Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir kaç kere sordum canım, hatta sadece sol tarafa yatın diyorlar ya, ben hep sağa dönük yatıyorum. Sırt üstü yatma, yan yat sağ-sol taraf farketmez dedi. Hatta emin olamayıp 2-3 sefer gittiğimde sordum, nette okudukça sağ tarafa yatmayın dedi. Ama sırt üstü için yazılanmar doğdu, cok tercih etmezseniz sanki daha iyi olur.Aslında doktora sormak lazım benim en yakın randevum 2hafta sonra ama
Aslında doktora sormak lazım benim en yakın randevum 2hafta sonra ama
Biraz geç olacak belki ama Özgür gerçekten çok sevdiğim bir isimdir :)Selam kizlar.
Cok yogun bir gun gecirdim bugun takip edemedim burayi.
Eve zaten gec geldim bir de ustune misafir geldi habersiz falan filan...neyse..
Yavastan benim oglana isim dusunuyorum artik. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Anlami apacik, kolay bir isim koymak istiyorum.
'Özgür ' nasil sizce?
sarra13 Evet sırtüstü anne yatışı bebek için en rahatsız edici pozisyon her anlamda. Ben de hiç yatamam öyle normalde bile. Şimdi öyle yatsam çocuk hemen düzel dercesine tepmeye başlıyor, düzeliyorum. Bu sefer pozisyon değiştiği için kıpırdıyor biraz. Sonra rahata geçiyor.
Benim bilmeden doğal olarak yattığım pozisyonuderinn83 paylaşmıştı burada. Tarif edemeyeceğim. Yan yüzüstü arası bir şey. Derin tekrar paylaşır umarım. Bebek için en faydalı pozisyon oymuş. Beni de aksi tüm pozisyonlar rahatsız ediyor.
KIZLAR GÖGUS UCU KREMI KULLANIYORMUSUNUZ
Ben de isim vermeden söyleyeyim Bebek doğduktan sonra 12 muayne hakkı için 400 tl ydi sigorta ücreti.Kızlar bu arada dün sağlık sigortası için bilgiyi aldım, bir kaç farklı sigortaya daha soracağım. Doğduktan 15 gün sonra yapabiliyoruz. Sınırsız kapsamlı yapıyoruz dedi. Anneye yapmaya gerek yokmuş anladığım. Fiyatı biraz güzeldi. Gerçi her türlü test ve kontrolü karşıladığı için sanırım değiyor. Fiyat söylemem doğru mu bilemedim. İsteyene özelden derim.
Bir de bunu bilmiyordum. özel hastanelerde daha önce bahsettiğim gibi doğumu kapsamayan sigorta yapıldığında sadece doğumda %50 ye kadar indirim yapılabiliyor. (Acıbadem sigortaya sordum. Acıbadem'de doğum yaparsam sadece doğum için geçerli %50 indirim yapılıyor.) Ama bunun için de en az 3 ay önceden sigortayı yapmak gerekiyormuş.
Yarın gittiğimde kendi hastanemden tam bir ödeme planı alıcami paket vs. Doğum odalarını gezicem. Ona göre kesin kararımı vereceğim. Başka sigortalardan da tabi hem fiyat hem de bilgi alıcam. öğrendikçe paylaşırım.
Neden sagliksiz olsunlar ki ucuz diye kotu dusuncesimi sardi seni imkan.neyse o olcude alir herkes boyle dusunme aldigin urunun icerigine etiketine dikkat et kafi. Bak ne diycem benim senin zamaninda carters lcw falanmi vardi bi yerimiz mi şişti birak kiyafeti bez gormedi seyimiz naylonla bezlenirdik :) carters a bende baktim cok cok guzel seyler var atlertler 5 li 6 li takim fiyatları bence uygun diger seyleride evet dusunebilirim ama biraz buyuyunce en azindan epey bir giyme sansi oldugi donemde alirim diyorum. Herkes kesesini biliyor sonuçta imkan neyse ona yonelir.Sabirsiz61
derinn83 ben de sizin gibi düşünüyorum ikinci.el.almak.hele ki tanidiklarimdan almak bana.zor.gelmez,insan.her seye heves ediyor.ama cocuk.neyi sevecek sevmeyecek.bilmiyoruz,benim şansıma teyzemin,gorumcemin kızı var,tum arkadaslarimizin 1yaşında bebekleri var onlar da bazi.esyalari veririz dediler o yuzden 6 9 ay falan.aliyorum,bir de buradaki arkadaslar genelde buyuk markalardan aliyorlar,ben baya civil lcw dan falan alirim.diyodum simdi.okudukça cocugun sagligina.uygun degil mi acaba lcw falan diye huylandim ama carters falan da pahali geliyo
![]()
Cocuga degilde anneye var sirtistu yatisin bağırsakları baskilayarak kabizligi tetikliyor rahmi zorluyormus o nedenle en uygun pozisyon sol yana yatis ancak artik sol omzun curuyecek bende arada sirt ustu yatiyorum dogru olmasada ama zaten saga istesemde yatamiyorum rahatsiz ediyor bebek sanirim kasigima agri giriyor donuyorum hemen :)Kızlar sırtüstü düz yatmanın çocuk için zararı var mı?
Bazı kaynaklar sağ tarafa yatmanın karaciğeri,sırtüstü yatmanında rahme baskı yapacağını anneyi rahatsız edeceğini söylemiş. Bebek için dememiş emin olmadım
anaaa ben çok beğendim bunu.ne kadarmış ki acaba?bide kullanan anneler kullanışlı mı?Evet vanım, ana kucağıymış aynı zamanda
![]()
Ben dr uma sordugumda sen nasil rahat ediyorsan oyle yat dedi zaten bebek rahatsiz oldugu pozisyonda senide rahatsiz edecek bir muddet sonra ve sen yatis pozisyonunu bebege gore degistireceksin o yuzden kasma kendini demisti :)Aslında doktora sormak lazım benim en yakın randevum 2hafta sonra ama
anaaa ben çok beğendim bunu.ne kadarmış ki acaba?bide kullanan anneler kullanışlı mı?
Aynen kelimesi kelimesine sana katiliyorum :) hatta gecen kardesimi aradim cocugun ne kadar ilk 6~9 ayliga kadar kiuafeti varsa temiz toparla anneme birak dedim abla mavileridr birakayimmi dedi erkek cocugu onun :) dedim tabiki cocugun rengimi var mavi pembe diye hepsini istiyorumCanım benim de yakınım olsa ben de alırdım her şeyini de kullanırdım ama ilk torun olacak benimkini yakınlarım kullanır artık
Sağlıksız diye bir şey yok pazardan bile giydirilir nolcak saglıklı Mutlu olsunlar huzurla büyütelim mühim olan bu hem ne diyor büyükler çocuğun yediği helal giydiği haram
Herkes bütçesine göre magazalardan alır giydirir
Cocuga degilde anneye var sirtistu yatisin bağırsakları baskilayarak kabizligi tetikliyor rahmi zorluyormus o nedenle en uygun pozisyon sol yana yatis ancak artik sol omzun curuyecek bende arada sirt ustu yatiyorum dogru olmasada ama zaten saga istesemde yatamiyorum rahatsiz ediyor bebek sanirim kasigima agri giriyor donuyorum hemen :)
Farklı farklı bir çok yerde satılıyor canım, 400TL'den başlıyor. 800TL'ye kadar görebilirsin.