- 21 Ağustos 2016
- 94
- 163
- 93
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #11.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende okudum internette acayip tırstım.daha dün kadın doğumcumdaydım şikayetim akşam başladı yoksa önce ona danışacaktım.yarına kadar inmezse gidicem canım.dediğin gibi ilaç yazarsada danışmadan kendi doktoruma içmemGeçmiş olsun.. mutlaka dış hekimine görün ilk fırsatta canım.
Dış hekiminin tedavisi vereceği ilaç neyse de onu reçeteye yazsin ve kadın doğum doktorundan onay al. Şayet iltihap varsa antibiyotikle kurutulur. Penisilin içeren antibiyotikler hamilelere zararlı değil ama enfeksiyon erken doğum tetikleyebiliyormus, bebeğe zararı olabilir. İhmal etmeden git canım.
Yaaa inşallah benimde geçer.östrojen ve progesteron hormonloru etkiliyormuş şişmeyi sanırımuconn benim de 7-8. haftalarda damağımın üstü ve diş etlerim tamamen şişmişti sonra geçti ama
Canım dislerini fircalayamama problemin icin paradontax orijinali deneyebilirsin dis hekimi arkadasim önermisti tadi biraz tuzlu ama zamanla alisiyosun bir de dis fircasi buyuk geliyor bana ogurmeme neden oluyor, cocuklar icin olan küçük dis fircalari da bir çözüm oluyor. Dene sen de istersen. Iltihaplanma icin de hemen doktora git insallah cok ilerlememistir ilacsiz iyilesirHayatımda ilk kez diş etlerim iltihaplandı o da hamileliğime denk geldi oysaki gebelik öncesi diş muayenemi ve olması gereken tedavilerimi olmuştum.ama internetten baktım östrojen hormonu gebelikte diş eti rahatsızlıklarına zemin hazırlıyormuş.hamileliğin başından beri dişlerimi adam gibi fırçalayamıyorum ki mide bulantısından.hiçbir şey midemi bulandırmıyor diş fırçalamaya başladıktan 15 sn sonra öğürmeye başlıyorhm.acaba bir iki gün beklemelimiyim kendiliğinden geçer mi yoksahdmen yarın dişciye mi gitmeliyim kjzlar
Kızlar ya 2 gündür bel Ağrı'larım oluyor benim, hatta sağ böbreğim tarafından başlayıp bel ve kasıklara doğru ilerliyor. Sürekli yatıyorum ve bol su içiyorum ama çok evham yaptımSalı günü randevum var ama bu paranoyaklıkla Zaman geçmiyor. Sizlerde de var mı bu ağrılardan?
Yaa inşallah güzel haberlerle döneriz Cnm. Her gece dua ediyorum ve kötü birşey olacak diye aklım gidiyor bu aralarAynisi bende var. Hatta kasiklarima ve biraz yukarisina sanci da giriyor gunde 1 2 defa. Normaldir diye dusundum ama bende carsamba gunu gidince soracagim
Merhaba arkadaşlar.. 12+5 günlük hamileyim.. Allah'ım nasip kısmet ederse inşallah nisan ayının başı gibi bebeğimizi kucağımıza alacağız..benim ikinci çocuğum olacak nasipse.. 4 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın.. benim 2 sorum olacak.. ilki bu hafta acayip bel ağrım oldu sizlerde böyle bir durum oldu mu? Üşütmekten böyle olur mu? Çünkü devlet hastanesinde doktora gittiğimde bebekte rahimde bi sorun yok demişti.. 2.sorum kendi doktorum 11+5günlük olan kontrolünde bebeğin erkek olabileceğini söyledi hatta ayak duruş pozisyonu çok iyiydi ve bizde pipiyi gördük.. bu acaba gerçekten olabilir mi yani bu kadar erken anlaşılabilir mi?
Kızlar ya 2 gündür bel Ağrı'larım oluyor benim, hatta sağ böbreğim tarafından başlayıp bel ve kasıklara doğru ilerliyor. Sürekli yatıyorum ve bol su içiyorum ama çok evham yaptımSalı günü randevum var ama bu paranoyaklıkla Zaman geçmiyor. Sizlerde de var mı bu ağrılardan?
Aynisi bende var. Hatta kasiklarima ve biraz yukarisina sanci da giriyor gunde 1 2 defa. Normaldir diye dusundum ama bende carsamba gunu gidince soracagim
Çok teşekkür ederim gerçekten çok belim ağrıyor yastıklarla destek yapıyorum oturduğumda ama ayakta kalınca biraz çok daha fazla oluyordu.. o zaman korkmama gerek yok. Ben ilk çocuğumu doğumda kaybettim o yüzden hamilelik ve doğum korkuları üzerimde kaldı atamıyorum bu tip ağrılar sancılar oldu mu acaba çocuğa bişey mi oldu diye endişeleniyorum. Cinsiyet konusuna gelince doktorum tecrübeli bir bayan ama ultrason aleti son teknoloji değil. Cinsiyet çok önemli değil benim için çok şükür kızım var hani kız da olsa erkek de olsa başımın üstüne.. 11.haftada cinsiyet tahmin etmesi beni şaşırtmıştı hayırlısı Allahtan hepimiz için inşallah..sağlıkla sıhhatle mutlulukla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah..merhabalar :) bel ağrısı bu hafta normal galiba çünkü vücut doğum için leğen kemiğini ve kasları hazırlamak için bir hormon üretiyormuş o da bel ağrısı yapıyormuş sanırım. 11+ cinsiyet belli olabilir sanırım dış genital bölge gelişmeye başlamış oluyor. Önemli olan bebeğin duruşu ve doktorun tecrubesi :) ben bunları hamilelik takviminden okumuştum.
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Gunaydin guzel anneler,
Bugun 9da kontrolumuz var heyecandan erkenden uyandim :)
ben maalesef 2 kilo aldımKg artisiniz ne alemde kızlar ben 3 ayda 1 kg aldım 5 gündür vitamin hapı kullanıyorum decavit.
çok zayifsin al yani. Ben 59 um eşim diyor 3 aydır bu 60 a cikamadin şimdi öyle diyor ama 9 ay içinde 70 in üstünü gördüğünde ne diyecek acaba garibimben maalesef 2 kilo aldım( 44,5 idim şimdi 46,5 olmusum tabi ikisi de sabah ölçtüğümde
Yaa inşallah güzel haberlerle döneriz Cnm. Her gece dua ediyorum ve kötü birşey olacak diye aklım gidiyor bu aralarÖnceden böyle değildim, son Zaman'larda bir paranoyaya bağladım, düşündükçe kendimi dinledikçe artıyor mu ne oluyor bilemedim
![]()