- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.461
Bu renkli ultrason olayı sizin hastane ve doktorların yönteminin çok güzel bir artısı bence :))) benim doktorum normal usg de bile cd vermiyor, aletin öyle bir özelliği var ama doktorum kullanmıyor (teknolojinin bu yönüyle arası çok iyi Değil sanırım) ama onu o kadar seviyorum ve güveniyorum ki önemi yok çokben de videocu olarak sağolsun annemi kullanıyorum :)) özledikçe telefondan açıp izliyorum :) perinatoloğun detaylıda cd verecek olmasına sevindim. Uzun uzun hasret gidereceğimize de Bizim kontrolümüz de 18 kasım'da.
Kızlar bu gynoferonu değiştirmek için doktorunuza danışın isterseniz bendede çok yan etki yaptı bugün değiştirdik@mischiefocean83 Cnm ishalin devam ediyor mu? Ben midemi düzeltmeden dün gece balık yedimYatmadan önce de Gynoferonu içtim bugün yine ishal oldum Ay geçmedi bir türlü. Şimdi patates haşlayıp yicem bu gece böyle midemi dinlendircem.
Ben 1 aydır sebamed çatlak kremi kullanıyorum canım 1 kutu bitti kokusu güzel memnunum şimdi yine alacağım 2.kutuyuKızlar çatlak oluşmaması için ne kullanıyorsunuz doktorum bana lierac yazdı bugün aldık vücudumda çatlamaya çok meyilli önerebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı
Canım zaten her ultrasonda banada cd almıyorum her ultrasonda bir tane renkli görüntü veriyor ama çok heyecanlı orada renkli izlemek bende eşime video çektiriyorum her seferindedetaylı ultrasonda doya doya bakarsın uzun sürüyor çünkü doktor teker teker bütün organlarını inceliyor asistanına sürekli değerleri yazdırıyor falan sende bu arada bunlardan bişe anlamadığın için bol bol bebişini izliyorsun:)
canımmm geç girebildim ancak görüyorum mesajı. büyümüş fındık maşallah 20 cm 274 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bazı ölçümler yaptı herşey yolunda şükür..
İyi geceler annişler ya bugün gün içinde 2 kez sol tarafım böyle böbreklerimin üstüne doğru hani gözümüz seğirir ya onun gibi oldu... Heyecanlandım gaz değildi çünkü gaz olayını çok yaşadığım için onu biliyorum.... Sizce bebeğimi mi hissettim hissedenler akıl versin ne olur bu heyecanlı anneye... İlk gebeliğim
Tarifine göre bebeğin olabilir bence... zamanla o gaz hareketi bağırsak hareketi bebek hareketi arasındaki fark çok bariz olacak zaten.. :)
Sağol canım.seninde mi ikinci kız dı bilmiyordum.amin inşallah hep beraber sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.uconn canım cinsiyeti öğrenmişsin çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Benim de ilki kızdı kızları çiftliyoruz desene :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Benim de oğlum 52 cm 4000 gr doğmuştu 1 aylık bebek gibiydi :) ayrıntılı için bana 20+5 gibi filan yaptır dedi bu konuda uzman bi Dr var ona yaptırcam ben de hafta içi randevu alcam bakalım çok heyecanlıyım :)Muayene iyiydi canım.kıpır kıpır oynuyordu kızım.evden çıkarken güzelce nutella kaşıklamıştım.etkili olmuş.18 cm ve 280 gr çıktı.haftasından bir hafta falan önde.ilk kızımdada böyleydi hep önden gidiyordu ama 50 cm 3150 gr doğdu normal bir bebekti yani.baya bütün organlara tek tek baktı doktorum ama kendi perinatolog olmadığı için başka yerede ayrıntılı yaptırmamı önerdi.ayrıntılıda en ideal tarih 20-22. Hafta arası dedi ama 18 den itibarende bakılabiliyormuş.birde afp testi yaptı.test diyince ödüm kopuyor yapmasak olmaz mı dedim yok yapalım dedi.korkma bu test ihtimal vermiyor iyi çıkacak zaten dedi.inşallah bakalım şu ayrıntılıyıda atlatsam rahatlıycam az.
Aynen benim de 2.Sezeryan olacağı için Mart sonu olur diye düşünüyorum. hayırla ve sağlıkla gelsinler inşallah canım, kız bambaşkaymış öyle diyorlar :)Aa evet aynıymış tarihlerimiz.ben bugün doğumu sordum mart sonu dedi sezeryan olduğum için bu da sezeryan olacak kısmetse.kız candır:)sanada hayırlı olsun bir oğlun bir kızın olacak ne güzel.
Oğlum olmadığı için yorum yapamıycam:)ama kız çocuklarının sevgilerini daha çok belli ettiklerini ve kendilerini daha çok sevdirdiklerini söylerler.benim kızım sürekli seni çok seviyorum annecim der gün içinde sarılır öper çok tatlısın seni yerim yerim falan der.ben olmasaydım sen ne yapardın annecim diye sorar.en sinirli anında bile sevdirmeyi başarır kendiniBenim de oğlum 52 cm 4000 gr doğmuştu 1 aylık bebek gibiydi :) ayrıntılı için bana 20+5 gibi filan yaptır dedi bu konuda uzman bi Dr var ona yaptırcam ben de hafta içi randevu alcam bakalım çok heyecanlıyım :)
Ooo maşallah senin tosuncukmuş.ben 22 kilo almıştım kızım 3 kilo doğdu hepi topu:)
Aynen benim de 2.Sezeryan olacağı için Mart sonu olur diye düşünüyorum. hayırla ve sağlıkla gelsinler inşallah canım, kız bambaşkaymış öyle diyorlar :)
İlahi canım :) ya zaman çabucak geçsin hissedeyim o tekmeleri ay ne sabırsızım yaaaaaa :)Olur olur.. Hem sen annesin.. Bebeğimi hissettim diyorsan hissetmişsindir. :)
Burda hatun hatunayız ama olsun. Sosyal mesajımızı da verelim.
Doktorum aynıydı ilk kızımda da o zaman istememişti bu testi.ondan şaşırdım yapmasak olmaz mı dedim nifty testinde ölçülmeyen anamolilere bakılıyor dedi.öyle diyince yaptırdım.inşallah iyi çıkaruconn ewt bnde afc testi yaptrdm risk vermio degerlerine bakiolar.burda pek bi kimsenin dr.u yaptrmamis bnde ilk endiselenmistm ama hic korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?