- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
Ismi ne acaba ?Tatlim güle güle giysin bende carterstan sipariş verdim ama instagramda bi bayandan sipariş verdim fiyatlar baya daha uygun bakmak istersen Oray'a da bak istersen
Ah bilmez miyim canım benim senin işin hakikaten zor İnci Tuncel dedin mi bir tane bebek bile masraflı hele de senin iki :)bebekler yastiksiz yatiyor biliyorum canim :)
sen al senin 1 tanecik :))
ben odalarina, yataklarina ve yatak odasindaki besigine verdigim rakami soylesem şoka girersin :))
eğimini ben veririm besigindeki yatagina, arkaya da yastik hoop bitti :)
analarinin evinde de mi reflu yastigi vardi, biseyleri de eksik olsun :)))
Ah bilmez miyim canım benim senin işin hakikaten zor İnci Tuncel dedin mi bir tane bebek bile masraflı hele de senin iki :)
ama işte beni az çok çözmüşsündür çok pimpirikliyim, ya bebiş sırt üstüyse ya kustuysa bilmem ne zehir ederim azıcık uykuyu da kendime. Yoksa parasında değilsindir yani alıcam dediğin duvar süsleri kadar maliyeti anca vardır :) analarımızın zamanında ne varmış ki zaten bu aldıklarımızın yapacaklarımızın binde biri yokmuş. Ben gücüm yettiğince faydalı gördüğüm doktorların da tavsiye ettiği şeyleri almaya çalışacağım inş.
Dün arabadan inerken eşim arabanın konsol cebine para koymuş. Bayağı ortalık yerde gözünün önünde aldım parayı fark etmedi. Normalde benim ortalığa, yerlere para saçmama sinir olur. Uçurur hep paracıklarımı. O da ortalığa bırakmıştı, misileme olsun diye alayım fark edince veririm dedim.
Arrkaadaş dün bunu yaptıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Eve geldim, dışarıda yemekten zehirlendin mi ne oldu. Bütün banyoyu batırdım. Onu temizlemekle uğraş. Arkasından balkona çıktım, balkon kapısı arkamdan kapandı. Kapı kolu da yok dışarıdan. Döve döve camı açıp oradan içeri girdim.
Bu sabah bulaşık makineye minnacık domates damlattım. Makine köpürdü köpürdü. Kapağını bi' açtım fooş bütün mutfak battı. Göl oldu her yer. Onu temizlerken ocakta kapağı açık yemek taştı. Ocak battı bi' de.
Az önce de ütü elimde çat dedi patladı durduk yere infilak etti. Arkadaş ne gudubet bi' insanmış meğer benim kocam ya, kim aldıysa ağzından burnundan gelsin diye dua mı etti nedir. Hayır 1 yılda başıma gelmeyen şey 24 saat geçmeden geldi. Söyleyemedim de daha unuttum paso. Ne lanetli bi' insanmış yarappi. Gelmeden ölmezsem şayet söyleyeceğim. Tövbe bi' daha. :/
Dün arabadan inerken eşim arabanın konsol cebine para koymuş. Bayağı ortalık yerde gözünün önünde aldım parayı fark etmedi. Normalde benim ortalığa, yerlere para saçmama sinir olur. Uçurur hep paracıklarımı. O da ortalığa bırakmıştı, misileme olsun diye alayım fark edince veririm dedim.
Arrkaadaş dün bunu yaptıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Eve geldim, dışarıda yemekten zehirlendin mi ne oldu. Bütün banyoyu batırdım. Onu temizlemekle uğraş. Arkasından balkona çıktım, balkon kapısı arkamdan kapandı. Kapı kolu da yok dışarıdan. Döve döve camı açıp oradan içeri girdim.
Bu sabah bulaşık makineye minnacık domates damlattım. Makine köpürdü köpürdü. Kapağını bi' açtım fooş bütün mutfak battı. Göl oldu her yer. Onu temizlerken ocakta kapağı açık yemek taştı. Ocak battı bi' de.
Az önce de ütü elimde çat dedi patladı durduk yere infilak etti. Arkadaş ne gudubet bi' insanmış meğer benim kocam ya, kim aldıysa ağzından burnundan gelsin diye dua mı etti nedir. Hayır 1 yılda başıma gelmeyen şey 24 saat geçmeden geldi. Söyleyemedim de daha unuttum paso. Ne lanetli bi' insanmış yarappi. Gelmeden ölmezsem şayet söyleyeceğim. Tövbe bi' daha. :/
nazar hep nazar bunlar :)
senin adam biraz cimriymis bacim dikkat et :))))
töbee yarebbimfazlasıyla ver hemen geri!
