2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım zaten her ultrasonda banada cd almıyorum her ultrasonda bir tane renkli görüntü veriyor ama çok heyecanlı orada renkli izlemek bende eşime video çektiriyorum her seferinde detaylı ultrasonda doya doya bakarsın uzun sürüyor çünkü doktor teker teker bütün organlarını inceliyor asistanına sürekli değerleri yazdırıyor falan sende bu arada bunlardan bişe anlamadığın için bol bol bebişini izliyorsun:)

Kızlar bu gynoferonu değiştirmek için doktorunuza danışın isterseniz bendede çok yan etki yaptı bugün değiştirdik

Kilim ve tohum kızımın kreşteki en yakın arkadaşı nil .kızım bugün cinsiyeti öğrenir öğrenmez adı nil olsun dedi.hatta nil diye konışmaya başladı şok olduk.bu arada kızımın adı nehir.nil ile çok uyumlu oldu eşimde bdnde beğendik birden ama ben ipek diye düşünmüştüm.nil farsça mı arapça mı canım.aslında ben Türkçe olsun istiyordum ama kızım çok heveslendi

hilelf K kardelen-89 uconn kızlar alıntı yapamadım. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Malesef kabızlığımın sebebini bilmiyorum ben kendimi bildim bileli haftada bir bazen 10 günde bir wc ye çıkan biriyim. Bunu doktora söylediğimde resmen şoka girmişti adam.
İlaçla ilgili olumsuzluk duymadım doktorda söylemedi ama bağırsak tembelliği yaparmı yapmazmı beni kararsız yapan bu düşünce. Gerçi bağırsaklarım zaten tembel sıkıntı olmaz herhalde
Haftaya cuma kadın Doğumda randevum var birde ona danışayım en iyisi yoksa geçmeyecek bu aylar resmen wc gitmeye korkuyorum bazen. Kasıldıkça bebeğe zarar vericem diye de korkuyorum. Bebeğe zararı gerçekten yoksa hergün de içebilirim sanırım

Anladım canım olsun o da güzel. . Renkli ultrason resmi de candır. Belki yavaş yavaş kime benzediğini bile tahmin etmeye başlarsınız. Ben siyah beyazda bile gözlerini kendime benzettim. :))
Arkadaşım yeditepe üni hastanesinde doğum yaptı, yanılmıyorsam her kontrolde cd alıyordu.
Ultrason fotoları zamanla soluyormus o yüzden videolar daha kalıcı hatıra olabilir.
Gerçi kucağımıza alınca o her şeye bedeldir eski fotoları görmez gözümüz ama
4 gözle bekliyorum iple çekiyorum kontrolü.. Bu arada 2 gündür karnimi severek konuştuğum zaman tekmeler başlıyor beni duyduğunu düşünüyorum ciddi ciddi. :) o tekmeleri renkli görmek harika olacak :)

D Desenn canım doktor kontrolüne gidecektin sanki bugün neler söyledi doktorun? Prensesimiz nasılmış?
canımmm geç girebildim ancak görüyorum mesajı. büyümüş fındık maşallah 20 cm 274 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bazı ölçümler yaptı herşey yolunda şükür..
2 hafta sonra detaylı ultrasonu kendi yapıcak doktorum.. dışarda da bir perinatoloğa yönlendirdi aynı gün randevu alabilirsem oraya da gidicem kısmetse 2 göz görsün önemli dedi..
çok güzel pozlar verdi kızımm maşallah
Allah hepsini korusun.. siz iyi misiniz napıyo damadım:):)

İyi geceler annişler ya bugün gün içinde 2 kez sol tarafım böyle böbreklerimin üstüne doğru hani gözümüz seğirir ya onun gibi oldu... Heyecanlandım gaz değildi çünkü gaz olayını çok yaşadığım için onu biliyorum.... Sizce bebeğimi mi hissettim hissedenler akıl versin ne olur bu heyecanlı anneye... İlk gebeliğim

Tarifine göre bebeğin olabilir bence... zamanla o gaz hareketi bağırsak hareketi bebek hareketi arasındaki fark çok bariz olacak zaten.. :)

uconn canım cinsiyeti öğrenmişsin çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Benim de ilki kızdı kızları çiftliyoruz desene :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım.seninde mi ikinci kız dı bilmiyordum.amin inşallah hep beraber sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 70
Benim de oğlum 52 cm 4000 gr doğmuştu 1 aylık bebek gibiydi :) ayrıntılı için bana 20+5 gibi filan yaptır dedi bu konuda uzman bi Dr var ona yaptırcam ben de hafta içi randevu alcam bakalım çok heyecanlıyım :)
Aa evet aynıymış tarihlerimiz.ben bugün doğumu sordum mart sonu dedi sezeryan olduğum için bu da sezeryan olacak kısmetse.kız candır:)sanada hayırlı olsun bir oğlun bir kızın olacak ne güzel.
Aynen benim de 2.Sezeryan olacağı için Mart sonu olur diye düşünüyorum. hayırla ve sağlıkla gelsinler inşallah canım, kız bambaşkaymış öyle diyorlar :)

Sırf gebelik takvimimde 1 gün daha azaldığını görmenin mutluluğunu yaşamak ve o günde bebekte neler olduğunu öğrenmek için bazen uykum olduğu halde saatin 12 yi geçmesini psikopatca bekleyen bir anneden hepinize iyi geceler kızlar :)

Oğlum olmadığı için yorum yapamıycam:)ama kız çocuklarının sevgilerini daha çok belli ettiklerini ve kendilerini daha çok sevdirdiklerini söylerler.benim kızım sürekli seni çok seviyorum annecim der gün içinde sarılır öper çok tatlısın seni yerim yerim falan der.ben olmasaydım sen ne yapardın annecim diye sorar.en sinirli anında bile sevdirmeyi başarır kendini

uconn ewt bnde afc testi yaptrdm risk vermio degerlerine bakiolar.burda pek bi kimsenin dr.u yaptrmamis bnde ilk endiselenmistm ama hic korkma
Doktorum aynıydı ilk kızımda da o zaman istememişti bu testi.ondan şaşırdım yapmasak olmaz mı dedim nifty testinde ölçülmeyen anamolilere bakılıyor dedi.öyle diyince yaptırdım.inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…