2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim kız da bugün uzun zamandan sonra ilk defa uzun uyudu, 12 buçuktan 3 e kadar. Onunla beraber ben de uyudum ne iyi geldi valla :KK6: Akşama da yıkayacağız eşim gelsin :)

Boynunun altında benmde baya kızarıklık vardı zeytinyağı falan geçirmedi. Sudocrem sürdüm canm geçti bi dene istersen. Ben pişik için de onu kullanıyorum. Bu arada 20 günden beri tek yıkıyorum. İlk seferi atlatınca alışıyosun hatta hafta sonu eşimle yıkıuorum inan o daha zor oluyo :)
Aslında yikarim ama hem tut hem yıka hem su dök başını yikamaktan korkuyorum .önemli olan başını yıkamak .ne güzel sen yikayabiliyorsun dediğin gibi cesaret edip ilkini atlatsam yikarim .insallah

Bizde eşimle yıkıyoruz tek yıkayamam kıyafetleri deşiyor ben aya değil kaç cm olduğuna bakıyorum ay denk gelmiyor çünkü boynunun altına bebe yağı sür ben öyle yaptım geçti

Bebe yağı denedim şimdi canim doktor pudra kullan dedi ama hiç ise yaramıyor daha beter oldu sanki sık sık yıkamak lazım artık bebekleri .
Bizde bu hafta alışveriş yapıcaz hiç bir şeyi olmuyor hepsi küçüldü :) Bende eşimle yıkamaya başladım baya bir süre annemle yıkadık. Hatta eşim yıkıyor desem daha doğru olur ben sadece su döküyorum :) Yağlaması giydirmesi falan bana ait :)
Büyüyorlar bebişler maşallah eski fotolarina bakıyorum her gün değişim oluyor kıyafet bile eskittiler maşallah bebişlerde.

Kizlar oglumun dün asidan sonra gece atesi makattan 37.9 cikdi fitil verdim gecdi sabah 8de yine cikdi yine verdim yine gecti cocuk rahatti banyo yapdirdim bu sefer simdi yine cikdi yine verdim fitili cocugu ilaca bogdum resmen yine cikmamasi icin ne yapabilirim?

Şu üç ayı atlatsak sonrası daha rahat olur inşAllah
İnşallah ya az kaldı :)

Kizlar oglumun dün asidan sonra gece atesi makattan 37.9 cikdi fitil verdim gecdi sabah 8de yine cikdi yine verdim yine gecti cocuk rahatti banyo yapdirdim bu sefer simdi yine cikdi yine verdim fitili cocugu ilaca bogdum resmen yine cikmamasi icin ne yapabilirim?

2. Ay aşılarıysa 3 gün banyo yaptırmaman gerekiyordu. Ben ateşi çıkmasın diye calpol kullanmıştım. 8 saatte bir kere 1 çay kaşığı. İlaç vermek istemiyorsan kasıklarına ve başına sirkeli sulu havlular koyabilirsin

Benim kız benimle dedikodu yapıyor :halay:ben ilk günden beri hep konuşuyorum sanırım ondan uyanıkken sürekli onla konuşmamı istiyor acayip sesler çıkarıyor
Benimki de öyle çocuk sürekli ilgi istiyo hep konuşucaksn dokunucaksın şarkı söyliceksin. Hele sabahları keyfi yerinde oluyor ve tadından yenmiyor. Gülücükler agucuklar peşpeşe geliyor. Artik herkes alıştı kızımı kucağına alan sürekli konuşuyor yoksa durmuyo ağlıyo zaten insanlar mecbur kalıyo

Canım iki ay aşısından sonra üç gün banyo yasak söylemediler mı sana ıslak bezi alnına kasıklarına koy etki eder birde nette bebeğinizin çorabını limonlu suya batırıp giydirip ateşi alır yazıyordu denemedim ama deneyenler vardı

Canım iki ay aşısından sonra üç gün banyo yasak söylemediler mı sana ıslak bezi alnına kasıklarına koy etki eder birde nette bebeğinizin çorabını limonlu suya batırıp giydirip ateşi alır yazıyordu denemedim ama deneyenler vardı

Ben yurtdisindayim canim doktor bana öyle bisey söylemedi siz öyle diyince nettde bakdim öyle bisey yok deniliyor yani hemen yikanabilir yazmislar burdaki yurtdisi formlarda tedirgin oldum simdi ne olurki ? 27 saat falan gecti ama asinin üstünden öyle banyo yapdim

Ben yurtdisindayim canim doktor bana öyle bisey söylemedi siz öyle diyince nettde bakdim öyle bisey yok deniliyor yani hemen yikanabilir yazmislar burdaki yurtdisi formlarda tedirgin oldum simdi ne olurki ? 27 saat falan gecti ama asinin üstünden öyle banyo yapdim
geçmiş olsun canım burda mikrop felan kapmasın diye diyorlar. 2 gün yıkama diye birde 2 ay aşısı ağır. Şimdi nasıl bebiş inşallah iyidir

Gunaydin.bizde erkenciyiz.gece 4 ten sonra duzgun uykumuz olmuyor pek saat başı kalkmalar.gündüz de oyle derin uyumuyoruz yarimsar saat.ne zaman girecek uykumuz duzene bakalim.ayakta uyur oldum artik.uykuyu sevmeyen ben simdi okadar tatli ki :))

Gunaydin.bizde erkenciyiz.gece 4 ten sonra duzgun uykumuz olmuyor pek saat başı kalkmalar.gündüz de oyle derin uyumuyoruz yarimsar saat.ne zaman girecek uykumuz duzene bakalim.ayakta uyur oldum artik.uykuyu sevmeyen ben simdi okadar tatli ki :))
Günaydın benim kızımda öyle 4 den sonra durmuyo gündüz de pek uyumuyo evin içinde ana kucağı ile geziyoruz

Günaydınlaaar bizde 4 ten sonra saat başı uyananlardanız :) şimdi bir de pipi kaşıntımız başladı sünnetten dolayı o tüzden kıpır kıpır oğluş. Başta ağrısı var sanıyordum sonradan aklıma kaşıntı olabileceği geldi.
Kilo vermeye başlayan var mu aranızda? Benim doğumdan sonra 10 kilo gitti daha da gitmiyor. Almıyorumda vermiyorumda kaldım böyle :)

Back
X