- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.421
Hem de nasıl.bilmem mi değerini ikili test zamanı ömrümden bir iki yıl kısaldı sanki.çok şükür bu günümüze.birde şu ayrıntılı ultrasonu atlatsaydık kazasız belasız.benim hislerim kuvvetlidir aslında ama kendimde tutturamadım işte:)hayırlı olsun canım :) ben bu tahmin konusunda çok vasatım zaten aslında ama sadece ben değil herkes yanıldı bu sefer :) kendiminkine de kesin kız diyodum erkek çıktı.sağlıklı olsun önemli olan o.burda bunun kıymetini bilenlerin de başında geliyosun zaten sen
Canımmmmm dünyanın büyük nimeti iki kız kardeş olmak ben hep öyle dedim anneme babama bizim için pek çok güzel şey yaptınız ama yaptığınız en güzel şey kızkardeşim:)Canım kızıma bir kız kardeş geliyormuş.benim dudak çatlamaları sivri karın çin takvimi karın tüylenmesi vs vs tırt çıktıeşim doktora çok kaptırdı belirtilere erkek diye dalga geçiyor bide benle.doktorda yok ya öyle belirtiden falan kız erkek belli olmaz hepsi faso fiso dedi:)neyse yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi:)
Canım senin göğüsler çok erken başlamış acımaya.inşallah emzirme dönemi çok zorlanmazsın.çünkü emzirmede başlı başına zor bir süreç.ben göğüs ucu acısından çok mastit yaşamıştım sütüm çok olduğu için ve 4-5 kutu antibiyotikle zor atlattım aylarca sürdü.doktoruna bir danış istersen belki etkili bir ilaç falan verir.
Aynen bir kız bir erkek anne babaya, aynı cinsiyet oluncada çocuklara yarıyor.sizinde bizimde iyisi olmuş aslında.şimdi işin gırgırı evlat evlattır.allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Aa sen bir kız bir erkeği yakalayan şanslılardansın demek:)allah sağlıkla kavuştursun inşallah.üçüncüye artık bulursun belki kızı:)ben allah kısmet ederse burada noktalıyorum çocuk olayını.iki bile lükstü benim için bunu sağlıkla alayım kucağıma allah isteyenlere versin inşallah.
Teşekkür ederim canım.hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı.benim ilk sezeryan çatımın eğimli oluşuyla alakalıydı.doktor doğurabilirsin ama olmayıp vakumla çekme durumu olabilir ya da sezeryana dönüldbilir dedi.ilk başta beklemek istedim sonra gözüm yemedi.40 haftam bitmek üzereyken sezeryana girdim.sezeryan sonrası karın kaslarım güçsüzleştiği için birde göbekfıtığı oldum ve onun ameliyatını oldum tekrar hamile kalmadan bir iki ay önce.yani şu şartlarda normal doğum çok zor benim için.bir de panikatağım var ki o konuya hiç girmiyorum.
Kıyamam ya , çocuklar çok masum çok güzeller , benimde kardeşim teyze olucam diye seviniyordu biz kaybettiğimizi demedik yemek yememiş büyümedi dedik Doğum günümde dedi ki yeğenim geçen sene ölmüştü doğsa bir yaşında olcaktı gözlerim doldu çocuklar anlıyorlar aslında herşeyi
Hayırlı olsun canım , ne güzel biz üç kızız keşke 4 5 olsaydık diyoruz
Şaka gibi hepimizde erkek demişiz :)) tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah 2.prenses
N Nasip_kismet canim bende duygulandım.. Ne güzel böyle tatlı öğrencilere böyle de iyi öğretmen :)
@happymom87 Canim balla karabiberi bugün uyguladim ise yarıyor. Teşekkür ederim. Akşama tekrar deniycem :)
Can'ım yaa... Allah onların o saf ve temiz duygularla ettikleri duaları kabul etsin inşallah...
Cnm ishalim yok cunku hapi kestim. Vucudum alissin dedim olmadi. Hapa basladigim 6. Gunden itibaren afedersin su gibi ishal oldum. Moltofer fol ile degistirdi. Yeni duzeldim. Korkumdan bu yeni hapa baslamaya cesaret edemedim. Ishal iyi degil dediler kasilmalar iyi gelmiyormus rahme. Ee bir de bebek beslenemiyo patates muz nereye kadar. Bakalim ne olacak. Benim demirim alt sinira yakinmis bir de. Hayirlisi. Sen de takip et, devam ederse kullanma bence gyno feron. Mideyi dinlendirsen de bu hap tekrar ishal yapiyor cunku.mischiefocean83 Cnm ishalin devam ediyor mu? Ben midemi düzeltmeden dün gece balık yedim Yatmadan önce de Gynoferonu içtim bugün yine ishal oldum Ay geçmedi bir türlü. Şimdi patates haşlayıp yicem bu gece böyle midemi dinlendircem.
Bende de kabızlık yapmıştı bu ara düzene girdi gibi bakalım.Cnm ishalim yok cunku hapi kestim. Vucudum alissin dedim olmadi. Hapa basladigim 6. Gunden itibaren afedersin su gibi ishal oldum. Moltofer fol ile degistirdi. Yeni duzeldim. Korkumdan bu yeni hapa baslamaya cesaret edemedim. Ishal iyi degil dediler kasilmalar iyi gelmiyormus rahme. Ee bir de bebek beslenemiyo patates muz nereye kadar. Bakalim ne olacak. Benim demirim alt sinira yakinmis bir de. Hayirlisi. Sen de takip et, devam ederse kullanma bence gyno feron. Mideyi dinlendirsen de bu hap tekrar ishal yapiyor cunku.
