2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın anneler. Biliyorsunuz bizimde cumartesi günü randevumuz vardı. Gittik. Bebeğimiz 6 cm olmuş. Çok hareketli dedi doktorumuz. Ellerini oynatıyor şuanda dedi. Haftasından önde gidiyor ve şuanda oldukça sağlıklı dedi. Biz sormadan da bu bir erkek bebek dedi :) babasının ne kadar mutlu olduğunu anlatamam. Doktorum bayağı ayrıntılı inceledi. Herşeyin fazlasıyla yolunda olduğunu söyledi. Bir tane vitamin yazdı ve bizi ikili test için bu cumartesi gününe yeniden çağırdı.
Citolesgen Citolesgen ciğim lütfen listeye bebişin erkek olduğunu eklermisin
Bizden haberler bu kadar :)
Ay gözün aydın canım. Tabi eklerim. Ya ne cabuk belli olmuş cinsiyeti bneim ki niye belli olmuyor. 14 haftalığız :(

Ay gözün aydın canım. Tabi eklerim. Ya ne cabuk belli olmuş cinsiyeti bneim ki niye belli olmuyor. 14 haftalığız :KK43:

canım aslında senin haftalarda oldukça net ancak bazen doktorlar söylemiyor bazen de bebişler göstermiyor. ben doktoruma çok güveniyorum 8. haftada bile söylese kabul ederdim yani :)
ne zaman gideceksin sen doktora?
bu arada gitmeden yarım saat önce çikolata yedim ama etki ettimi bilmiyorum tabi

canım aslında senin haftalarda oldukça net ancak bazen doktorlar söylemiyor bazen de bebişler göstermiyor. ben doktoruma çok güveniyorum 8. haftada bile söylese kabul ederdim yani :)
ne zaman gideceksin sen doktora?
bu arada gitmeden yarım saat önce çikolata yedim ama etki ettimi bilmiyorum tabi
belki cikolta etki etmiştir. haftaya gideceğim doktora. gecen hafta gittim söylemediler yine. göstermiyor demekki ben de üstelemedim doktora :)) o zaman ben de çikolta yiyim dedğin gibi, belki bacaklarını falan acar ne bilim :)

Bu arada merak eden anneler için söylüyorum bende;
ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru çıktı
çin takvimi doğru çıktı
rus takvimi doğru çıktı
alyans testi doğru çıktı
kız anneleri kalça basenden kilo alır teorisi yanlış çıktı
çirkinleşmedim vücudumda sivilce falan çıkmadı
hiç ama hiç midem bulanmadı
bebeğimi sağ kasığımda hisseidyordum

şimdilik bu kadar :)

çin takvimi doğru çıktı
rus takvimi doğru çıktı
alyans testi doğru çıktı

benim rus çin takvimi ve alyans testi kız çıktı, sivilce cıkmadı ama kendimi çirkin hissediyorum :) tatlı yeme isteidğim hiç olmadı. ekşileri ilk zamanlar yedim.midem hiç bulanmadı. hiç kilo almadım aynıyım. şimdi benim neyim olacak :D:KK200::nazar::anneadayı::anne:

benim rus çin takvimi ve alyans testi kız çıktı, sivilce cıkmadı ama kendimi çirkin hissediyorum :) tatlı yeme isteidğim hiç olmadı. ekşileri ilk zamanlar yedim.midem hiç bulanmadı. hiç kilo almadım aynıyım. şimdi benim neyim olacak :KK70::KK200::nazar::anneadayı::anne:

canım bence senin kız :halay: bak gör. bu arada ben erkek olacağını hissediyordum.
ne hissediyorsun?

belki cikolta etki etmiştir. haftaya gideceğim doktora. gecen hafta gittim söylemediler yine. göstermiyor demekki ben de üstelemedim doktora :)) o zaman ben de çikolta yiyim dedğin gibi, belki bacaklarını falan acar ne bilim :)
Canım hiç alakası yok çikolatayla cuma günü test ettim.sıkı sıkı kapadı bacaklarını acmadı.bi arkadaşım aç git dedi gitmeden ye dedi..belkş denerim çünkü anne acken bebekler çok oynuyor biliyorum şuana kdr hareketlerini bikaç defa hissettim oda açken

Ben de giderken şekerli bir şeyler yiyim cinsiyetini göstersin dedim çikolata falan olmayınca bal yedim doktor zor ölçümünü yaptı maşallah bebisim balın etkisiyle halay çekiyordu herhalde erkeğe benziyor dedi. Kızlar kana en hızlı karışan şey bal unutmayın muhakkak kontrol den önce yiyip gidin

