- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Biliyorum elinde degil ama 10 gun once de asagida kafalari diye uzuyodun o tatli canini. Cozumu olan dert olsun , stres yapma ikizcanim. Eminim hormonlar da iki kat fazladir bizden, anliyorum seni tabiki.
Doktora gittikce morali bozuo geliyorsun.Bugun neler aldin onlari anlat, odayi haxirliyormussun. Eminim cok guzel olacagina. Var mi bi resim falan?
Bebek yatak koruyucusu diye geçiyor canım standarttır tabi ama belki onun da yataklar gibi farklı birkaç tane ölçüsü vardır o yüzden yataktan sonra al bence hatta aldığın yerde beğendiğin takım olur onu alırsın belki şimdi her şeyi takım yapıyorlar örtüsü perdesi avizesi aynı desen oluyor her şeyin aynı olması o kadar güzel degil sanki amaKizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?
Kizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?
Ama böyle sevmesi de güzel benim kuzenimin eşi hiç bir şey hissetmiyorum fln diyordu gıcıkBende daha geçen gün benim oğlan kıpırdamıyor diye dolanıyordum burda,kolayını bulsa dışarı fırlayacak kıpır kıpır durmuyor hiç bende çok net hissediyorum
Kafayı ben değil ama babası bozdu galşba,Stetoskopla dinlemeler,ağzını karnıma yaklaştırıp oğlum ben baban beni tanı tamam mı deyip sevmeler
Yalnız o dokunmadan dışardan belli olma olayı ürkütüyor beni,eli ayağı iyice belli olsa bayılırım ben çok ilginç geliyor hala
O an soramadım galiba tam anlayamadım sonradan dank etti ne demek bu şimdi oldum :))) doktordan çıkıp internet araştırmasına dalıyorum genelde zaten :) Aminnn anne olunca kadın dogum uzmanı bile olsan anlamıyorsun gerçio ne demekmis :)) neyin arkasinda diye sormadin mi :)
ya doktorlari allah basimizdan eksik etmesin ama, onlarin eline de dusurmesin..
birinin dedigini digeri begenmez, hep benim dedigim dogrudur havalari, hepsi ayri telde caliyor.. eczaci da olsan, doktor da olsan, dogrusunu bilsen de "niye boyle dedi ki" diye kafana takiliyor..
Çok güzel bunlar mavileri de var ama ben kız bebeklere yakıştırıyorum böyle süslü kurdeleli şeyleri erkekler daha sade cool olmalı sankigitmicem bi daha, evde dogurcam :)))
yok canim ev berbat halde badana var, foto cekilcek gibi degil :)
bayramdan sonra mobilya gelince ceker paylasirim insallah :)
bugun bisey almadim, suan instagramdan lohusa tacı, terligi, taki yastigi fln bakiyorum :)))
şoyle bisey yapticam duvarlarina ama isim yok henuz yaptiramiyorum
Açtıracaksınız sonunda bana şu instagramıgitmicem bi daha, evde dogurcam :)))
yok canim ev berbat halde badana var, foto cekilcek gibi degil :)
bayramdan sonra mobilya gelince ceker paylasirim insallah :)
bugun bisey almadim, suan instagramdan lohusa tacı, terligi, taki yastigi fln bakiyorum :)))
şoyle bisey yapticam duvarlarina ama isim yok henuz yaptiramiyorum
Çok güzel bunlar mavileri de var ama ben kız bebeklere yakıştırıyorum böyle süslü kurdeleli şeyleri erkekler daha sade cool olmalı sanki
Duru da çok güzel isim ayrıca duru berrak nehir Irmak gibi suyu çağrıştıran isimler hoş bence
Açtıracaksınız sonunda bana şu instagramı
O duvar süsünü hastanede de kapıya astırırsın çok güsel oluyor. Ben de aynalı olanlarından düşünüyorum
Anlarlar tabi yaaa kıyamam ben onlara pıt pıtlarda başladı artık bundan sonra hüzün yookk gelsin tekmelerevet hastane odasinda da kullanilcak ordan eve insallah :))
instagrami hala acmadigin kabahat :))
bu arada bu aksam ilk kez kizlarimi hissettim,
tak tak biri sagdan biri soldan vurdu bana.. anladilar mi uzuldugumu ne, sanki iyiyiz der gibi kipir kipirlardi butun aksam :)
butun uzuntum gitti...
Ooo sen işlerı kolaylamışsın en azından plan bellı,bızımde balkon kapanacak öyle baslıycaz işlerebugun boyaci vardi evde, alci cekti duvarlara, cocuk odasina kagit yapilacak pazartesi, diger odalar boyanacak, kizlarin yuzunden butun ev tadilata girdi :))
duvar kagidi ve badana bitince oda takimi gelecek, ona gore perde hali alcam :)
suan ufak alisveris bitti gibi, buyuk başlar var, bi de 4moms, bi de stokke :))
Bende acıldekı Dr moralımi bozduğunda tek basıma eve gelıp arabadan ınıcek gücü bulamadığımda otoparkta ben burdayım üzülme işaretını hıssetmiştımevet hastane odasinda da kullanilcak ordan eve insallah :))
instagrami hala acmadigin kabahat :))
bu arada bu aksam ilk kez kizlarimi hissettim,
tak tak biri sagdan biri soldan vurdu bana.. anladilar mi uzuldugumu ne, sanki iyiyiz der gibi kipir kipirlardi butun aksam :)
butun uzuntum gitti...
Yan koruma baş koruma dıyolar canım uykusetlerı var satılan instegram kullanıyorsan lillitown ve mybabytown a göz atKizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo
Bunların küçüklerine dua yazıyorlar bıde onlarda Hoşuma gıdıyo canım hedıye içinAçtıracaksınız sonunda bana şu instagramı
O duvar süsünü hastanede de kapıya astırırsın çok güsel oluyor. Ben de aynalı olanlarından düşünüyorum
Aa onu hiç görmedim. Mevlüt falan yapınca da verilebilir o zaman.Bunların küçüklerine dua yazıyorlar bıde onlarda Hoşuma gıdıyo canım hedıye için
Çok güzelmişşşduru guzel bence de :)
sunlara baksana canim erkek icin cok guzellll
yok canım almadılar suyunu öyle suyu fazla olarak geldi bu haftaya daha da doğmadı canım bekliyoryaaa :)
su aldilar mi keseden canim? yoksa sulu sulu mu geldi 38. haftaya?
Devam edioz canim daha iyilesmemisim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?