2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hem de nasıl.bilmem mi değerini ikili test zamanı ömrümden bir iki yıl kısaldı sanki.çok şükür bu günümüze.birde şu ayrıntılı ultrasonu atlatsaydık kazasız belasız.benim hislerim kuvvetlidir aslında ama kendimde tutturamadım işte:)

Canımmmmm dünyanın büyük nimeti iki kız kardeş olmak ben hep öyle dedim anneme babama bizim için pek çok güzel şey yaptınız ama yaptığınız en güzel şey kızkardeşim:)
Güzeller güzeli kızın sağlıkla büyüsün doğsun inşallah çok sevindim canım.
Benim de korktuğun şeylerden biri bu emzirme süreci memelerim hep kıymetli hep canım tatlı ancak ilk defa yarılmış uçları şimdiden. Ne yapsam bilemiyorum?

mischiefocean83 Cnm ishalin devam ediyor mu? Ben midemi düzeltmeden dün gece balık yedim Yatmadan önce de Gynoferonu içtim bugün yine ishal oldum Ay geçmedi bir türlü. Şimdi patates haşlayıp yicem bu gece böyle midemi dinlendircem.

Kiyamam ya. evet her sryi anliyorlar aslinda cocuk deyip gecersin ama cok duygusallar.

Oyle canim valla sorma hala aklima geldikce kotu oluyorum
onun sarulmasi, icten dualari inanilmazdi.

Can'ım yaa... Allah onların o saf ve temiz duygularla ettikleri duaları kabul etsin inşallah...

Amin canim. rabbim hepimizin bebegini kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah

Cnm ishalim yok cunku hapi kestim. Vucudum alissin dedim olmadi. Hapa basladigim 6. Gunden itibaren afedersin su gibi ishal oldum. Moltofer fol ile degistirdi. Yeni duzeldim. Korkumdan bu yeni hapa baslamaya cesaret edemedim. Ishal iyi degil dediler kasilmalar iyi gelmiyormus rahme. Ee bir de bebek beslenemiyo patates muz nereye kadar. Bakalim ne olacak. Benim demirim alt sinira yakinmis bir de. Hayirlisi. Sen de takip et, devam ederse kullanma bence gyno feron. Mideyi dinlendirsen de bu hap tekrar ishal yapiyor cunku.

Bende de kabızlık yapmıştı bu ara düzene girdi gibi bakalım.

Canım benim cok tesekkur ederim eksik olma. Ne bileyim dün başlayan alt tarafmda bir ağrı da var. Ara ara yokluyor. Canım bu arada yanlış anlamışsın sanırım şu konuda. Ben aile hekiminin yanında hemşireyim. Ama gebelikten dolayı olan doktorum perinatolog ankara Üniversitesi hastanesinde :) bir perinatologun yanında çalışsam herhalde hergun ultrasona grmek isterdim :).. Ne dicek doktor çok merak ediyorum pazartesi.. Öğlene çıkmış olurum hastaneden sanıyorum. Artık gercekten normal sıradan bir gebe gibi olmak istiyorum öyle hissetmek istiyorum

Ben kutu kutu içtim Gynoferon hiç midemi bozmamıştı. 13. Haftamdan beri içiyorum. Hamilelik öncesi de içmiştim Soğuk ayran içmiştim midemi mi üşüttüm naptım bir bilebilsem neyin dokunduğunu

Benim bugün çok kötü canımmmmmm hep sızlıyor ve sol meme ucum çok kötü
Meme ucu dışında çatlağım Yok.

Aa ben yanlış anlamışım aynen :)) Canim sen içini ferah tut.Hersey güzel olacak. Yat dinlen keyfine bak. P.tesi güzel haberler alcaksin. Kan gelmesi iyi bişey. Gelicek ki biticek o kanama alanı.

Bebiş için alışveriş yaptınız mı? daha çok mu erken
Yapan arkadaşlar var ama ben daha baslayamadim. Evde olmam gerekiyordu bir süre. Yavaş yavaş bir liste yapıp başlıycam. Her hafta bikaç parça alsak yavaş yavaş anca işte. Beşik,dolap onu son zamanlara bırakıcam sadece. E zaten çoğumuz 5.aya girdi veya az kaldı girmemize. Anca hallolur :)

Kızlar kültür mantarı yiyor musunuz? Benim normalde aldigim bi yer vardı ama şimdi hamile olduğumdan markettekiler sertifikalı falan ya daha mı guvenilirdir? Bişey yapıcam da mantar olunca daha iyi oluyor ama muallakta kaldım.

Ben şimdiye kadar yemedim hiç canım ama yemek durumunda kalsam markettekilwri alırım

markettekini yiyorum canım taze olmasına dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…