2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar Günaydın. Dünden beri şeffaf akıntım baya fazla .. Neden olabilir. Sizde var mı böyle bir durum ?
Şeffaf akıntı normal canım korkma hatta beyaz böyle krem kıvamında gelince de korkma. O beyaz renkli akıntı rahimi enfeksiyonlara karşı koruyormuş. 13. haftadan itibaren artarak geliyormuş o beyaz akıntı. Benim hergün gelmezdi. Şu anda o beyaz akıntı her gün geliyor. Koyu sarı, yeşil akıntı falan gelirse o zaman kork

Yok güzelim Progestan hapı bende baş Dönmesi ve bulantı yapıyor imom Omega iyi bir ilaç devam et bana septum ameliyatı yapan Prof Dr vermişti bunu kullan die

Canım ben de bulantılardan dolayı 4 kilo verdim, şu an 1 kilosunu yiyebildiğimde dediğin gibi geri almış oluyorum ama onun dışında daha almadım Bulantılar tam bitti diyordum bu sabah geri geldiler bakalım inşallah devam etmez

günaydın kızlar ikili test sonucumuz çıktı şükür sıkıntı yokmuş.
bu arada bebiişimize ilk tulumunuda hafta sonu aldık minicik çook tatlııı nasıl bişeyler almdan dayanıcam bilmiyorumm

Aynı ilaç değil ama bende elevit kullanmaya başladım, o da bana bulantı yapıyor kafein_ karbonhidrat veya tahıl tüketiminden sonra alındığında bulantı daha çok oluyormuş, akşam yemeğinden iki saat sonra içiyorum, sonra bulantım oluyor ama daha kontrol edilebilir düzeyde

anladım canım zaten bulantı yapsa dahi devam edicem çünkü çok az balık yiyorum
Ayy ben hiç balık yemiyorum hatta hiç bir deniz ürünü yemiyorum :/ en son 6-7 yaşlarında yedim.doktoruma söylemek aklıma gelmemişti ama iyiki yazdı balık hapı :)

Bende ilki kız olsun cici cici giydireyim süsleyeyim diyordum ama benimki de erkek sanırım olsun sağlıklı olsunda :)

günaydın kızlar ikili test sonucumuz çıktı şükür sıkıntı yokmuş.
bu arada bebiişimize ilk tulumunuda hafta sonu aldık minicik çook tatlııı nasıl bişeyler almdan dayanıcam bilmiyorumm

Gözünaydın senin de canım.. Sağlıkla gelsin, güzel günlerde giysin minnak tulumunu.. Ben de bebek mağazalarında geziyorum arada ama bir şey almadan çıkıyorum cinsiyet belli olsun diye bekliyorum unisex renkler var aslında ama olsun..

Hemen başlıyorum canım çok teşekkürler tavsiye için

Kızlar tecrübe ettiniz mi bilmiyorum ama size de sormak istedim. Ben geçen hafta kontrole gitmeden önce çikolata yedim gittim cinsiyeti gösterir belki diye ama mışıl mışıl uyuyordu göremedik. Daha önceki kontrollerimde hep aç karnına gitmiştim kan falan alırlar belki diye ve bebiş devamlı hareket halinde oluyordu. Acaba diyorum birşeyler yiyince mi uyuyor? Aç mı gitsem bu sefer?

ikihayat canım benim lütfen üzme kendini. Sonuçların temiz çıkacak bak görürsün. Sınır 3 mm zaten. 3 vaya üzerinde çıksaydı üzülmeni anlardım ama şu anda boşu boşuna oğluşunu da üzüyorsun.

Ayy ben hiç balık yemiyorum hatta hiç bir deniz ürünü yemiyorum :/ en son 6-7 yaşlarında yedim.doktoruma söylemek aklıma gelmemişti ama iyiki yazdı balık hapı :)

bende pek düşkün değilim balığa yılda 2-3 kez falan yiyorum.karidesi çok severim iyi yapan bi yer olursa ama kabuklarını falan görmiycem onuda çok yemiyorum öyle.zaten başka bişeyi de ağzıma sürmem

Bu gece hayatimin en zor gecesiydi. Ama hepsini dun de biraktim artik uzulmemeye calisacagim. Kan vericem ama korkuyorum hep arayip 1 2 saat erteliyorum. Sonuctan korkuyorum cunku. Ama saat 2 de vericem kan sonuc ne olursa olsun hersey Allahtan. Umarim dediginiz gibi olur sonuc temiz gelir ibrahim hoca da kiziyor burun kemigi olusmus kalp damarlari iyi sorun yok enseye de kalin diye takma siniri gecmedin yakinsin diye ikili yaptirma cok takiyorsun direk nifty yap icin rahat etsin diye dedim herseyden nem kapma diyor da iste konu evlat olunca hep en kotusu geliyor aklima hepinizin duasina cok ihtiyacim var dualarinizda benle oglumu da unutmayin.

bende sürekli çubuk kraker yiyorum iyi geliyo diye

bende en son gittiğimde poğaça üstüne de küçük bi çikolata yedim.bebeğim uyuyodu ultrasonda.doktor biraz dürtükleyince uyandı sonra tekrar uyudu.bencede sanki aç olduğunda daha hareketli oluyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…