2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Açık söylemek gerekirse çocuk doğunca bir süre interneti kapattırmayı düşünüyorum ben. Ona kanalize olmamı engelleyecek her şeyi banlayacağım birbirimize alışana kadar. O yüzden yokolurum kesin.

Gelip doğurdum dedikten sonra daha bir süre gelmem zor.

Eylül anaları da hepten Ağustosta doğurdular. En sevdiyyiim hamile grubuydu bizden sonra ana oldu onlar da.

cordeliac , benm de detaylıda yüzünü göstermemişti , önünde plesanta var demişti dr . yüzünün yarısını gördük de net değildi . plesantaya dönükse erken mi doguyomuş , bana erken dogar gibi bişey demedi dr , merak ettim simdi kızlar

Plasentasi aşağıda ise. Bizimkinin kendisi de plasentasi da aşağıda. Plasenta previa plasentanin bebeğin önünde olması demek burada kastedilen ön yüzü değil rahim yani aşağısı dolasiyla plasenta öncelikli oluyor bebekten o yüzden bu terimden ötürü çok karistiriliyor.

Ben sona kalırım oğlan erkenci olmazsa.
I ikizcan2016 birinci cordeliac ikinci mrs_aysel üçüncü doğuracak bence

Aslında B bugza uyku arkadaşı değilde uyutacağım zaman bir battaniye yada tülbent düşünüyorum ben eğer becerebilirsem. Onu alınca uyku moduna geçsin direk
Battaniye yazin zor oluomus yazmisti biri. Tulbent iyi fikir. Hem az yer kaplar hem de agzina da soksa emer cop cop diye.
Su anda da uyku egitimi verilebilir diye okumustum. Hangi saatlerde uyusun istiyosan o saatlerde kendin simdiden o saatlerde uyuyosun ve bebege bi sarki listesi haziliosun. O sarkilari simdiden dinletip dogduktan sonra hatırlayıp uyumalari daha kolay oluyor diye yazmisti bir blog sayfasi. Bukayim da atayim sayfalari bi ara.

Valla bizimkini perinatolog yaptı. Normal insana yapılan eko gibi aynı karından bakılıyor sadece. Ayrıntılı erken dönemde yapıldıysa bu kalp daha net biraz daha geç görüntülendiği için biraz daha ileri atıyorlarmış. Normal kardiyoloji de yapıyor ya da ekstra eğitimi varsa organ anomalisi tarama konusunda kadın dogumcu da. Eğer bi' sıkıntı görülürse prenatal kardiyolojiyle ilgilenen birinden görüş istiyorlar diye biliyorum ben.
Çocuk kardiyolojinin bakması da iyi olmuş.

Dun gidicektin unuttum dun oldugunu. Nasil gecti. Hala ayni yerde mi cikmamis mi?

Bunlar ig kullanici isimleri mi?

Bunlar ig kullanici isimleri mi?

Benim de küçükken pda sorunum olmuş sonra kapatılmış bu nedenle ilk çocuğumda da prof. bakmıştı kısmetse bu çocuğumda da aynı dr a baktıracam

Dun gidicektin unuttum dun oldugunu. Nasil gecti. Hala ayni yerde mi cikmamis mi?

Kendi çıkmış ama dönmemiş. Plasenta aynı yerde. 28'i bekleyelim dedi bu hoca da. 28'den sonra tekrar buna da gideceğim bi' daha sadece. Her şeyi tertemiz çıktı çok şükür. Bi' de döneydi inat veletyus. Çıksın o götüne götüne vurucam onun.

Benim de küçükken pda sorunum olmuş sonra kapatılmış bu nedenle ilk çocuğumda da prof. bakmıştı kısmetse bu çocuğumda da aynı dr a baktıracam

Pda ilk üç gün maksimum bir hafta içinde kapanıyor. Kapanmazsa müdahale ama pda'yi anne karnında anlayamazlar çünkü pda'nin anne karnındayken açık olması gerekir zaten kapanmamasını kontrol ederler. Kapalı olunca Allah göstermesin bir sonuç olabilir. Doğuştan sonra kapanması gereken açıklıklardan olduğu için onun ilk pediatrik muayenesi ve takip eden 1 hafta sonra ancak anlaşılır.

Ay Nasıl yakışıklı bir şey bu ya çok güzel eşim biraz daha ısrar etse kedi alıcaz eve :)))

ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)

Yemeklere ne tepki veriyor bilmiyorum henuz cok duzenli diil hareketleri. Ama babasinin sesine tepki veriyor o kesin. Be zaman gobegime yapisip "babam. Napion oglum. Bu anan ne dio böyle. .." diye dedikodumu yapmaya baslasa oğlan icerden hemen kipirdanio. Artik haklison baba ne nalet karı mi dio. Yoksa laf etme anama diye mi dellenio onu bilemicem :)))

Aslinda doguran haber versin kaybolsun mantıklı bu. Bebege alismak sutu getirmek gazi cikarmak gerek. Bunun icin de konsantrasyon gerek. Nadir girikir o zamanlar muhtemelen.
Emzirme Kampı yazmisti biri blogda bulayim onu da yazayim buraya. Anne bebek iliskisini oturtmak ve emzirmeyi duzene koymak icin birebir. Ben de düşünüyorum inşallah uc gun kampa girmeyi.

Canım t3 ve t4 hatırlamıyorum,benım onlarda bı sıkıntı çıkmadığından çok dıkkat etmıyorum sanırım ama test sonuçlarına bakarım
Sureklı 75 MG lık ılaç kullandığımdan 1.7 gıbı su ara Tsh ım
Dr lar Tsh ın ozellıkle hamılelıkte 2.5 hatta 2 nın bıle altında Olmasını istıyorlarmış
Benımkı hıpotroıd
Senın kaç çıkıyo değerlerin?bı de hangı cesıdı? İlaç kullanmadan dengede duruyorsa çok iyi,çok sıkıntılı degıl herhalde
Bende 4-5 haftada bı test yaptırıyorum buaralar,hamılelıkten önce 4-5 yaptırmadıgım bıle oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…