Plesantası önde diye normal olmaz mı diyorlar ?
Ben de ilk Zamanlar normal normal diyordum ama insanlardan duyduklarım yüzünden sezeryan da olsa olur demeye başladım Bebek büyüdükçe doğumu daha çok düşünür oldum
Bence tshirt gömlek vs için normal mağazalardan alabilirsin üst giyimde sorun olmuyor salaş bol modeller çok var ben daha hiç hamilelik için ayrı bi şey almadım ama h&m de var resimsiz şeylerKızlar göbeğim çıkmaya başladı biraz. Kıyafetlerim hala oluyor ama belli iki haftaya hayatta giremem.
Önünde bebe resmi olmayan tişört bluz bulacağım yer var mı?
En önemlisi de pantolon. Kumaş giyiyorum genelde,ya da etek. Genel olarak ciddi hava katmak için klasik giyiyorum işte.
Nerelere bakınmalıyım.?
Bence tshirt gömlek vs için normal mağazalardan alabilirsin üst giyimde sorun olmuyor salaş bol modeller çok var ben daha hiç hamilelik için ayrı bi şey almadım ama h&m de var resimsiz şeyler
Kumaş pantoln pek giymiyorum ama lcw da görmüştüm yada şimdi pantolonların belleri lastikli oluyor onları dene istersen ipekyoldan bi kumaş pantolon almıştım çok rahat ettim düğmesiz sadece yan fermuarı var.
Sen o doktora gitme bence şom ağızlı mı neYok ondan çok daha öncesinde bu işin en başında benim kalbimde irili ufaklı problemler olduğu için doktorum normal doğumda endokardit (kalpte iltihaplanma) olur, rahatsızlıkların seyri ilerler. Riske girme hiç demişti. Şimdi plasenta olayı da çıktı üstüne tabiî. Gerçi o doktorumun daha olmadan söylediği her şey zamanla çıktı. Müneccim evladı diye kızıyorum ama.
Bunlara rağmen normal doğum istiyorum. Gerçi normal doğum son zamanlarda o kadar azaldı ki anormal olan normal doğum oldu gibi bir şey. Hep bi' riskle sezaryene gidiyor doğumlar. Insanları geçtim hayvanlarda bile böyle. Tabiat bozuldukça biz de hurdaya çıkıyoruz galiba. :/
Hiç güzel yapmıyorlar ki hamile kıyafetlerini ama bence de m beden almak mantıklı olurAslında xs giyiyordum şimdi direkt m beden alsam beni baya idare eder.ilerleyen dönemlerde kış zaten ona göre bakınırım diye düşündüm hamile kıyafetleri hoşuma gitmiyor hiç.
Pantolon kot ciddiyetsiz durur giymem zaten kumaş bulurum herhalde ya da elbise mi alsam diyorum ama üşüyorum artık ben. 7-8 aylık olana kadar işime devam edeceğim kıyafet temin edebileceğim yer bulmam şart :/
Pantolona biraz bakınayım yandan fermuar ya da bel lastikli bulsam süper olur
İlk defa böyle gelince bi tırsma olduGeliyor benden hep
Hiç güzel yapmıyorlar ki hamile kıyafetlerini ama bence de m beden almak mantıklı olur
Ankara çok soğudu ben de üşüyorum artık evde çorapsız gezemiyorum
Ben tiny love almayı düşünüyorum ilk aylar için. annemde kalacağım bi süre onu kullanırım diyorum minder diktirip içine beşik gibi
ay aynen ben de. düz süz xl, xxl tsortler aldım hep onlarla geziyom. üzerimde de ince hırka var simdilik. Ama sizin oralar daha soğuktur kesin.Valla ben yanıyorum çok sıcak diye pencereler açık uyurken,şimdi eşofman çoraba geçtim.
Geçen gün lcw ye gittim tişörtler sadece şu ortada bebek resmi olanlar. Hiç hazetmiyorum ben onlardan
2 ay idare edecek düzgün kıyafet bulayım yeter sonrası evdeyim zaten
Valla ben yanıyorum çok sıcak diye pencereler açık uyurken,şimdi eşofman çoraba geçtim.
Geçen gün lcw ye gittim tişörtler sadece şu ortada bebek resmi olanlar. Hiç hazetmiyorum ben onlardan
2 ay idare edecek düzgün kıyafet bulayım yeter sonrası evdeyim zaten
Canım ben spor-salaş ağırlıklı giyindiğim için H&M ve C&A da buluyorum istediğim tarz pantolonları. Ama dün şansa Ebru Maternity nin bi mağazasını bulup alışveriş yaptım. Tam istediğin gibi klasik kesim göbek kısmı olan kumaş pantolonlar vardı. Bir iki foto gönderiyorum internet sitesini bi incele istersen.Kızlar göbeğim çıkmaya başladı biraz. Kıyafetlerim hala oluyor ama belli iki haftaya hayatta giremem.
Önünde bebe resmi olmayan tişört bluz bulacağım yer var mı?
En önemlisi de pantolon. Kumaş giyiyorum genelde,ya da etek. Genel olarak ciddi hava katmak için klasik giyiyorum işte.
Nerelere bakınmalıyım.?
bayaa bi baktım, hoşuma gitti , gezenti bi insan olduğumdan onu da kolaylık gezdiririm yanımda gibi duruyor. Attım listeme. Şimdi park yatak bakıyorum. Ay ne zormuş ya seçmek.valla parasında değilim, en sağlıklısı olsun istiyorum. beli de ağrımasın, ama aynı işi görecek ucuzu varken açıkcası kazıklanmak istemiyorum. Almalı mıyım napayım bu ilk bi kaç ay için yanımda yatacağı zamanlarda kullanmak için ne öneriyorsunuz? Tecrübeli analar duyun sesimi
oda takımı alıcam kesin, bu tiny love ı da alıcam yüksek ihtimal, akıl verin kızlar. park yatak almak mantıklı mı? sadece 6 ay için anne yanı yataklar güzel ama almak istemiyorum, odasını alırken sınırlamam yok. hem oda hem anne yanı hem park yatak hem de tiny love görmemişin oğlu olmuş muhabbetine dönüyor valla
ay aynen ben de. düz süz xl, xxl tsortler aldım hep onlarla geziyom. üzerimde de ince hırka var simdilik. Ama sizin oralar daha soğuktur kesin.
canim ben cepadan aldim bi iki sey gecen hafta, gebe diye bi magaza var ya.. ne hm de ne lcwde duzgun bisey bulamadimbebek resimlileri ben de hic sevmiyorum..
Canım ben spor-salaş ağırlıklı giyindiğim için H&M ve C&A da buluyorum istediğim tarz pantolonları. Ama dün şansa Ebru Maternity nin bi mağazasını bulup alışveriş yaptım. Tam istediğin gibi klasik kesim göbek kısmı olan kumaş pantolonlar vardı. Bir iki foto gönderiyorum internet sitesini bi incele istersen.
kizlar tatilde okumak icin anne-bebek, bebek bakimi, uyku egitimi vs kitaplarindan okudugunuz, begendiginiz, faydali olacagina inandiginiz kitaplardan bana onerebilir misiniz?
d&r da baktim bugun, birsuru kitap var, referanssiz almak istemiyorum..
bu hafta aliym, haftaya memlekete gidicem insallah, orda okurum :)
tiny love neymis ki, ana kucagi mi?
Aynen bende resimleri hiç sevmedimcanim ben cepadan aldim bi iki sey gecen hafta, gebe diye bi magaza var ya.. ne hm de ne lcwde duzgun bisey bulamadimbebek resimlileri ben de hic sevmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?