- 29 Temmuz 2015
- 608
- 617
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.781
Ay hiç sorma bende 69 la başladım gebeliğe 70 oldum şimdiye hedefim maksimum 10 kilo almak bakalım nasıl yspcaz bu kilolarıKızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar
canım benim de maksimum hedef 10 kiloyu geçmemek. ablam 7 kilo almıştı. o da benim gibi sık ama az yiyordu. sanırım benim midem küçültü. cok yemek istiyorum yemekleri ama midem almıyor :)Ay hiç sorma bende 69 la başladım gebeliğe 70 oldum şimdiye hedefim maksimum 10 kilo almak bakalım nasıl yspcaz bu kiloları
ben de 71 le basladim suan 72 kiloyum karnim kocaman oldu bir haftadir hamilelik kiyafetleri giyiyorum oglumda 9 kilo almistim bakalim bunda hayirlisiyla kac kilo alacagimKızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar
canım senin karnın hemencicik çıkmış zayıfmısın ondanmı oldu acaba. ben 70 kg başladım 69 kiloyum. göbeğim çıktı ama öyle çok belli değil. sabahları sönük akşamları kocaman oluyoKızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar
canım bu arada beni de eklermisin.Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)şaka mı bu
Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)şaka mı bu
canım ikili test sonucu için bende dr a gitmicem. 10 gün sonra bana hatırlat bakıp 24 saat içinde sana dönüş yapayım dedi. memnun değilsen önemli bir ilaç falan kullanmıyorsan takip gereken benim gibi o zaman daha yolun başındayken değiştir bence doktorunu. daha bu işin doğumu var yaniKızlar Günaydın... Bende cmt günü sabah dr a gittim. 2 li test için Çikolatada yedim. Ama çok hareket ettiği için dr ölçüm yaparken zorlandı baya. Yememek daha iyi sanırım. Ayrıca dr uma gıcık oluyorum. Çok itici bir kadın baştan beride ona gittim içinde değiştiremedim .Ama daha fazla dayanamayacağım. Ukala bilmiş. Sorularıma lütfen cevap veriyor. İkili testin sonucu bi tek onda olurmuş.Gelmeme gerek yokmuş. O beni ararmış. Daha beni hiç aradığını görmeden...Ben aradığımda da ulaşamıyorum zaten. Dedim ki unutmazsınız dimi ararsınız. Benim dalga geçer bir tavırla ,ararım ararım dedi yolladı. Cinsiyeti sordum 12+ 2 iydi yani. Bu zamanda görülmesi mümkün değil dedi. Bende arkadaşlarım var cinsiyetlerini öğrenmeye başladılar diyorum. Dr ları sallamıştır deyip geçti..... Daha çok sinirim bozluyoo bu kadınla...
Kizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitseGunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.
Kizlar biraz ozel olcak ama 12. Haftayi gectik ya iliski durunlariniz nasil
Malum cogumuz kankaydik kocalarla :)
canım bizim geçmişten çok sıkıntılarımız vardı zaten. 3 aya kadar da dr yasaklamıştı. 3 ay bitiminde serbestsiniz dedi ama biz yine de korkuyoruz. ve eşim sanırım kendini garip hissediyor içimde canlı var diyeGunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.
hareketleri hissetmeye baslamamis olmalisniz diyor yani daha hissetmiyorsunuzdur diyor ne hissedip ne hissetmicegimizi de bu programan mi ogrenecez hissediyoruz birkereKizlarrr bebis harwketlerini hissedenler bakin ne diyo hamilelik alanimda. Harwketleri hissetmis olmalisiniz diyo. Ahh ahh hissetswk de su evhamlarimiz bitse
canım bizim geçmişten çok sıkıntılarımız vardı zaten. 3 aya kadar da dr yasaklamıştı. 3 ay bitiminde serbestsiniz dedi ama biz yine de korkuyoruz. ve eşim sanırım kendini garip hissediyor içimde canlı var diye
öyle 10 günde 1 kere falan yani daha fazlası yok
Ayy bak heyecandan onu bile yanlis okumusumhareketleri hissetmeye baslamamis olmalisniz diyor yani daha hissetmiyorsunuzdur diyor ne hissedip ne hissetmicegimizi de bu programan mi ogrenecez hissediyoruz birkere
ben hala ölümüne kankayım :) hahaGunaydin kizlarrrr. Ne guzel ilk donemi atlatiyoruz yavas yavas. Rabbim brbislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz ginleri de gostersin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?