2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben kimsenin acisini hafife almadim o yuzden cok kizginim ama Allah goruyor. Gercekten annelik cok baska birseymis. Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Simdiden boyleysek dogurunca nasil olacagiz. Doktorun bir yandan dogru soylemis iste olcunce ufak bi risk bile olsa boyle kendini yiyorsun. Insallah nifty sonucum guzel gelir de bende derin bir oh cekerim

Tosun olacak tosun paşa geliyooorr Allahin izniyle.suleyman demirel gibi gıdısı olacak.kocaman kocaman yanakları olacak.cenesi belli olmayacak tombiklikten :)

kızlar doktorum bana imom diye omega 3 içeren bi vitamin verdi.galiba bulantım bu haptan dolayı oluyo çünkü akşamları hapı içtikten sonra bulanmaya başlıyo.aranızda kullanan var mı acaba aynı hapı
Canım ben gebelikten önce verdi Dr folik asit falan yerine geçiyor Heralde etkili ve iyi bir ilaç

Tosun olacak tosun paşa geliyooorr Allahin izniyle.suleyman demirel gibi gıdısı olacak.kocaman kocaman yanakları olacak.cenesi belli olmayacak tombiklikten :)

Bu halde bile guldurdun beni Allah da seni guldursun:) bi dogsun da isiricam poposunu hak etti

Canım seni çok iyi anlıyorum.göğsüme bir öküz oturdu sanki nefes alamıyorum.dün gece çarpjntıdan uyuyamadım resmen.daha doğrusu kalbim titriyor gibi böyle bir garibim.bugün 8:30 da aradım labaratuvarı 12:00 de çalıştığım okula geldiler amdılar kanımı.keşke sende hemen bugün alın kanı deseydin.yarım gün kazanırdın.böyle beklemek işkence gibi

@ucoon ikihayat okadar eminim ki hiçbişi çıkmıcagına cok güzel haberler bizi bekliyor hiiiç merak etmeyin.

Aman sakın!!!!! Canım uyku düzeni bu hastalıkta ne kadar mühim biliyorsun. Nasıl teskin ediyorsan kendini mutlaka dene ve başar. Bebişe zarar gelmesin annesi.
Ah o uykusuzluk hamileliğin başından beri kesik kesik uykular geç dalmalar sık uyanmalar erkenden hortlamalar.bide bu olay tüy dikti üstüne.çarpıntımı tetikleyenlerden biride uykusuzluk dediğin gibi

kızlar doktorum bana imom diye omega 3 içeren bi vitamin verdi.galiba bulantım bu haptan dolayı oluyo çünkü akşamları hapı içtikten sonra bulanmaya başlıyo.aranızda kullanan var mı acaba aynı hapı
Ben kullanıyorum canım sabah içiyorum ben. Akşam içtiğim bir hap yok akşam bulantıları başladı bende gündüz iyiyim akşam kötü

Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı
Canim grcen benim imza alanimda yaziyordu altiniza kacirabilirsiniz bugunler kegel egzersizleri yapin diye. Netten bak istersen canim
Doktora gidince de soylersin
Bunlar ilerleyen zamanlarda daha da artqcak bildigim kadariyla. Ben de dun kusarken kacirdim sorma

Ayy mantikli aslinda ama ergen ergen herkese anlatirlar " ayy kanks yaaa gecen benim anne kusmuk videosu gosterdi ogrenccc yaaa tiksindim iyice kadindan kavqa ettiqqq oqlum " ayy sabah sabah yazdiklarima guldum iyi mi

Canım ben gebelikten önce verdi Dr folik asit falan yerine geçiyor Heralde etkili ve iyi bir ilaç

bulantı yapıyo mu sende peki

Ben kullanıyorum canım sabah içiyorum ben. Akşam içtiğim bir hap yok akşam bulantıları başladı bende gündüz iyiyim akşam kötü

bende öyle gündüz iyiyim akşam baş ağrısı ve mide bulantısı oluyo hapıda akşam içiyorum.o yüzden sordum sizde de oluyo mu yan etkisi yok yazıyo reçede ama acaba hapın etkisi mi diye

Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı

rahim mesaneye baskı yaptığı için olabiliyomuş canım ama daha bunun 7-8-9. ayı var biraz erken yani böyle altına kaçırmak için.kegel egzersizleri yapmaya başla mutlaka düzenli şekilde.hem tutmana yardımcı olur hemde normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo

Canım bence ilaçtan değil ben sabah içiyorum Demir hapını ve imom. Gündüz iyiyim akşam oldu mu kötü oluyorum bi kaç gündür canım sıkılıyor bu duruma hala bulantılarım devam ediyor midem iyi değil reflü oluyor Allahım kolaylık versin ne zor zamanlar atlattık bu güne şükür. Ben 3 kilo vermiştim. 1 kilom zaten mide dolu olunca geldi. 54 önceden idim 52 yim şuan ve hiç kilo almadım ben benim gibi hiç kilo almayan var mı acaba ?

anladım canım.benim doktorum bulantım olduğunu falan söyleyince demir hapını vermedi yalnız.demir hapına erken başlayınca bulantı yapıyo sonra vericem onu dedi reflüde çok zor oluyo ablam doğuma kadar bişey yiyememişti doğru dürüst reflü yüzünden.ben 3 kilo kadar aldım ama burdaki arkadaşların çoğu bulantılardan zayıfladı senin gibi.

Canım çok sevindim testin temiz çıktı. Ayrıca tebrik ederim oğluşun geliyor. Bu sene erkek yılı diyorlardı doğru sanırım topicte çoğunluk erkek olmaya başladı.

Kizlar sakin bozmayin moralinizi bebeklerimiz cok küçük ultrason cihazida yanilabilir sonuçta. . Insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alacagiz.benimde c.tesi kontrolum cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…