- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.401
Neguzel bi fotoğraf maaşallah canımKk 'nın en tatlı anne adayları
Biz geldik doktordanay içim içime sığmıyor bebişimin kilosu 233 gr boyu 18 cm olmuş renkli ultrason görüntüsüne bakarmısınız ağzını tam açtığında yakaladı doktor esniyordu o minicik ağzıyla:) kızlar ilgilendiğiniz için teşekkürler @4753 @happymom87 B blossom-
Benimde yüzüm çok kurudu dudaklarım desen öyle..heryerimde sivilce çıktı normalde de hiç çıkmazdı sonuç oğlum geliyooo
Cnm hangi demir ilaci ile degistirdi?Canım ben varım ama arada oluyordu ve sebebini çözdüm ne zaman gyneferon demir ilacını içsem bir anda aşırı gaz ve çarpıntı başlıyordu hatta denemek için 3-4 gün farklı saatlerde içtim her içişimde aynı şey oldu. Bu ilaç bende gaza bağlı aşırı çarpıntı yaptı. Bugün doktoruma söyledim başka bir demir ilacı verdi bakalım ne olacak haberdar edeceğim seni canım 2-3 gün bakiyim etkilerine . Sende bak bakalım ilacı içtikten sonramı oluyor acaba çarpıntın?
Şaka gibi hepimizde erkek demişiz :)) tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah 2.prenses
@Nasip_kismet canim bende duygulandım.. Ne güzel böyle tatlı öğrencilere böyle de iyi öğretmen :)
@happymom87 Canim balla karabiberi bugün uyguladim ise yarıyor. Teşekkür ederim. Akşama tekrar deniycem :)
sag gosterip sol vurduuu nazli prenses ☺ saglikli olsunlarda inşallah kiz yada erkek bizim evlatlarimiz onlar
uconn gozun aydın ogrenmissin cinsiyeti.saglikla gelsin prenses.kiz evlat candir.biz 2 kiz 1 erkek kardeşiz.annem hep der keşke 4- 5 kızım olsaydi diye.
Aaaa pek yanilmazdim ama senin minik de yaniltti bizi:) olsun canimmm 2 kiz kardes ne guzel olur. Benim hem kiz hem erkek kardesim var ikisininde yeri ayri ama ki kardesim herseyime kosar bir yerim agrisa hemen gelir seni doktora gotureyim falan diye daha hassastir. Erkek olan daha cok icinde yasar cok duskun bana ama erkek iste agir :) 2 kiz da baska olur cok sevindim senin adina
Kızlar sağolun hepiniz.allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.uconn gozunaydın canım..prensesi tebrik ederim..bende içimden sana erkek diye geçirmiştim.fıstık şaşırttı bizi
göğüslerimde bir iki tane çatlama belirtisi var kırmızı kırmızı. Yağ sürerken gevşek davranıyordum nede olsa daha erken diye ama görünce şok oldum hemen dün gece bugün sabah yağa buladım kendimi korkudan. Daha erken değil mi ya çatlamak için
Ben göğüs ucumun sızısından yerimde duramadım kuzum bu hafta çok sızladı dünden beri de yapmadığım kalmadı lansinoh aldım sürdüm Argan yağı sürdüm ılık su beklemiş çay Allahım çok acıyor ucugöğüslerimde bir iki tane çatlama belirtisi var kırmızı kırmızı. Yağ sürerken gevşek davranıyordum nede olsa daha erken diye ama görünce şok oldum hemen dün gece bugün sabah yağa buladım kendimi korkudan. Daha erken değil mi ya çatlamak için
Hayırlı olsun canim 2.kızın.tahminler tutmamış ama olsun saglikli sihhatli olsunda kiz olsun.insanin gönlünde yatan tabi bir erkek bir kiz ama esinde demis arkadas olur kizina birlikte oynar giderler.bizde basta kiz bekliyorduk ama 2. De erkek olunca boyle düşündük.ayni seyleri yasamisiz aslinda oglumun ısrarı uzerine hamile kaldim bende ona arkadaşEvet canım ben çok erkek istiyordum ama eşimde bencilce düşünmeyelim biz ikinci çocuğu bile yapmıycaktık sırf kızımız yalnız kalmasın diye yapmadık mı bu çocuğu iyiki kız olmuş yanına arkadaş daha iyi oldu dedi.hak verdim gerçekten.birde yaş aralığı çok olmayacağından ilerde inşallah iyi anlaşırlar.
Can'ım yaa... Allah onların o saf ve temiz duygularla ettikleri duaları kabul etsin inşallah...Kizlar hepinize merhaba. duygusallik demisken aklima her geldiginde gozleeimi dolduran, icimi sizlatan bi sey anlatayim size.
