2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar dün oğluşumu kalça çıkığı için hastaneye götürdük hem de muayene ettirdik oğlumda kasık fıtığı varmış ameliyat olmasa lazım dedi doktor sıkışma olursa bağırsaklarını kaybedebilirmiş :KK43: etrafınızda olan var ma hiç Bi bilgisi olan nolur si akıl verin:KK61:

Merhaba kızlar dün oğluşumu kalça çıkığı için hastaneye götürdük hem de muayene ettirdik oğlumda kasık fıtığı varmış ameliyat olmasa lazım dedi doktor sıkışma olursa bağırsaklarını kaybedebilirmiş :KK43: etrafınızda olan var ma hiç Bi bilgisi olan nolur si akıl verin:KK61:
Korkulacak bişey değil canım benim yigrnimde vardı ameliyat oldu akşam nişana gitti :)

Geçmiş olsun canım.ıkınmaktan ötürü ya da doğuştan da olabiliyormuş.başka bir çocuk cerrahındanda fikir al bence.hatta özele vötürüyorsan birde devlete götür bakalım.özel hastanelere hiç güvenim kalmadı benim.eğer öyleysede bak neslim33 demiş sabah olup akşama düğüne gittiğini.demekki basit birşey bu yaşlarda.

çok geçmiş olsun sen moralini hiç bozma başka bir dr da götür

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi olur bebis çok üzüldüm :(

Kızlar bebislerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?

Benim kızım iki saatte bir en az yarım saat emiyor. Bazen 1 saati buluyor. Özellikle akşamları.

Birde akşamları emerken cırpınıyor ve ağlıyor. Dr gazdan demişti ama sanki süt akışı yavaşladıgı için öyle yapıyor gibi geldi. Var mı sizlerde böyle bir durum.

Kızlar bebislerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?

Benim kızım iki saatte bir en az yarım saat emiyor. Bazen 1 saati buluyor. Özellikle akşamları.

Birde akşamları emerken cırpınıyor ve ağlıyor. Dr gazdan demişti ama sanki süt akışı yavaşladıgı için öyle yapıyor gibi geldi. Var mı sizlerde böyle bir durum.

Evet benim oglumda gece emerken uyumadan önce aglar ben yorgunluguna veriyorum süt akisi yavaslaniyor üstüne bide uyuku diye düsüniyorum

Evet benim oglumda gece emerken uyumadan önce aglar ben yorgunluguna veriyorum süt akisi yavaslaniyor üstüne bide uyuku diye düsüniyorum
Ya bende çok sikinti yapmıştım. Bir kaç kere biberon vermiştim ondan mı dedim ama dün biberon verdim onda da yaptı şükrettim :( teşekkürler cevabın için

Kiyamam ya cok yorucu biliyorum benim oglanda ilk 1 ay hep agliyordu sabahlara kadar. Internetden baksana batanye gibi bisey duvara monte ediyorsun cocugu icine koyiyorsun salayabilirsin bildigin salancak gibi bisey ama batanyeden hastanede vardi görmüsdüm aglayan bebekleri koyoyrlardi bi yandanda müzik aciyorlardi bebisde misil misil uyuyordu ismini bilmiyorum internetden arastirsan bulursun belki
Eve salıncak da kurduk ama illa elde sallayacaz

Buna benzer hamak beşik de aldik canım ama onda da durmadı.

Gazi varsa biogaia damlasini öneririm bizimki öyle gecti canim yada yere batanye ser altini ac ertrafini izlesin bizimki öyle cok mutlu oluyor yada müzik ac sevcan orhanin bahcada yesil cinar müzigini acinca uyuyor benim oglan seninkininde belki sevecegi bi müzik olur bilemedim ki

Kızlar hayırlısıyla kırkımız cıkıyo bugün. Benim abdest almak dışında bebeğinde yıkanması dışında yapmam gereken bişeyler varmı. Kırklanmak falan duydum ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu

Kızlar hayırlısıyla kırkımız cıkıyo bugün. Benim abdest almak dışında bebeğinde yıkanması dışında yapmam gereken bişeyler varmı. Kırklanmak falan duydum ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu
Kendin mi yapacaksın canım bebeğin suyuna kırk ihlas okuyorsun o Sudan biraz kendine ayırıp en son abdest alırken kendine döküyorsun bizde böyle yapıyorlar birde gezmeye gidiyorsun misafirliğe Yumurta toplamaya

sakın mustafa taş a gitmeyin doğumumu o yaptırdı. doğumda kolunu çekti ve bebeğimin sinirlerini kopardı. çocugum engelli şu an. sakın sakın sakın gitmeyiin mustafa taşa bilgisiz tecrübesiz bi doktor

Canım banyo yapıp gusul al. Gezmeye çık .

Kendin mi yapacaksın canım bebeğin suyuna kırk ihlas okuyorsun o Sudan biraz kendine ayırıp en son abdest alırken kendine döküyorsun bizde böyle yapıyorlar birde gezmeye gidiyorsun misafirliğe Yumurta toplamaya
Dua işi güzel de yumurta ne oluyor yumurta mi bitmiş evde kim verir bu devirde ? :KK76::lülülü::rapci:

Back
X