2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biliyorum elinde degil ama 10 gun once de asagida kafalari diye uzuyodun o tatli canini. Cozumu olan dert olsun , stres yapma ikizcanim. Eminim hormonlar da iki kat fazladir bizden, anliyorum seni tabiki. :-)

Doktora gittikce morali bozuo geliyorsun. :KK43: Bugun neler aldin onlari anlat, odayi haxirliyormussun. Eminim cok guzel olacagina. Var mi bi resim falan?

gitmicem bi daha, evde dogurcam :)))
yok canim ev berbat halde badana var, foto cekilcek gibi degil :)
bayramdan sonra mobilya gelince ceker paylasirim insallah :)
bugun bisey almadim, suan instagramdan lohusa tacı, terligi, taki yastigi fln bakiyorum :)))
şoyle bisey yapticam duvarlarina ama isim yok henuz yaptiramiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo :-)
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?
Bebek yatak koruyucusu diye geçiyor canım standarttır tabi ama belki onun da yataklar gibi farklı birkaç tane ölçüsü vardır o yüzden yataktan sonra al bence hatta aldığın yerde beğendiğin takım olur onu alırsın belki şimdi her şeyi takım yapıyorlar örtüsü perdesi avizesi aynı desen oluyor her şeyin aynı olması o kadar güzel degil sanki ama

Kizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo :-)
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?

baş koruma, bumper diye geciyor galiba :) ölçüye gore yaptiriyorsun canim, cordeliac in dedigi liliitown yapiyor ölcune gore.. instagramda hesabina bi bak istersen

Bende daha geçen gün benim oğlan kıpırdamıyor diye dolanıyordum burda,kolayını bulsa dışarı fırlayacak kıpır kıpır durmuyor hiç bende çok net hissediyorum :KK53:

Kafayı ben değil ama babası bozdu galşba,Stetoskopla dinlemeler,ağzını karnıma yaklaştırıp oğlum ben baban beni tanı tamam mı deyip sevmeler:KK70::KK70:

Yalnız o dokunmadan dışardan belli olma olayı ürkütüyor beni,eli ayağı iyice belli olsa bayılırım ben çok ilginç geliyor hala
Ama böyle sevmesi de güzel benim kuzenimin eşi hiç bir şey hissetmiyorum fln diyordu gıcık :sopa::sopa:
Şimdilik pıt pıt atışı görülüyor ama ilerleyen Zamanlarda el ayak görürsem ben de garipserim galiba gerçi başkasının karnına dokunup hareketi hissedince ürküyordum ama kendi bebeğin olunca her şeyleri ilgi çekici tatlı geliyor:anne:

o ne demekmis :)) neyin arkasinda diye sormadin mi :)
ya doktorlari allah basimizdan eksik etmesin ama, onlarin eline de dusurmesin..
birinin dedigini digeri begenmez, hep benim dedigim dogrudur havalari, hepsi ayri telde caliyor.. eczaci da olsan, doktor da olsan, dogrusunu bilsen de "niye boyle dedi ki" diye kafana takiliyor..
O an soramadım galiba tam anlayamadım sonradan dank etti ne demek bu şimdi oldum :))) doktordan çıkıp internet araştırmasına dalıyorum genelde zaten :) Aminnn anne olunca kadın dogum uzmanı bile olsan anlamıyorsun gerçi

bugun bisey almadim, suan instagramdan lohusa tacı, terligi, taki yastigi fln bakiyorum :)))
Çok güzel bunlar mavileri de var ama ben kız bebeklere yakıştırıyorum böyle süslü kurdeleli şeyleri erkekler daha sade cool olmalı sanki :KK36:
Duru da çok güzel isim ayrıca duru berrak nehir Irmak gibi suyu çağrıştıran isimler hoş bence

Açtıracaksınız sonunda bana şu instagramı :KK53:
O duvar süsünü hastanede de kapıya astırırsın çok güsel oluyor. Ben de aynalı olanlarından düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 118
Çok güzel bunlar mavileri de var ama ben kız bebeklere yakıştırıyorum böyle süslü kurdeleli şeyleri erkekler daha sade cool olmalı sanki :KK36:
Duru da çok güzel isim ayrıca duru berrak nehir Irmak gibi suyu çağrıştıran isimler hoş bence

duru guzel bence de :)
sunlara baksana canim erkek icin cok guzellll

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 74
O duvar süsünü hastanede de kapıya astırırsın çok güsel oluyor. Ben de aynalı olanlarından düşünüyorum

evet hastane odasinda da kullanilcak ordan eve insallah :))
instagrami hala acmadigin kabahat :))

bu arada bu aksam ilk kez kizlarimi hissettim,
tak tak biri sagdan biri soldan vurdu bana.. anladilar mi uzuldugumu ne, sanki iyiyiz der gibi kipir kipirlardi butun aksam :)
butun uzuntum gitti...

tak tak biri sagdan biri soldan vurdu bana.. anladilar mi uzuldugumu ne, sanki iyiyiz der gibi kipir kipirlardi butun aksam :)
butun uzuntum gitti...
Anlarlar tabi yaaa kıyamam ben onlara pıt pıtlarda başladı artık bundan sonra hüzün yookk gelsin tekmeler :21::KK36:

bugun boyaci vardi evde, alci cekti duvarlara, cocuk odasina kagit yapilacak pazartesi, diger odalar boyanacak, kizlarin yuzunden butun ev tadilata girdi :))
duvar kagidi ve badana bitince oda takimi gelecek, ona gore perde hali alcam :)
suan ufak alisveris bitti gibi, buyuk başlar var, bi de 4moms, bi de stokke :))
Ooo sen işlerı kolaylamışsın en azından plan bellı,bızımde balkon kapanacak öyle baslıycaz işlere

butun uzuntum gitti...
Bende acıldekı Dr moralımi bozduğunda tek basıma eve gelıp arabadan ınıcek gücü bulamadığımda otoparkta ben burdayım üzülme işaretını hıssetmiştım

Yan koruma baş koruma dıyolar canım uykusetlerı var satılan instegram kullanıyorsan lillitown ve mybabytown a göz at
Oda Takım'ı almadan alma yada dıktırme Çarşaf ıdare etsede yan korumalar uymaz
Bende bu ıkı yerden begendım ama Ölçü için beklıyorum şekerım

Bunların küçüklerine dua yazıyorlar bıde onlarda Hoşuma gıdıyo canım hedıye için

Kapı süsü magnet fılan oluyo canım

slm kızlar benim kız yine uyutmadi beni. Bende yazılanları okudum.Paylaşımlarinizla ilgili bazi bildiklerimi sizlere aktarmak istedim. Rahmin geride fln demiş ve önemsememisse sen de önemseme canım. Doktorlar bazen doğru ultroson muanesi yapamıyor. Bir de sakın nette drdan duydukları araştırma yok yere üzülürsün. Bu güzel günleri yok yere heder etmiyelim.:) Bebek hareketlerini takip etmemiz gereken zamanı doktorumuz söyliyecekmis bize o yüzden hissetmedigimizde korkmayalim. Bir de bir arkadaş suyunun fazla olduğunu söylemis bu bir parça önemli dr'un ona göre önlem alır başka bir dr'da görünebilirsin.Allahın izniyle hepimiz alicaz bebeklerimizi kucağımıza. Ciciler Çok güzel. Güzel günlerde kullansınlar. Sizler yaptırdıklarınızı anlattıkca ben de hiç birşey almadığımı fark ettim ufak şeyler hariç. Mobilya, perde, duvar kağıdı baktım ama henüz karar veremedim. Eşimde daha erken diyor :(

Back
X