Belki biliyorsunuzdur mayista kurtaj olmak zorunda kalmistim. tabi oncesinde dusuk tehlijesi falan olunca rapor almistim benim cocuklar da biliyordu bunu. gecen gun bi ogrencim geldi sarildi sarildi optu sonra dedi ki ogretmenim yine hamile misiniz siz. evet tatlim oyle dedim. gozleri doldu cocugun bak burda desim gobegimi gosterdim. insallah dusmez dedi tekrar sarildi teselli eder gibi. insallah tatlim dedim.
Sonra konuyu degistirmek icin 4 aylik oldu erkek olcak biliyor musun dedim. hemen arkadasina seslendi ogretmenimiz hamileymis erkek olcakmis oleyy dedi :) sonra soruyo ne zaman cikacak diye :)
Ahh kizlar yazarken bile kotu oldum valla.
Hayirli olsum canim.ne guzel iste can arkadasi olucak.bizde cok kiz kardesiz bende kiz olsa sevinirdim cok.gorumcem tek o hep ben yalniz kaldim der ister istemez belli yere kadar oluyor paylasimlar.Ama oglusumu da cok seviyorum tabiki icimde iyice sevgisi artti cinsiyetini ogrendikten sonra.kizim hala farkinda degil anneee kardesim de abla olunca benim yanimda yatcak dimi diyoEvet canım ben çok erkek istiyordum ama eşimde bencilce düşünmeyelim biz ikinci çocuğu bile yapmıycaktık sırf kızımız yalnız kalmasın diye yapmadık mı bu çocuğu iyiki kız olmuş yanına arkadaş daha iyi oldu dedi.hak verdim gerçekten.birde yaş aralığı çok olmayacağından ilerde inşallah iyi anlaşırlar.
Benim ablam hamileliğinde hindistan cevizi yağı kullanmış son haftalara kadar çatlamamış. Son iki hafta sürmedim ufak çatlaklar ozaman karnımda çıktı demişti. Bende internetten araştırdım gerçekten hind cevizi yağı iyiymiş. Ayrıca doğalda. Yemeklerede konabiliyor. Ama işte ben tembellikten yapmadım doğru düzgün. Çatlakları görünce korkudan düzene koydum şu yağ sürme işiniCanım büyümüş demek ki benim de emzirme olmadığından küçüldü küçülünce çıkmıştı çatlak , okuduğum bir kitapta günde iki kere soğuk suyla şok yapın sonra bakım kremlerinizi sürün yazıyordu ben soğuk suyu denetlemedim tabi ama vardır bi bildikleri herhalde
Can'ım hayırlı olsun kızın, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bu arada ilki sezaryen diye 2.de öyle olacak demişsin. Ben de yakın zamana kadar böyle bir mecburiyet var sanıyordum. Ama internetten araştırdıkça özellikle pozitif doğum hikayelerini okudukça ilki sezaryen olsa da sonrakilerin normal doğum olabileceğini okudum ve çok şaşırdım. Tabi ki sağlık ile ilgili bir sürü şey de baz alınıyordur mutlaka....Normal doğum gibi bir isteğin varsa diye paylaşmak istedimAa evet aynıymış tarihlerimiz.ben bugün doğumu sordum mart sonu dedi sezeryan olduğum için bu da sezeryan olacak kısmetse.kız candır:)sanada hayırlı olsun bir oğlun bir kızın olacak ne güzel.
Göğüs uçlarım hep sızlıyor ama dayanamayacak gibi olmadı şimdiye kadar çok şükür. Çatlaklar içinde hind cevizi yağına başladım sabah akşam. banyoda da çıkmadan saf zeytinyağıyla tüm vücuduma masaj yapıyorum. Banyoda zeytinyağı hem vücudu da rahatlatıyor. Çatlakları görünce baya tırstım. Korku insana neler yaptırıyor ben en büyük örneği olabilirimBen göğüs ucumun sızısından yerimde duramadım kuzum bu hafta çok sızladı dünden beri de yapmadığım kalmadı lansinoh aldım sürdüm Argan yağı sürdüm ılık su beklemiş çay Allahım çok acıyor ucu
Merkezdenim canım Batıkent ümit e Seda hanim a gidiyorum. Sen hangi dr a gidiyorsun?Gozunaydin canimm cok sevindimm, Allah bir daha yasatmasin insallah
Hayirli olsun canim
Tek Eskişehirli kaldim sandim bendeesen neresindensin canim hangi doktora gidiyosunn
Can'ım hayırlı olsun kızın, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bu arada ilki sezaryen diye 2.de öyle olacak demişsin. Ben de yakın zamana kadar böyle bir mecburiyet var sanıyordum. Ama internetten araştırdıkça özellikle pozitif doğum hikayelerini okudukça ilki sezaryen olsa da sonrakilerin normal doğum olabileceğini okudum ve çok şaşırdım. Tabi ki sağlık ile ilgili bir sürü şey de baz alınıyordur mutlaka....Normal doğum gibi bir isteğin varsa diye paylaşmak istedim
Kızlar çıktım doktordan.hissiyatıma tüküreyim:)kızım olacakmış.neyse kızım havalara uçtu en azından kız oluyor diye.kız kardeşimle herşeyimi paylaşıcam diyor doktor ayağındaki botlarıda vericek misin dedi.yeni almamıza rağmen veririm tabi diyor:)
Canım kızıma bir kız kardeş geliyormuş.benim dudak çatlamaları sivri karın çin takvimi karın tüylenmesi vs vs tırt çıktıuconn bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu?????
