- 29 Ağustos 2016
- 56
- 117
- 8
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.321
Bütün gün ergenlerle iç içe olmanın yan etkileri galibaAy alemsin :) hic gülecegim yoktu
Merhaba... seni çok iyi anliyorum. Annelik böyle birsey.. ama lütfen daha fazla kendinide bebiside üzme... iki gun evvel bende test icin ultrasona girdim dr. Hic olcmeyelim tecrubelerime dayanarak soyluyorum dedi inan hic itiraz etmedim. Ne olursa olsun evladim. Ve inan bugün üzuldugunle kalacaksin . Sapasaglam dogacak göreceksin...
Zaten bugun uzuntuyu dibine kadar yasadim ilk defa boyle agri hissettim ama bugunde birakacagim hepsini. Buna da sukur Allah daha beterinden korusun dusununce sukrettim. Allah hic birimizi evladimizla sinamasin. Gurbuz bebeklerde ense biraz kalin olabiliyor korkma dedi tosun mu olacak bilmiyorumki:) destegin icin cok sagol canimm
Canım ben gebelikten önce verdi Dr folik asit falan yerine geçiyor Heralde etkili ve iyi bir ilaçkızlar doktorum bana imom diye omega 3 içeren bi vitamin verdi.galiba bulantım bu haptan dolayı oluyo çünkü akşamları hapı içtikten sonra bulanmaya başlıyo.aranızda kullanan var mı acaba aynı hapı
Tosun olacak tosun paşa geliyooorr Allahin izniyle.suleyman demirel gibi gıdısı olacak.kocaman kocaman yanakları olacak.cenesi belli olmayacak tombiklikten :)
Canım seni çok iyi anlıyorum.göğsüme bir öküz oturdu sanki nefes alamıyorum.dün gece çarpjntıdan uyuyamadım resmen.daha doğrusu kalbim titriyor gibi böyle bir garibim.bugün 8:30 da aradım labaratuvarı 12:00 de çalıştığım okula geldiler amdılar kanımı.keşke sende hemen bugün alın kanı deseydin.yarım gün kazanırdın.böyle beklemek işkence gibiSagol canim insAllah hepsi sapasaglam dogarlar hic birimiz uzulmeyiz. Iste tek tesellim burun kemigi olusmus demesi. Doktorum olumsuz konusmadi da bakalim sonuc ne gelecek.
Benim doktorda bence iyi gelecek sonuclar rahat bekle dedi ama iste korkuyorum bak senin 1.57 masallah guzel deger canim. Benimki 2.4 yuksekdoktorla bir daha konustum bugun kizdi bana, ensesi kalin diyip durma sonuc guzel gelecek 2.5 uzeri daha cok risk grubu dedi ama icime sıkıntı dustu bir kere. Inanir misin kalbim agriyor sirtima vuruyor oturdum agladim az once agridan ki kolay aglamam mahvoldum. Esim de cok uzuldu parmaklarim uyustu kalp krizi falan mi diye korktu da yok bisey agriyo sadece dedim. Stresten mahvoldum doktora bu halimi gorunce sen ikili yaptirma kafan rahat olsun nifty yaptir dedi. Yarin kan vericem insallah guzel cikar dua edin bana !
Bende iyiki ikili yaptirmadim sirf ense olcumu biraz yuksek cikti diye kendimi yedim mahvoldum kanda da bisey ciksaydi ne olurdum bilmem. Ki dedigin cok dogru 60 kisiden 1inde olur diger 59u bosuna uzuluyor ikili gercekten gereksizmis bugun anladim. Ense olcumu de detayli ultrason yapti yaninda ogrencileri falan vardi baya gosterdi enseyi cok olcunce ben anladim bisey var en az 7 8 kere olctu. Ama bugun yine konustum telde kizdi korkma sonucun guzel gelecek tecrubeme guven dedi de iste icim icimi yiyor yinede. Insallah ikimiz de guzel sonuclar aliriz sende uzulme dua et Allah buyuk. Kan verdin mi bugun?
