2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dün arabadan inerken eşim arabanın konsol cebine para koymuş. Bayağı ortalık yerde gözünün önünde aldım parayı fark etmedi. Normalde benim ortalığa, yerlere para saçmama sinir olur. Uçurur hep paracıklarımı. O da ortalığa bırakmıştı, misileme olsun diye alayım fark edince veririm dedim.

Arrkaadaş dün bunu yaptıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Eve geldim, dışarıda yemekten zehirlendin mi ne oldu. Bütün banyoyu batırdım. Onu temizlemekle uğraş. Arkasından balkona çıktım, balkon kapısı arkamdan kapandı. Kapı kolu da yok dışarıdan. Döve döve camı açıp oradan içeri girdim.

Bu sabah bulaşık makineye minnacık domates damlattım. Makine köpürdü köpürdü. Kapağını bi' açtım fooş bütün mutfak battı. Göl oldu her yer. Onu temizlerken ocakta kapağı açık yemek taştı. Ocak battı bi' de.

Az önce de ütü elimde çat dedi patladı durduk yere infilak etti. Arkadaş ne gudubet bi' insanmış meğer benim kocam ya, kim aldıysa ağzından burnundan gelsin diye dua mı etti nedir. Hayır 1 yılda başıma gelmeyen şey 24 saat geçmeden geldi. Söyleyemedim de daha unuttum paso. Ne lanetli bi' insanmış yarappi. Gelmeden ölmezsem şayet söyleyeceğim. Tövbe bi' daha. :/

Ah bilmez miyim canım benim senin işin hakikaten zor İnci Tuncel dedin mi bir tane bebek bile masraflı hele de senin iki :)
ama işte beni az çok çözmüşsündür çok pimpirikliyim, ya bebiş sırt üstüyse ya kustuysa bilmem ne zehir ederim azıcık uykuyu da kendime. Yoksa parasında değilsindir yani alıcam dediğin duvar süsleri kadar maliyeti anca vardır :) analarımızın zamanında ne varmış ki zaten bu aldıklarımızın yapacaklarımızın binde biri yokmuş. Ben gücüm yettiğince faydalı gördüğüm doktorların da tavsiye ettiği şeyleri almaya çalışacağım inş.

ya ne biliym, besik icinin yatagini en dogal kaucuk bilmemne aldim zaten, e bi de ustune bunu mu sericem, hergun bisey cikiyor :)
parasinda diilim kiz, 1 ay sonra aticaksak ne biliym yazik gunah... aldiklarim hic eskimicek zaten, e 2.cocugu yaparim gibi luksum de yok ikizin ustune :))
bilemedim , tamam hadi alalim madem :)))
su yolladigin ilk resimdeki en iyisi gibi nerde satiliyomus ki

töbee yarebbim fazlasıyla ver hemen geri!

nazar hep nazar bunlar :)
senin adam biraz cimriymis bacim dikkat et :))))

nazar hep nazar bunlar :)
senin adam biraz cimriymis bacim dikkat et :))))

Kız adam cimri değil o benden daha savurgan aksine de. Ben çok pisliğim. Makineden, yatağın altından her yerden para çıkar evde ona kızıyor. Bekarken uyurken sırtıma bozuk paralar yapışırdı yatakta. Yine bu düzelmiş halim. 200'luk banknotu görünce çarptım. Ağzımdan burnumdan geldi.

töbee yarebbim fazlasıyla ver hemen geri!

Bi' gün bankaya para yatırmaya gideceğim Mine. Gideceğim yerde acaip işlek trafik curcuna. Benzinliğin kıyıya bıraktım arabayı. Paraları soktum arka cebime. Bireysele girdim, elimi arka cebime attım para yok. Düşün yürüdüğüm yol 500 mt en az. Sıra beklemişim bi' de. Döndüm geri geldim, çipil çipil paralar benzinliğin önünde yerde yatıyor. O kalabalıkta kimse almamış. Yerden alırken hırsız gibi ben utandım. O gudubetin parasıydı yine.

Yüz kere para kaybetmişimdir kendimin bir kere bulamadım. Adamda nasıl bir nasip varsa kimseye yaramıyor. Bugün test ettim.

Tamam Canım ben ilk siparişi vericem ama gelmesi bayram sonrasını bulur. Ama mesela siyahlı sarılı 4 lü set varya 75 lira sende o mesela 50 lira benim dediğim yerde

Masallah cok güzel düzen oturtmussunuz. Ben kizlardan vakit bulamiyorum dikkat etmeye. Allah tamamina erdirsin insallah :)

Kızlar göbeğim çıkmaya başladı biraz. Kıyafetlerim hala oluyor ama belli iki haftaya hayatta giremem.

Önünde bebe resmi olmayan tişört bluz bulacağım yer var mı?
En önemlisi de pantolon. Kumaş giyiyorum genelde,ya da etek. Genel olarak ciddi hava katmak için klasik giyiyorum işte.

Nerelere bakınmalıyım.?

bi an düşündüm de iyiki almamış kimse

Teşekkür ediyorum cnm ben bebek arabasını geç alacağım o yüzden ikisi uyumu olmayacak belkide sirt çantası alirim herkes daha kullanışlı diyo sirt çantasına çok kararsizim

Plesantası önde diye normal olmaz mı diyorlar ?
Ben de ilk Zamanlar normal normal diyordum ama insanlardan duyduklarım yüzünden sezeryan da olsa olur demeye başladım Bebek büyüdükçe doğumu daha çok düşünür oldum

Ben tiny love almayı düşünüyorum ilk aylar için. annemde kalacağım bi süre onu kullanırım diyorum minder diktirip içine beşik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…