oluyor?
Paradontax dis eti hastaliklari için oneriliyor canim

Hepinize hayırlı olsun kızlar yazışmaları okuyunca bi tuhaf oldum geçen sene bu zamanlar bizde bu heyecanlar içindeydik cinsiyet gösterse de öğrensek alışverişe başladak die 16. Haftada göstermişti Allah sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı inşallah hayırlı evlatlar olsunlar hepinize kolay rahat hamilelikler kolay doğumlar diliyorum

Stres yapmamaya çalışıyorum zira malesef bahsettiğim üzücü olaydan ötürü panik atak ve ağır depresyon geçirdim.. ama panik ataktan bi türlü kurtulamadım o yüzden en ufacık streste kalp atış hızım değişiyor kendimi hep kendim rahatlatmaya çalışıyorum hatta bu benim 6. Gebeliğim artık bu defa diğerlerine göre çok şükür daha sakinim doktoruma sordum bel ağrısı olabilir rahim büyüyüp yerleştiği için dedi ama illa sorarız ya bizim gibi hamilelere sanki öyle daha iyi hissediyor gibiyim.. bu takvimi nasıl eklicez ben bilmiyorum..

günaydın kızlar :) doktordan geldim az önce.ikili test yaptı eğer riskli çıkarsa daha detaylı test yaptırmanız için sizi yönlendiricem dedi tam düşündüğüm gibi.cinsiyet için erken ama görürsem bişey söylerim dedi.ultrasonu açar açmaz bizimki elini sallıyodu 6 cm olmuşdoktor hareketlenmesi için cihazı salladı dönmeye başladı yavaş yavaş.ense kalınlığı 1mm risk yok dedi.biraz elini kolunu salladıktan sonra tekrar yatmaya devam etti.doktor biraz ağır kanlı dedi.eşimde annesine çekmiş diyo ilk kez muayenede duygulandım.farklı farklı pozisyonlarda görüntü verdi.ama doktor bakarken de baktıktan sonrada cinsiyeti hakkında bişey demedi bende sormadım izlemekten aklıma bile gelmedi cinsiyeti.balık yağı içeren bi vitamin verdi.demir hapını bi dahaki ay vericem erken kullanınca bulantı yapıyo dedi.benimde bulantılarım arttı iki haftadır.bi de tartıldım 3-4 kilo almışım.kilomu tam söylemiycem ama çünkü o kadar göstermiyorum :) doktorda şaşırdı zaten hiç o kadar görünmüyosun diye.bi hafta sonra inşallah kan sonucumda güzel çıkar :)

Kg artisiniz ne alemde kızlar ben 3 ayda 1 kg aldım 5 gündür vitamin hapı kullanıyorum decavit.

İstifra etmekten 3 kg gitmişti, 1,5 kg geri aldım yaklaşık 3.5 aylık sürecin sonu hala eksideyiz.. 54.5 kg oldum.
70'i bulmadan bitirsem çok iyi olur ama göreceğiz. :)
Decavit hafif iştah açıyor olabilir veya bulantılar azaldığı için daha rahat ve iştahlı yiyor da olabilirim bilmiyorum kızlardan decavit kullananlarda iştah artması oldu mu?

Bir de büyük tuvaletinizde renk değişikliği oldu mu? Afedersiniz 2 gündür çok koyu bir renk , mide kanamasında böyle olurmuş normalde korktum sabah sabah.. doktora mi gitsem?

Hahahaha sesli güldüm :))
Bence forum bize isim önermesin mümkünse :))

Dua ettim canım. . Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin ve saglikla hayırlısıyla tamamına erdirtsin ben her gün yatmadan bunun için dua ediyorum tanıdığım tanımadığım bütün kadınlara anne adaylarına. .

canım decavit kullanıyorum ama iştahım olmadı 2 haftadır. büyük tuvalet için normal o renk decavitten kaynaklanıyor, ben prospektusunu okudum. sanırım demir var o renk değişikliği yapıyor tuvalette

canım decavit kullanıyorum ama iştahım olmadı 2 haftadır. büyük tuvalet için normal o renk decavitten kaynaklanıyor, ben prospektusunu okudum. sanırım demir var o renk değişikliği yapıyor tuvalette

Ben de Google a yazdım aynen dediğin gibiymis, içerisindeki demir koyu renk olmasına sebep oluyormus. Korktum birden. Hamilelikten beri her şey gözlem altında. Küçük tuvalet büyük tuvalet akıntı analizcisi olduk vallahi :) neyse içim rahatladı... teşekkür ederim canım :*

rica ederim canım :*

Benim doktorum da faydası var dedi.. cinsel iliski sirasindaki kasilmalar normal doguma yardimciymis. İlk muayeneden beri serbest bize ama eski zamana göre isteksizlik var bende psikolojik mi bilmiyorum ama eşleri de düşünmek lazım. Karnımız çok çıkana kadar erkekleri fazla etkilemez diye düşünüyorum. Ben eşime internetten buldugum rahim yapisindan resimli olarak anlatmıştım. Bak cinsel organ buraya giriyor ama bebek burda buyuyor diye. O yüzden onun da içi rahat etti. Ama tabi simdi nerde yumurtlama dönemindeki tutku nerde şimdiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…