2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de instagramda doğummeleği ni takip ediyorum doula diye bir meslek var şimdilerde yaygınlaşıyor dogum koçu yani orda baya faydalı bilgiler paylaşılıyor.orda okumuştum diyor ki bir kumaşı kesersek mi daha kolay dikilir ve uzun ömürlü olur yoksa kendiliğinden yıprandığı yeri dikersek mi daha kolay olur ? Tabiki kendi yıpranmış bir kumaş daha kolay dikilir ve dikiş tutar daha sonrası için daha zor sökülür. Onun gibi aynen

Yine döktürmüşsün hemen takip ettim hepsini öyle yazıyorum. Lilitowndan daha önce fiyat sormuştum dün de sipariş verdim. çok ilgili gerçekten cordi, yine teşekkür ederim. :) Doğduktan sonra fotoğraf çekicem amatör olarak uğraşıyorum tabiki. Yeni doğan fotoraflarına hastayim. bu takımı aldım. baksana şunlara <3

Bu arada I ikizcan2016 , şeker ölçme cihazım da şimdi geldi, sana da tekrar teşekkrüler :)

Sabirsiz61 derinn83 ben de sizin gibi düşünüyorum ikinci.el.almak.hele ki tanidiklarimdan almak bana.zor.gelmez,insan.her seye heves ediyor.ama cocuk.neyi sevecek sevmeyecek.bilmiyoruz,benim şansıma teyzemin,gorumcemin kızı var,tum arkadaslarimizin 1yaşında bebekleri var onlar da bazi.esyalari veririz dediler o yuzden 6 9 ay falan.aliyorum,bir de buradaki arkadaslar genelde buyuk markalardan aliyorlar,ben baya civil lcw dan falan alirim.diyodum simdi.okudukça cocugun sagligina.uygun degil mi acaba lcw falan diye huylandim ama carters falan da pahali geliyo

Bunu bi atlatalım da zaten tekrar Bebek sevmek isteriz kesin arayı çok açmamak bakan güvendiğin biri olduktan sonra çok güzel olur tabi
Aynen onu düşünüyorum hep 4 çocuk diyordum ama hamile kalınca her ayrıntıyı düşünmekten 2 ye indirdim

Normal dogum herkes.gibi benim de hayalim afyon devlet hastanesinde ucretsiz dogal dogum nefes egitimleri oluyor onlara başladım, insallah faydasi olur hepimiz.hayalimizdeki gibi dogum yasariz.hepimiz

Ne kesik ne yırtık istiyorum

Lilii birtanedir yaa. Altacma minderi etiketinden model ararken bulmustum onu. Iyi ki de bulmusum. Hem muadillerinden cok uygun hem de cok iyi bir insan. Bi'gun reklamini yapmaktan banlacagim ya hayirlisi.

O tavsan kulakli sapkanin aynisini baska bir tuluma kombinleyerek ben de yaptirdim. Ben de kendim cekecegim fotograflarimi. Bu gosterdigin tarzlari seviyorum. Boyle minicik bebegin ellerinin uzerine basini falan yasliyorlar ya dirseklerini kirip. Onlari gorunce sevimlilikten cok korku hissediyorum ben nedense.

Burada sadece tavsiye ediliyor.herkes bütçesinin doğrultusunda hareket edecek,bunları çok fazla takma.dediğin mağazadan alan bir çok insan var gayet normal. Daha da dikkat edersek pahalı ama o giysileri de giyse çocuk olmaz bir şey.

Yarın en büyük sorunu oyuncaklar yaşatacak asıl sağlıksız olan onlar.bunları düşünme çok canım

Kızlar sırtüstü düz yatmanın çocuk için zararı var mı?

Bazı kaynaklar sağ tarafa yatmanın karaciğeri,sırtüstü yatmanında rahme baskı yapacağını anneyi rahatsız edeceğini söylemiş. Bebek için dememiş emin olmadım

Canım benim de yakınım olsa ben de alırdım her şeyini de kullanırdım ama ilk torun olacak benimkini yakınlarım kullanır artık
Sağlıksız diye bir şey yok pazardan bile giydirilir nolcak saglıklı Mutlu olsunlar huzurla büyütelim mühim olan bu hem ne diyor büyükler çocuğun yediği helal giydiği haram
Herkes bütçesine göre magazalardan alır giydirir

Evet ben sırt üstü yatmanın bebeğe de zararlı olduğunu okumuştum zaten beni çok rahatsız ediyor yatamıyorum ama Bebek için de kordondan kan akışı azalıyormuş sanırım

gevezek hiç sikinti etme kendine. Butcen neye yetiyorsa, ne hosuna gidiyorsa o. %100 pamuk olmasi ve baskilarinin cozunur boya olmamasi kistas olsun sadece. 5 liraya da yuzde yuz pamuk var, 50 liraya da. 50 liraya da muslin bez satan var, gidip kumascidan metresi 3 liraya mermersahi kumas alip kendin de muslin yapabiliyorsun. Arastirip bilmek onemli olan. Ben de lcw'den aliyorum. Hatta bi' model begendim bulamadim deli oldum. Su eklediklerim de en son Kotondan aldiklarim. Ayakkabi 10 tl. Sari olan ikili aslında 15 tl. Diğerleri de en fazla 15'er tl hep. Gayet de kaliteli ve güzeller. Belli bir miktarda alışverişe bir sonraki alışveriş için hediye çeki de veriyorlardı Koton'da. Lcw'da da her şey 9.90 etiketli ürünlerde manyak güzel şeyler vardı. Carters, Gap gibi markalar da kendi ülkelerinin Lcw, Koton baby'si zaten. Bakma bizim ülkede pahalı. Yine dayanamayıp alıyoruz. :)

Eklentiler

• IMAG0001_1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 71
Evet ben sırt üstü yatmanın bebeğe de zararlı olduğunu okumuştum zaten beni çok rahatsız ediyor yatamıyorum ama Bebek için de kordondan kan akışı azalıyormuş sanırım

Bir çok internet sitesinde farklı şeyler denildiği için kafam karıştı. Beni henüz rahatsız etmediği için arada farketmeden uzanıyorum öyle,o yüzden merak ediyorum

Eşinle alakalı bu duyguların daim olsun inşallah. Sevgi ve saygınız eksilmesin. Aşkı bilmiyorum ben maalesef.esim benim bircokseyime gıcık olur bende onunkine. Böyle 17 sene geçti darısı diğer senelere

Eşinle alakalı bu duyguların daim olsun inşallah. Sevgi ve saygınız eksilmesin. Aşkı bilmiyorum ben maalesef.esim benim bircokseyime gıcık olur bende onunkine. Böyle 17 sene geçti darısı diğer senelere

17 sene az değil kuzum. Sen 17 yazınca benim de gözler aynen böyle oldu.
Bi' de gıcık olarak.

Umarım yaşlandığı zaman yola izana gelir de o zaman rahat edersin.

Ay darısı deme ya belki daha güzel seneler gelir önünüze her şey değişir belki..
iki insanın bir arada yaşaması zaten çok zor erkekler 40ından sonra düzelir derler bi de seninki kaç yaşında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…