2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hemen ver kanını canım zaten sonucun gelmesini bekleyeceksin ama lütfen üzme kendini. Tertemiz gelecek sonucun sen içini rahat tut lütfeeeeeeeen

bende en son gittiğimde poğaça üstüne de küçük bi çikolata yedim.bebeğim uyuyodu ultrasonda.doktor biraz dürtükleyince uyandı sonra tekrar uyudu.bencede sanki aç olduğunda daha hareketli oluyolar :)
Bizimkini dürttük uyanmadı valla Aç gidip deneyeceğim yine

Günaydın hanımlar , ikili tarama yaptırdım aslında yaptırmıyacaktım doktor da bişey demedi eşim ısrar etti ense kalınlığı 0,6 burun kemiği falan oluşmuş 7 cm olmuşuz 1 haftada iyi uzamış dedi doktor kan sonucu da özel tıp merkezine gittim 2 3 saat içinde çıkıyor dedi , ek olarak ben toksoplazma rubella istedim onlar daha geç çıkıcakmış , cins bi çocuk sanırım eşime çekti ultrasyon aleti değdiği gibi ters dönüyor tersten ölçtük ettik herşeyi son kez kalp atışına tekrar dinleyelim dedik normale döndü sesi açtı arkasını döndü oyun oynuyor kendince :)

ay çok güldüm yandın sen uğraştırcak seni bu minnak

Cuma günü gittigimde çikolata yemiştim ve toktum bebiş mışıl mışıl uyudu secde pozisyonunda bacaklarınıda kapadı sıkıca.hiçbişekilde gostermedi cinsiyeti.doktor gobegimi salladı ultrason aletiyle durtukledi yok yine kalkmadı.yani geçen haftada söyledim çikolatayla hiçbir alakası yok..tam tersine açken bebek oynuyo şuanda bebek hareketlerini ufak ufak hissetmeye başladım hepside çok açken ki zamana denk geldi

Bence de aç gitmek lazım kıpır kıpır oluyorlar.

Maşallah çok iyi çıkmış değerler..
Bu haftalarda çok oyuncular sanırımm bizimki de kontrol sırasında bize dil çıkarttı. Annemle eşimin annesini de götürmüştük onlar için de komik bir an oldu toruna bak bize dil çıkartıyor filan diye Doktor dil çıkartıyor dedi tam da o anda screen shot yaptı dil dışarda. Ben dili olduğunu bile bilmiyordum o anda zaten heyecandan neresi neresi acaba filan diye birbirine giriyor kafamda Sağlıkla büyüsünler gelsinler sonra da aramıza..

aslında almak için daha erken ama dayanamıyoruz işte çok şirinler
Kızlar cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ?
canım ben 13. hafta bittiği gün öğrendim oğlum olacak kısmetse darısı başınıza inşş

Kızlar geniz ve burunda hafif yanmalar hissediyorum. Genelde bol mandalina filan tüketiyorum ama aranızda hasta olan varsa neler yaptınız nasıl kolay atlattınız? Başlangıcnda gbi hissediyorm fena olmadan tedbir almak lazm

Ben de aç karnına sabah ilk randevuya gidiyorum, son kontrolde bir an sabit durmadı. Ablam yemek yiyip gidiyordu, onunki de genelde ya uyuyordu ya da sadece ellerini oynatıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…