Citolesgen Citolesgen bu hafta eşim il dışında toplantıda olacak normalde cuma ikili test kontrolümüz vardı. 10 ekim pazartesiye aldık kontrolümüzü eşim kontrole birlikte gitmemizi istedi.
haftaya benim minik 12+6 olacak ikili test için gittiğimizde cinsiyetini de gösterir mi aceba :KK48::KK48::KK48:
annelik merakı :KK48::KK48::KK48:

canım bence senin kız :halay: bak gör. bu arada ben erkek olacağını hissediyordum. :halay:
ne hissediyorsun?
ben ilk zamanlar kız hissediyordum. şimdi hiç bir sey hissetmiyorum. ya erkek olursa diye kendimi ikisine de şartladım yani. erkek de olabilir. bilmiyorum ki... ama hep kız isimlerine bakıyorum niyeyse :)

uconn uconn geçer inşallah bağışıklığını yüksek tut moralini de yaklaşık 10 gün kadar sürmüştü benimkisi
İnşallah canım.çok sağol.
Canım dislerini fircalayamama problemin icin paradontax orijinali deneyebilirsin dis hekimi arkadasim önermisti tadi biraz tuzlu ama zamanla alisiyosun bir de dis fircasi buyuk geliyor bana ogurmeme neden oluyor, cocuklar icin olan küçük dis fircalari da bir çözüm oluyor. Dene sen de istersen. Iltihaplanma icin de hemen doktora git insallah cok ilerlememistir ilacsiz iyilesir:dua:
Ay küçük diş fırçası hiç aklıma gelmedi deneyeyim hemen.paradontax ın ne gibi etkisi var onu anlamadım.tedavi edici mi yoksa mide bulantısına mı engel oluyor?
çin takvimi doğru çıktı
rus takvimi doğru çıktı
alyans testi doğru çıktı
bebeğimi sağ kasığımda hisseidyordum

Rus takvimi hariç bütün maddeler bende var bu durumda erkek olmalı.benim kontrolde göstermedi bizimki doktor sadece pipi göremediğini söyledi %51 kız dedi.bakalım ne çıkacak.seninde gözün aydjn oğlunu sağlıkla alırsın kucağına inşallsh

Citolesgen Citolesgen bu hafta eşim il dışında toplantıda olacak normalde cuma ikili test kontrolümüz vardı. 10 ekim pazartesiye aldık kontrolümüzü eşim kontrole birlikte gitmemizi istedi.
haftaya benim minik 12+6 olacak ikili test için gittiğimizde cinsiyetini de gösterir mi aceba :KK48::KK48::KK48:
annelik merakı :KK48::KK48::KK48:
ay umarım gösteriri canım ya. benim ki 14 hafta hala göstermiyor. haftaya 15 haftalık olucaz o zaman gösterir heralde. seninle aramızda 15 gün var ama belki gösterir seninki. herkesin farklı oluyor :) haftaya sağlıklı haberlerle gel canım. :):KK200:

Kızlar son iki hafta da karnımda acayip bi büyüme oldu. 71 kilo ile başladım hamileliğe aslında onun da etkisi var tabi sizde nasıl durumlar :anneadayı:

Eklentiler

• 20161003_100919.webp
    20161003_100919.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 88
Çok teşekkür ederim gerçekten çok belim ağrıyor yastıklarla destek yapıyorum oturduğumda ama ayakta kalınca biraz çok daha fazla oluyordu.. o zaman korkmama gerek yok. Ben ilk çocuğumu doğumda kaybettim o yüzden hamilelik ve doğum korkuları üzerimde kaldı atamıyorum bu tip ağrılar sancılar oldu mu acaba çocuğa bişey mi oldu diye endişeleniyorum. Cinsiyet konusuna gelince doktorum tecrübeli bir bayan ama ultrason aleti son teknoloji değil. Cinsiyet çok önemli değil benim için çok şükür kızım var hani kız da olsa erkek de olsa başımın üstüne.. 11.haftada cinsiyet tahmin etmesi beni şaşırtmıştı hayırlısı Allahtan hepimiz için inşallah..sağlıkla sıhhatle mutlulukla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah..

geçmiş olsun cok üzüldüm :( siz yine de doktorunuza mutlaka söyleyin. Bizim yazımızın altında hamilelik takvimi diye bir şey var ondan siz de yapsanıza her gün hamileliğimizin hakkında bilgiler veriyor beni çok aydınlatıyor.
Ama ben herhangi bir şikayetim olduğunda mutlaka doktoruma söylüyorum ne olur ne olmaz diye :)
Çok stres yapmamaya çalışın lütfen :) hamileliğimiz çok rahat geçmesi dileğiyle :)

Back
X