2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
uconn Aaa çok sevindiiimmm sağlıkla gelsin canım :) beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış bu arada benim de kızım geliyor :) şimdi ayrıntılı ultrason günümüzü merakla bekliyoruz
Aa evet aynıymış tarihlerimiz.ben bugün doğumu sordum mart sonu dedi sezeryan olduğum için bu da sezeryan olacak kısmetse.kız candır:)sanada hayırlı olsun bir oğlun bir kızın olacak ne güzel.

Şimdi gördüm kızlar mesajlarınızı:)erkek hissediyorum diye diye sizide etkiledim galiba:)ama kız çıktı
Şaka gibi hepimizde erkek demişiz :)) tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah 2.prenses
N Nasip_kismet canim bende duygulandım.. Ne güzel böyle tatlı öğrencilere böyle de iyi öğretmen :)
happymom87 Canim balla karabiberi bugün uyguladim ise yarıyor. Teşekkür ederim. Akşama tekrar deniycem :)

uconn gozun aydın ogrenmissin cinsiyeti.saglikla gelsin prenses.kiz evlat candir.biz 2 kiz 1 erkek kardeşiz.annem hep der keşke 4- 5 kızım olsaydi diye.

Kk 'nın en tatlı anne adayları
Biz geldik doktordan ay içim içime sığmıyor bebişimin kilosu 233 gr boyu 18 cm olmuş renkli ultrason görüntüsüne bakarmısınız ağzını tam açtığında yakaladı doktor esniyordu o minicik ağzıyla:) kızlar ilgilendiğiniz için teşekkürler 4753 happymom87 B blossom-

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 100
Yaaa yerimmmm. Maşallah kızına annesi. Ne tatlı çıkmış :))) Şimdi iyice sabirsizlandim renkli ultrason için. Tabi bu konuda en sanslimız gbilges :) cunku perinatologun yaninda hemsire :) Tek gidicem renkliye ben. Cd falan veriyolarmis galiba bilginiz var mi kızlar? Tam o yarım saati çekiyorlar mi?

Evet evet cd veriyorlar işin en heyecanlı kısmı o:) birde perinatolog 2 saat bebeği incelediği için sende doya doya bebeğine bakıyorsun:) normalde kısa sürüyor kontrollerde ultrason tadı damağımda kalıyor benim
Bizim doktor her kondütrole gidişimde renkli bakıyor ve bir resim veriyor.

Hadi yaa ne güzel her gittiğinde renkli görmek :) cd olmasına sevindim. En azindan babası da izler tamamını :) geçen kontrolde eşime diyorum şu cihazı kacirsak bizim eve götürsek her zaman izlesek ne güzel olur :)

carpinti sorunubyasayan varmi benim gibi
Canım ben varım ama arada oluyordu ve sebebini çözdüm ne zaman gyneferon demir ilacını içsem bir anda aşırı gaz ve çarpıntı başlıyordu hatta denemek için 3-4 gün farklı saatlerde içtim her içişimde aynı şey oldu. Bu ilaç bende gaza bağlı aşırı çarpıntı yaptı. Bugün doktoruma söyledim başka bir demir ilacı verdi bakalım ne olacak haberdar edeceğim seni canım 2-3 gün bakiyim etkilerine . Sende bak bakalım ilacı içtikten sonramı oluyor acaba çarpıntın?

Üzgünüm canım , benim kızıma ilk ikihayat talip oldu , aman duymasınnn dünürcüğümmm gelinine çok düşkünn :)))

Aaaaa ne oluyor burda bakiyimmmmm. Gelinime goz koymayin yakarim burayi 4753 cinsiyeti belli oldugu gun kerttik biz cocuklari, gelinimi anne karninda sectim sevdim happymom87 nin kizi benimdir

Şimdi gördüm kızlar mesajlarınızı:)erkek hissediyorum diye diye sizide etkiledim galiba:)ama kız çıktı

Aaaa pek yanilmazdim ama senin minik de yaniltti bizi:) olsun canimmm 2 kiz kardes ne guzel olur. Benim hem kiz hem erkek kardesim var ikisininde yeri ayri ama ki kardesim herseyime kosar bir yerim agrisa hemen gelir seni doktora gotureyim falan diye daha hassastir. Erkek olan daha cok icinde yasar cok duskun bana ama erkek iste agir :) 2 kiz da baska olur cok sevindim senin adina

Sorma ya bende çok isterdim evimin başköşesinde bir ultrason cihazı nolur ki devlet böyle bir hizmet sağlasa biz meraklı hamilelere

17.haftadasın ilk gebeliginde ondan biraz gecikir bide hareket ediyodur da sen farketmemişsindir..mesela yemekten önce ve sonra dene karnında kelebek gibi çırpınış hissedersin.iki hafta içinde de hem dışardan görünür bi tepik hemde canını yakmadan hissettiriş olacaktır Allahln izniyle

yok yatmadan iciyom sabahtan beri var bugun

Hiç öyle korkular getirme aklına canım güzel düşün hayal et yoksa geçmez vallahi 2 gün :)

Benimde yüzüm çok kurudu dudaklarım desen öyle..heryerimde sivilce çıktı normalde de hiç çıkmazdı sonuç oğlum geliyooo

Gözükmüyorsun canım nerelerdesin .. Haftana göre normal hisseden de hissetmeyen de olabiliyo inşallah 1-2 haftaya hissedersin

kizlar dun tam uyuyacaktim aklima oyle sey geldiki simdiden merak ettim ama acaba doguma ilk kim girecek burdan
Sana bişey diyimmi hiçç belli olmaz canımm en sondaki de girebilir ortadakide.mayıs annesi de.ben ilk gebeligimde 41. Haftada girdim doğuma.bütün topiğin sonunda resmen hamilelik alanım bitti tebrikler anne oldukız yazısı çıktı üzerine 1 hafta daha hamile dolatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…