2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

bizde 3 kız kardeşiz.arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz hiç birbirimize yetiyoruz.her cumartesi annem ve kızkardeşlerim toplanıp çay kahve içeriz vakit geçiririz haftaiçi de bigün mutlaka biraraya geliriz.çok güzel bişey gerçekten kızkardeşe ve kız çocuğa sahip olmak.ilerde güzel günler bekliyo seni kızlarınla :) ayrıntılıdan bende çok korkuyorum birde sonrasında erken doğumdan sağsalim bi doğursaydık :)

Kızlar hepinize merhabalar. Sık sık giremiyorum buraya girdiğimde de yüzlerce mesaj birikiyor okumaya yetişemiyorum umarım herkes iyidir.
Bir sorum olacaktı ben geçen hafta iki kez ciddi kabızlık geçirdim 2 saatin sonunda rahatladım bir nebze. az daha acile gidecektim o kadar kötüydüm. Doktora gittim ve duphalac verdi. Rahatlayana kadar iç dedi. Hergün wc çıkamasamda bugünlerde rahatım. Bir kaç arkadaşımla konuşurken kendi yakınlarının hamileyken devamlı duphalac içtiğinden bahsetti. Ben bu hafta hiç içmedim ama devamlı içmemin bir sakıncası olurmu acaba sormak istedim. Tekrardan doktora gidemedim de bu şekilde düzenli duphalac kullanan var mı ve sakıncası varmıdır yok mudur merak etmekteyim. Kullananlardan cevap bekliyorum arkadaşlar. Öperim hepinizi ve de bebişlerinizi

Benimde yüzüm çok kurudu dudaklarım desen öyle..heryerimde sivilce çıktı normalde de hiç çıkmazdı sonuç oğlum geliyooo
Ay benim yüzüm felaket oldu boynuma hatta göğüslerime kadar indi bu sivilceler ya. bi de elim durmuyor sürekli oynuyorum inşallah leke kalmaz. benim de çarşambaya kontrolüm var artık catlicam cinsiyeti yine ogrenemezsem. kızın da erkeğin de belirtilerinden yaşadıklarım var. telefonun notlarına yazayım bakalım hangileri tutacak:)

Cnm ben ilk kızımda çok kötü yasamistim kabizligi her yolu denedikten sonra doktor en son duphalac yazmıştı öyle rahatladım. ama her gün içmenin de iyi olacagini düşünmüyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam çok yoğun şekerli bir ilacti. bence rahatlayana kadar iç sonra kabizligin sebebini bulup onu halletmeye çalış. sürekli ilaçla olmasi da iyi değil bağırsakları tembellige alıştırir

hayirlisi neyse o olsun cnm

İyi akşamlar kızlar kararlıyım en son ben öğreneceğim cinsiyeti yine elim boş ama kocaman bir sevinçle döndüm kalbini dinledim çok sağlıklı olduğunu öğrendim daha ne olsun ben hala vitamin birşey kullanmıyorum doktor söylemedi bende unuttum herşeyi yine. Ultrasonda bir pipi gördüm sanki hiç anlamam ama acaba dedim sonra doktora keşke öğrenseydim ben kızım diyorum babası oğlum diyor dedim o da annelerin dediği doğru çıkar dedi yine kafam karıştı gördü de mi söylemedi acaba diye sizce ne düşüneyim kafam karıştı

Kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanıyorsunuz doktorum bana lierac yazdı bugün aldık vücudumda çatlamaya çok meyilli önerebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı

Ben aksamlari lierac sürüyorum karnima kalcalarima ve goguslerime.banyodan sonra da dönüşümlü olarak biooil ve kakao yağı sürüyorum.bazen arada da unibabynin vazelinini sürüyorum

Kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanıyorsunuz doktorum bana lierac yazdı bugün aldık vücudumda çatlamaya çok meyilli önerebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı
Canım ben de lierac kullanıyorum bazen de Argan yağı kullanıyorum lierac sadece göbeğimde Argan yağını elim ne zaman ererse her yerime sürüyorum kullandığım Argan yağı yves rocher

Merhabalar, ben 2016 nisan annesiyim hatta benim de beklenen dogum tarihim 14 nisandi:) ama 30 martta geldi bebegim. Su anda 7 aylik cok tatli bir kizim var. Forumlara bakarken mesajiniza denk geldim yazmak istedim. Ben kendimi bildim bileli kabizlik ceken bir insanim, hamilelik oncesinde de afedersiniz ama ilac icmeden asla tuvalete gidemezdim. Tum bitkisel yöntemleri, kuru kayisi, incir, erik, sebze ve meyveleri, bol su icmeyi hepsini denedim ama ben de hicbir zaman ise yaramadi. Dogal olarak hamileligimde de bu sıkıntı devam etti. En zararsiz ilaclardan biri oldugunu söyledi doktorum da duphalac in. Zaten ben hamilelik oncesinde de cok kullanmistim. Hamilelikte de neredeyse ya hergun ya da iki gunde bir kullandim, ben de cok endişe duydum sizin gibi her kontrolde doktora soruyordum ama doktorum bu ilacin bebekle bir ilgisi yok, direk bağırsaklardan disari atiliyor bebege gitmiyor vucuttan atiliyor diyordu her seferinde. Ve sonucta saglikla dogdu bebegim. Yani endise duymayin, umarim ihtiyaciniz olmaz ama ihtiyaciniz olursa da rahatlikla kullanabilirsiniz, malesef ki ben hala kullaniyorum cunku benimki kronik bor sorun yani emzirme doneminde bile problem yaratmiyormus bu ilac bunu da cocuk doktoruna sordum israrla. Hayirli dogumlar diliyorum hepinize..