@ucoonCanım seni çok iyi anlıyorum.göğsüme bir öküz oturdu sanki nefes alamıyorum.dün gece çarpjntıdan uyuyamadım resmen.daha doğrusu kalbim titriyor gibi böyle bir garibim.bugün 8:30 da aradım labaratuvarı 12:00 de çalıştığım okula geldiler amdılar kanımı.keşke sende hemen bugün alın kanı deseydin.yarım gün kazanırdın.böyle beklemek işkence gibi
Ah o uykusuzluk hamileliğin başından beri kesik kesik uykular geç dalmalar sık uyanmalar erkenden hortlamalar.bide bu olay tüy dikti üstüne.çarpıntımı tetikleyenlerden biride uykusuzluk dediğin gibiAman sakın!!!!! Canım uyku düzeni bu hastalıkta ne kadar mühim biliyorsun. Nasıl teskin ediyorsan kendini mutlaka dene ve başar. Bebişe zarar gelmesin annesi.
İnşallah arkadaşım inşallah.@ucoonikihayat okadar eminim ki hiçbişi çıkmıcagına cok güzel haberler bizi bekliyor hiiiç merak etmeyin.
Ben kullanıyorum canım sabah içiyorum ben. Akşam içtiğim bir hap yok akşam bulantıları başladı bende gündüz iyiyim akşam kötükızlar doktorum bana imom diye omega 3 içeren bi vitamin verdi.galiba bulantım bu haptan dolayı oluyo çünkü akşamları hapı içtikten sonra bulanmaya başlıyo.aranızda kullanan var mı acaba aynı hapı
Canim grcen benim imza alanimda yaziyordu altiniza kacirabilirsiniz bugunler kegel egzersizleri yapin diye. Netten bak istersen canimKızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı
Son 10 gündür kusmaktan boğazım tahriş oldu kan geliyor artık çok yorucu oldu ama olsun bu bile hala benimle olduğunun göstergesi diyorum çok şükür ama bir ara bir video hazırlayacağım çektiklerimi görsün diye ilerde ergen tripleri atarsa vicdan yaptırırım lazım olur dedim
Canım ben gebelikten önce verdi Dr folik asit falan yerine geçiyor Heralde etkili ve iyi bir ilaç
Ben kullanıyorum canım sabah içiyorum ben. Akşam içtiğim bir hap yok akşam bulantıları başladı bende gündüz iyiyim akşam kötü
Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı
Canım bence ilaçtan değil ben sabah içiyorum Demir hapını ve imom. Gündüz iyiyim akşam oldu mu kötü oluyorum bi kaç gündürbulantı yapıyo mu sende peki
bende öyle gündüz iyiyim akşam baş ağrısı ve mide bulantısı oluyohapıda akşam içiyorum.o yüzden sordum sizde de oluyo mu yan etkisi yok yazıyo reçede ama acaba hapın etkisi mi diye
Canım bence ilaçtan değil ben sabah içiyorum Demir hapını ve imom. Gündüz iyiyim akşam oldu mu kötü oluyorum bi kaç gündürcanım sıkılıyor bu duruma hala bulantılarım devam ediyor midem iyi değil reflü oluyor Allahım kolaylık versin ne zor zamanlar atlattık bu güne şükür. Ben 3 kilo vermiştim. 1 kilom zaten mide dolu olunca geldi. 54 önceden idim 52 yim şuan ve hiç kilo almadım ben benim gibi hiç kilo almayan var mı acaba ?
Günaydın canim valla bende haftalardir var alistim artik.surekli bir islaklik hissediyorumKızlar Günaydın. Dünden beri şeffaf akıntım baya fazla .. Neden olabilir. Sizde var mı böyle bir durum ?
Canım çok sevindim testin temiz çıktı. Ayrıca tebrik ederim oğluşun geliyor. Bu sene erkek yılı diyorlardı doğru sanırım topicte çoğunluk erkek olmaya başladı.Evet doktorun haklı çünkü benim bugün sonuçlarım geldi düşük risk gösteriyor. Doktoruma geçen muayenede tedirginliğimden söz ettiğimde hiç tedirgin olmayın kemikleri iyi görünüyor ense kalınlığı 1.57 dedi 11+5 ken çıktı bu sonuç. En kapsamlı nifty istemekle iyi ettin canım sonuçların çok güzel gelecek hiç endişe etme. Bu arada Benim de bir oğlum olacak :) ikimizin de Allah'ın izniyle turp gibi oğlu olacak. Bunu hiç aklından çıkarma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?