Kuzum ben de ilk defa cildimi bu kadar kuru görüyorum. Normalde kışın sadec dudağım çatlardı ama yok artık ellerim kupkuru ve soyuluyor. Göbeğimde çatlama Yok henüz.
Yalnız emziren anneler gibiyim meme ucum sızım sızım sızlıyor özellikle sol karnımdan daha çok ona yağ sürüyorum lansinoh aldım şimdiden sabah ayrı sürüyorum akşam da yves rocher Argan yağını sürüyorum ona rağmen sızısı dinmiyor.
Dün grip aşımı oldum bu arada :)
Aynen bir kız bir erkek anne babaya, aynı cinsiyet oluncada çocuklara yarıyor.sizinde bizimde iyisi olmuş aslında.şimdi işin gırgırı evlat evlattır.allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.Hayırlı olsun canim 2.kızın.tahminler tutmamış ama olsun saglikli sihhatli olsunda kiz olsun.insanin gönlünde yatan tabi bir erkek bir kiz ama esinde demis arkadas olur kizina birlikte oynar giderler.bizde basta kiz bekliyorduk ama 2. De erkek olunca boyle düşündük.ayni seyleri yasamisiz aslinda oglumun ısrarı uzerine hamile kaldim bende ona arkadaş
Aa sen bir kız bir erkeği yakalayan şanslılardansın demek:)allah sağlıkla kavuştursun inşallah.üçüncüye artık bulursun belki kızı:)ben allah kısmet ederse burada noktalıyorum çocuk olayını.iki bile lükstü benim için bunu sağlıkla alayım kucağıma allah isteyenlere versin inşallah.Hayirli olsum canim.ne guzel iste can arkadasi olucak.bizde cok kiz kardesiz bende kiz olsa sevinirdim cok.gorumcem tek o hep ben yalniz kaldim der ister istemez belli yere kadar oluyor paylasimlar.Ama oglusumu da cok seviyorum tabiki icimde iyice sevgisi artti cinsiyetini ogrendikten sonra.kizim hala farkinda degil anneee kardesim de abla olunca benim yanimda yatcak dimi diyoartik gözümü 3.ye taktim şaka bi yana rabbim saglik huzr versin o günleri göstersin.Hayatlarinda hangisi kendi adlarina hayirli olacaksa onu nasip eder rabbimin bildigi vardir muhakkak.
Teşekkür ederim canım.hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı.benim ilk sezeryan çatımın eğimli oluşuyla alakalıydı.doktor doğurabilirsin ama olmayıp vakumla çekme durumu olabilir ya da sezeryana dönüldbilir dedi.ilk başta beklemek istedim sonra gözüm yemedi.40 haftam bitmek üzereyken sezeryana girdim.sezeryan sonrası karın kaslarım güçsüzleştiği için birde göbekfıtığı oldum ve onun ameliyatını oldum tekrar hamile kalmadan bir iki ay önce.yani şu şartlarda normal doğum çok zor benim için.bir de panikatağım var ki o konuya hiç girmiyorum.Can'ım hayırlı olsun kızın, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bu arada ilki sezaryen diye 2.de öyle olacak demişsin. Ben de yakın zamana kadar böyle bir mecburiyet var sanıyordum. Ama internetten araştırdıkça özellikle pozitif doğum hikayelerini okudukça ilki sezaryen olsa da sonrakilerin normal doğum olabileceğini okudum ve çok şaşırdım. Tabi ki sağlık ile ilgili bir sürü şey de baz alınıyordur mutlaka....Normal doğum gibi bir isteğin varsa diye paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?