2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bir de şunu sorayım hazır girmişken normal doğum olursa şayet eşiniz doğuma girecek mi?

Evi yatakla doldurma
Ben oda takımı almayacağım şimdilik çünkü odasını montesorriye uygun düzenleyeceğim onun zamanını da bebeğim 9-11 aylıkken düşünüyorum acele edip işime yaramayan bişey almak istemiyorum hem bakalım bebeğim neyi nasıl isteyecek o da var.
Anne yanı al yada park yatak alsan da olur tiny love tarzı bi şey alırsan da gün içerisinde yanında olur odada mutfakta her yere götürebilirsin tiny love ın benzerleri var baby&plus ve soo baby markalı daha uygun onlar babyplus olan sallanıyor da hem

Bahsettiğim sitede gördüm bunlar belki işimize yarar.

Bir de şunu sorayım hazır girmişken normal doğum olursa şayet eşiniz doğuma girecek mi?
Eşimi kan tutuyo hatta hastane komple tutuyo :) bazen ben tahliller için laboratuvara kan vermeye gidiyorum, eşim bekleme salonundaki sandalyede beni beklerken zor dayanıyor :)) bizimkini doğuma sokarsak doktorlar beni bırakır onunla uğraşır herhalde

Hastane beni de tutuyor ya
Ama bilemiyorum bazı eşler girmek istiyor benimki ben girer destek olurum diyor midesizdir bayılmaz kandan falan da sezeryan da gerek yok zaten gelmesinin de normal de nasıl olur bilmiyorum psikolojisi bozulmasın kararsız kaldım

Normal yada sezeryan ben çok istiyorum girmesini ama o bayılırım diyor

Canım sezeryanda girsin bende istemiyorum.
Ama normalde ne bileyim elini tutar destek olur. Direkt bebeğinin çıkışına eğilip bakmayacak neticede. Ama hem bebeğinin doğumuna tanık olmuş olack hem destek olacak.Ben istiyorum aslında normalde ama bilemiyorum etkilenmesinler psikolojileri bozulmasın

Canım ön tarafta deil de senin yanında durur elini tutar çok güzel olur bence ben ikna etme çalışmalarını başlattım henüz gelişme yok ama :)))

Ben sezeryanda da istiyorum ya perde oluyor zaten görmez ki kan fln ya ben dogum videoları izliyorum eşler hep yanında destek ne güzel hem görsünler ki anlasınlar kolay degil

Yakın tarihte bi arkadaşımız eşinin sezeryan doğumuna girdi, normalde hafif kan tutması falan onda da var bi cesaret giricem dedi, şimdi iyiki girmişim her baba bu duyguyu yaşamalı diyor ve bayılmamışta :)) ama benim eşim kesinnn bayılır yanii. Üniversitede iken Kızılay'a kan bağışlamıştım yanında durucam demişti de hemşireler ayıltmak için bayaa bi uğraşmıştı :)) eğer eşin girebilirim diyorsa girsin bence de bu mucizevi ana hem tanıklık etmek hem de sana destek olmak iyi bi fikir.

Ben sezeryanda da istiyorum ya perde oluyor zaten görmez ki kan fln ya ben dogum videoları izliyorum eşler hep yanında destek ne güzel hem görsünler ki anlasınlar kolay degil

Epiduralde alabiliyormuş doktorlar ama onun harici çoğu hastane almıyor anladığım kadarıyla. Baya bakındım da eşi doğuma girenler olmuş mu diye.

Sezeryan anca Epiduralde alırlar büyük ihtimalle normalde bile almak istemeyen hastaneler var.Sormak gerek aslında.

Ben o ana tanıklık etsin istiyorum tabi ama sezeryanda kendi bilir.Sadece normal doğumda elimi tutsun destek olsun,terimi silsin zorluğunu görsün yanımda olduğunu hissettirsin istiyorum. Bir de o anı ikimizde canlı canlı yaşayalım,minik ailemizle ilk fotoğrafımızı çekilelim istiyorum.
Dayanır geliyor ama bilmiyorum birden bayılmasın

Kızlar birşey soracağım balık yağı hapı ve demir olarak ne kullanıyorsunuz ve sizce iştahınıza etkisi ne oranda ? ben 1 haftadır omega3 e başladım ve demir hapımı değiştirdim gece vakti kendimi tutamaz oldum habire yiyorum ,böyle giderse bu saatten sonra yandım vallahi ya

Gyneferon kullanıyorum demir için gece yemem yok canım. Omega3 için bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…