Canım benim cok tesekkur ederim eksik olma. Ne bileyim dün başlayan alt tarafmda bir ağrı da var. Ara ara yokluyor. Canım bu arada yanlış anlamışsın sanırım şu konuda. Ben aile hekiminin yanında hemşireyim. Ama gebelikten dolayı olan doktorum perinatolog ankara Üniversitesi hastanesinde :) bir perinatologun yanında çalışsam herhalde hergun ultrasona grmek isterdim :).. Ne dicek doktor çok merak ediyorum pazartesi.. Öğlene çıkmış olurum hastaneden sanıyorum. Artık gercekten normal sıradan bir gebe gibi olmak istiyorum öyle hissetmek istiyorumgbilges canım yazını şimdi gördüm. Korkma icin o ferah tut annesi. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kanama cidden insanın psikolojisini etkiliyor. Işte kimisi rahminde kapatiyormus,kimiside atiyormus kanamayı. O kanlar gittikçe en son sende kanama alanı bitmiş haberi alacaksın ınan buna canim. Biliyorum çok zor. Ama sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak. Güzel bir h.sonu geçir eşinle. Sen mutlu olursan bebekte mutlu oluyor cidden. Bu şekilde git randevuna inşallah guzel haberler alcaksın. Herşey güzel olucak. Dinlen ve sulu yemek falan yemege bak. Demir hapı kullaniyorsan doktoruna sor kanamam varken devam edeyim mi bırakayım mi diye. Ben hala folik asit e devam kabiz olmamak gerektiğinden vermiyor doktor. Kayısı falan ye eğer öyle bir sorunun varsa.
Ben kutu kutu içtim Gynoferon hiç midemi bozmamıştı. 13. Haftamdan beri içiyorum. Hamilelik öncesi de içmiştimCnm ishalim yok cunku hapi kestim. Vucudum alissin dedim olmadi. Hapa basladigim 6. Gunden itibaren afedersin su gibi ishal oldum. Moltofer fol ile degistirdi. Yeni duzeldim. Korkumdan bu yeni hapa baslamaya cesaret edemedim. Ishal iyi degil dediler kasilmalar iyi gelmiyormus rahme. Ee bir de bebek beslenemiyo patates muz nereye kadar. Bakalim ne olacak. Benim demirim alt sinira yakinmis bir de. Hayirlisi. Sen de takip et, devam ederse kullanma bence gyno feron. Mideyi dinlendirsen de bu hap tekrar ishal yapiyor cunku.
Canım bende de kabızlık yapmıştı ama daha fazla su içip dengelemeye çalışıyorum.Bende de kabızlık yapmıştı bu ara düzene girdi gibi bakalım.
Benim bugün çok kötü canımmmmmm hep sızlıyor ve sol meme ucum çok kötüGöğüs uçlarım hep sızlıyor ama dayanamayacak gibi olmadı şimdiye kadar çok şükür. Çatlaklar içinde hind cevizi yağına başladım sabah akşam. banyoda da çıkmadan saf zeytinyağıyla tüm vücuduma masaj yapıyorum. Banyoda zeytinyağı hem vücudu da rahatlatıyor. Çatlakları görünce baya tırstım. Korku insana neler yaptırıyor ben en büyük örneği olabilirim
Aa ben yanlış anlamışım aynen :)) Canim sen içini ferah tut.Hersey güzel olacak. Yat dinlen keyfine bak. P.tesi güzel haberler alcaksin. Kan gelmesi iyi bişey. Gelicek ki biticek o kanama alanı.Canım benim cok tesekkur ederim eksik olma. Ne bileyim dün başlayan alt tarafmda bir ağrı da var. Ara ara yokluyor. Canım bu arada yanlış anlamışsın sanırım şu konuda. Ben aile hekiminin yanında hemşireyim. Ama gebelikten dolayı olan doktorum perinatolog ankara Üniversitesi hastanesinde :) bir perinatologun yanında çalışsam herhalde hergun ultrasona grmek isterdim :).. Ne dicek doktor çok merak ediyorum pazartesi.. Öğlene çıkmış olurum hastaneden sanıyorum. Artık gercekten normal sıradan bir gebe gibi olmak istiyorum öyle hissetmek istiyorum
Yapan arkadaşlar var ama ben daha baslayamadim. Evde olmam gerekiyordu bir süre. Yavaş yavaş bir liste yapıp başlıycam. Her hafta bikaç parça alsak yavaş yavaş anca işte. Beşik,dolap onu son zamanlara bırakıcam sadece. E zaten çoğumuz 5.aya girdi veya az kaldı girmemize. Anca hallolur :)Bebiş için alışveriş yaptınız mı? daha çok mu erken
Ben şimdiye kadar yemedim hiç canım ama yemek durumunda kalsam markettekilwri alırımKızlar kültür mantarı yiyor musunuz? Benim normalde aldigim bi yer vardı ama şimdi hamile olduğumdan markettekiler sertifikalı falan ya daha mı guvenilirdir? Bişey yapıcam da mantar olunca daha iyi oluyor ama muallakta kaldım.
markettekini yiyorum canım taze olmasına dikkat ediyorumKızlar kültür mantarı yiyor musunuz? Benim normalde aldigim bi yer vardı ama şimdi hamile olduğumdan markettekiler sertifikalı falan ya daha mı guvenilirdir? Bişey yapıcam da mantar olunca daha iyi oluyor ama muallakta kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?