h@m ve C@A biliyordum. LCW disindaOzel aradigin bisey yoksa lcw da guzel pantolonlar var ama ust yada elbise tarzi duzgun birsey yok onun disinda bilmiyorum: )
Tamam Canım ben ilk siparişi vericem ama gelmesi bayram sonrasını bulur. Ama mesela siyahlı sarılı 4 lü set varya 75 lira sende o mesela 50 lira benim dediğim yerdeBenim akıntı oluyor genelde ama doktor uzerinde durmadi ,normal.diye biliyorum ben
nmine tinylove anakucagi turunde en.iyisi en kullanislisi,arkadssimin hem parkyatak hem tinylove var,cocuk parkyatakta uyuyamiyormus,tinylove da kendini sıkıştırıp cenin pozisyonunda misil misil.uyuyomus,bebekler dar seylerde yatmayi daha.cok seviyorlar
Carters kumas olarak.kaliteli diye duydum hep.ama pahali geldi bana da memnun kalırsanız aldiginiz kisinin.ismini.ozelden yazarsaniz sevinirim
İnstagramda usamarkabebe ve babystrends ikisi baya uygun diğer carterslara göreIsmi ne acaba ?Vasfiyeteyzeniz
Masallah cok güzel düzen oturtmussunuz. Ben kizlardan vakit bulamiyorum dikkat etmeye. Allah tamamina erdirsin insallah :)57.5 ile hamile kaldim 6kg almistim 63 5 gordum ama ciddi anlamda son 1 ayda aldim nerdeyse hepsini hamurisi, makarna, simit, pilava cok abanmistim. Kestim durumu gorunce. Ben sabahlari 10 gibi 1 yada 2 haslanmis yumurta 1 salatalik 1 domates 5~6 kupte kasar yiyorum ekmeksiz yaninda baska bisey olmadan. 1.30 a kadar kesinlikle aclik hissetmiyorum. 12 gibi bir bardak sutum var sadece ve su tabiki. 1~2 gibide 1 kase corbam var yaninda sirkeli limonlu mor lahana ile :) bunu denemenizi tavsiye ederim kalori olarak cok dusuk ama doyurucu ve vitamin dolu potasyum magnezyum kalsiyum vs. 3.30 gibide ev yapimi yogurt icine meyve dogruyorum. Aksamda mevcut yemekten az sekilde. 8 den sonra sivi disinda bisey almiyorum. Gercekten ac kalmiyorum ve gerekli herseydendr yiyorum suan 61kg yum yani 3,5 kilo almis oluyorum. Karnim tef gibi gerilmiyor ve gobegimin kocaman halinden eser yok :)
ben de ilk defa duydum bir araştırmak lazım canımyok almadim, o neymis ya, sirt ustu yatamiyorlar miymis :) cok gerekli biseyse alalim da, ne biliym hic alan yok benim etrafimda..
Bi' gün bankaya para yatırmaya gideceğim Mine. Gideceğim yerde acaip işlek trafik curcuna. Benzinliğin kıyıya bıraktım arabayı. Paraları soktum arka cebime. Bireysele girdim, elimi arka cebime attım para yok. Düşün yürüdüğüm yol 500 mt en az. Sıra beklemişim bi' de. Döndüm geri geldim, çipil çipil paralar benzinliğin önünde yerde yatıyor. O kalabalıkta kimse almamış. Yerden alırken hırsız gibi ben utandım. O gudubetin parasıydı yine.
Yüz kere para kaybetmişimdir kendimin bir kere bulamadım. Adamda nasıl bir nasip varsa kimseye yaramıyor. Bugün test ettim.
bi an düşündüm de iyiki almamış kimse
Teşekkür ediyorum cnm ben bebek arabasını geç alacağım o yüzden ikisi uyumu olmayacak belkide sirt çantası alirim herkes daha kullanışlı diyo sirt çantasına çok kararsizimCanım bence bebek arabasını almadan çantayı alma. Hem bazı bebek arabalarının kendine ait tasarımları oluyor. Hem de askı genişliği, aparat problemleri çantayı aracın tutma koluna asmakta problem çıkartabiliyor.
Ben bebeconfort'un şu modelini düşünüyordum. Sırf şu portatif oturma özelliği ve termos özellikli cepleri yüzünden.Benim alacağım arabaya uymayacak. O yüzden askıda ve içimde kaldı. Belki fikir olur diye ekliyorum.
Plesantası önde diye normal olmaz mı diyorlar ?Yok yok zaten dediğim gibi ileri haftalarda normal pozisyonuna dönüyor. O baskıyla dönsün de bi' zahmet. Valla ben onca doktorun şüpheyle yaklaşmasına rağmen normal doğum diye ölüp bitiyorum. Bu yüzden normal yapamazsam döverim o rahimi ben. :/
Geliyor benden hepKızlar biraz önce benden böyle yumurtlama dönemindeki gibi bi akıntı geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben tiny love almayı düşünüyorum ilk aylar için. annemde kalacağım bi süre onu kullanırım diyorum minder diktirip içine beşik gibikızlar yawf, doğduktan sonra odasına geçene kadar neyin içine koysam diye bakıyorum çocuğu. Daha önce konuşuldumu hiç hatırlayamadım ama şimdi Tiny Love 3 ü bir arada diye bisey gordum. Güzel gözüküyor da kullanışlı mı acaba bilen var mıdır? yoksa park yatak alıp içine bi yatak mı alsam daha mantıklı?
bu arada liliitowndan baktım birsürü cici şey var. Fiyat sordum, en azından neyi alacağımı kesinleştirirsem boyu belli olur öyle sipiriş veririm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?