Maşallaaah ona yaa canım benimm.. Ne kadar büyüdüler yaaa baya baya bebek oldularr :))) ben henüz renklide hiç görmedim de çok şaşırtıcı geliyoor.. Çok tatlı minik kızımızz.. Gözünaydın canım bir kontrol daha güzel haberlerle geçmiş sağsalim gelsin , park yatağında da böylee huzurlu keyifli uykuları olur inşallah...

uconn gözünaydın canımmm maşallah güzel bir haber bu da , iki kızın olacak hem kardeş hem de birbirlerine arkadaş olurlar ilerde, kaç yaş bilemiyorum ama belli bir yaştan sonra aradaki yaş farkı da kapanıyor.. Ben tek çocuğum , eğer kardeş seçme şansı olabilseydi ablam olmasını isterdim. :) abla ikinci anne gibi olurdu herhalde (istisnalar olabilir) :)

Üçüncüyü düşünüyor muusn bilmiyorım ama pipi üçüncü bahara kaldı artık..

Bu arada ben kendim de dahil kimi erkek hissettiysem kızı oldu. Hissiyatlarım tersten de olsa %100 sonuç veriyor :)))

Sağlıkla gelsin..

Canım ya çok teşekkürler güzel görüşlerim güzel kalbin için aynen bu renkli ultrasonda resmen bir bebek görünüyor çok ilginç geliyor mal mal bakıp duruyorum fotoğrafa geçen ayda renkli ultrason görüntüsü vermişti ama bu kadar belirgin değildi bakalım bir dahaki ay nasıl olacak:)
Senin detaylı hangi tarihte canım?

Canım siz böyle söyledikçe çok mutlu oluyorum.allah o günleri göstersin inşallah.
Tahinin üstüne çıkan yağı sürmenide öneririm canım göğüslerine iyi gelir.ama doktorunada danışmayı ihmal etme.
Valla ne güzel anlatmışsın canım.ben gurbetteyim.annemde yok yanımda kız kardeşimde.inşallah benim kızlarım gurbete gitmezde dediğin gibi bir çatı altında toplanabiliriz.
Hamilelik endişe hali her zaman.doğurana kadar rahat etmiycez.allah zamanı hızlandırsın.sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Sürekli kullanmak bağırssk tembelliği yaratabilir.benim kızımda bir ara kabızlık vardı dupalakın muadili bir ilaç vermişti doktorumuz .10-15 gün kullanın demişti.yinede en iyisini doktorun bilir ona danış.birde bağırsaklarını yumuşatıcak yiyecekler ye.kayısı incir kurusu yiyip üstüne bir bardak ılık su içebilirsen iyi olur.pırasa kabak tatlısı çok işe yarar.haa birde hergün bir tane probiyotik yoğurt yiyebilirsin.beyaz ekmeği kesip tam kepekli buğday unu ekmek yiyebilirsin
O zaman görmüş emin olamamış olabilir doktorun.bana %51 kız dediğinde hiç sallamamıştum dalga geçiyor gibi gelmişti ama adam ciddiymiş:)

Düzenli olarak kullan yağlarını canım etkisi olur mutlaka ben 1 kutu sebamed çatlak kremini bitirdim bile tedbirli olmakta fayda var çünkü çatlak oluşumuna çok yatkınım ben maalesef

Bu renkli ultrason olayı sizin hastane ve doktorların yönteminin çok güzel bir artısı bence :))) benim doktorum normal usg de bile cd vermiyor, aletin öyle bir özelliği var ama doktorum kullanmıyor (teknolojinin bu yönüyle arası çok iyi Değil sanırım) ama onu o kadar seviyorum ve güveniyorum ki önemi yok çok ben de videocu olarak sağolsun annemi kullanıyorum :)) özledikçe telefondan açıp izliyorum :) perinatoloğun detaylıda cd verecek olmasına sevindim. Uzun uzun hasret gidereceğimize de Bizim kontrolümüz de 18 kasım'da.

Aynı gündeyiz canım benim ikinci gebeliğim, bebegin kaslari henuz gelismis degil obyuzden hareketini algilayamiyoruz bende henüz hissetmiyorum bebek şu 3 haftada atağa geçip kilo alıp kasları kemikleri kuvvetlenirse 20. haftada belki hissederim diye düşünüyorum, ama ondan önce zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…