Ay cok iyi olur valla en sona kalirim mahsuru yok benim icin. Ama doğuranlar konuya ugramazlar artik bebeklerin gaziyla beziyle uğraşmaktan. Kendi basima sorar kendim cevaplarim artik :))
Temmuz anneleri haziranda nerdeyse hepsi doğurduydu. Bikac kisi kaldi en sona onlar da kendi kendilerine konusuyolardi.
Bence de I ikizcan2016 ilk olur. Bi de @sewallll ikiz bekliodu di mi. O da erkenci olur. Ardindan kizlar ardarda pirtlar en sona tembel oglanlar kalir.
sarra13 subat anasi zaten en son o doğurur bence.
Neler aldınaldın resmini atar misinBugün usamarkabebeden sipariş verdim ilk kez,Bayram'dan sonra gelecek inşallah bakalım. Babystrendse de sipariş verdim. Hemen gelseler ya :)
Cihanın keyfi yerindeyse,kıpırdamaya zahmet etmiyor
İlerleyen haftalarda bu pozisyonda kalmaz belki canım,sağlıkla doğsunlarda erken mühim değil.Benim erkek kardeşimde cihan gibiymiş plesantayla çok haşır neşir,38.hafta da gelmiş,tosun gibiydi de 2 hafta daha kalda düşünemiyorum :)
Erkenden alırsın kucağına ne güzel, tek sıkıntı Aralık doğumlu olması yeni yıla gireceğiz çocuk kafadan yaş atacak gibi :/
Ayrıntılı için beni de 22-23. Haftaya attılar doktor 24e kadar görüyormuş iyice büyümüş olur diye seviniyorum bende.
Bir daha ki randevuma 3-4 hafta var nasıl dayanıcsm bilmiyorum. Eve ultrason cihazı alasım var :/
Vallahi dün farklı bir yere perinatoloğa gittim değişik bir şey söyler diye. Yok anacım. Beyefendi zahmet edip kafasını plasentanın üzerinden kaldırabilmiş sadece. Hala kafa ters ama. Yine surat yok piyasada. Öyle ucundan dudağını falan gördük. Ocağı görmez bu mümkün değil dedi, maksimum Aralık ortası dedi doktor. :/
Detaylım geçe kalmıştı benim. İyi de olmuş. Fetal eko'yu da çıkardılar aradan. Öteki türlü bir daha git, stres bekle olacaktı.
cordeliac , benm de detaylıda yüzünü göstermemişti , önünde plesanta var demişti dr . yüzünün yarısını gördük de net değildi . plesantaya dönükse erken mi doguyomuş , bana erken dogar gibi bişey demedi dr , merak ettim simdi kızlar
Ay cok iyi olur valla en sona kalirim mahsuru yok benim icin. Ama doğuranlar konuya ugramazlar artik bebeklerin gaziyla beziyle uğraşmaktan. Kendi basima sorar kendim cevaplarim artik :))
Temmuz anneleri haziranda nerdeyse hepsi doğurduydu. Bikac kisi kaldi en sona onlar da kendi kendilerine konusuyolardi.
Bence de I ikizcan2016 ilk olur. Bi de @sewallll ikiz bekliodu di mi. O da erkenci olur. Ardindan kizlar ardarda pirtlar en sona tembel oglanlar kalir.
sarra13 subat anasi zaten en son o doğurur bence.
Battaniye yazin zor oluomus yazmisti biri. Tulbent iyi fikir. Hem az yer kaplar hem de agzina da soksa emer cop cop diye.
Herkese merhabalar
cordeliac canım fetal ekoyu ayrıntılıyla birlikte mi yapıyorlar, daha önce bahsetmiştim bizim burda perinatolog yok radyoloji uzmanı yapacak, ama fetal eko için çocuk kardiyoloğu prof. a randevu aldım tabi ki şehir dışında, ama sizin birlikte yapma durumunuz olmuş ne güzel
Ay Nasıl yakışıklı bir şey bu ya çok güzel eşim biraz daha ısrar etse kedi alıcaz eve :)))Eki Görüntüle 1882094
oldu gecen sene cok :) hep dagittim, basedemedim sonra kisirlastirdim..
benim oglum çok çapkindi, ankaranin 1 numarali playboyuydu :)))
Dun gidicektin unuttum dun oldugunu. Nasil gecti. Hala ayni yerde mi cikmamis mi?Vallahi dün farklı bir yere perinatoloğa gittim değişik bir şey söyler diye. Yok anacım. Beyefendi zahmet edip kafasını plasentanın üzerinden kaldırabilmiş sadece. Hala kafa ters ama. Yine surat yok piyasada. Öyle ucundan dudağını falan gördük. Ocağı görmez bu mümkün değil dedi, maksimum Aralık ortası dedi doktor. :/
Detaylım geçe kalmıştı benim. İyi de olmuş. Fetal eko'yu da çıkardılar aradan. Öteki türlü bir daha git, stres bekle olacaktı.
Bunlar ig kullanici isimleri mi?Ben de soylemek.istiyorum aklima sarki gelmiyor,kendim.uydurmak istiyorum yegenlerime falan hep soylerim aslinda kendi cocugum.olunca kitlendim
Ayni şehirdenmisiz ne.guzel,Ben de memnun oldum yatak bebek arabasi falan nereden almayi.dusunuyorsun ninnibebe secenek cok geldi bana.ama
B bugza amigurimi miii hemen favorilerimi gondereyim =)bukebebek harika bu konuda bu rapunzel favorim bebek icin.uygun.degil baslarda ama kendime.istiyorum: ) :)bir de yeni kesfettim neslihan hanim var tatli kuzucuklar yapiyor =)
Bunlar ig kullanici isimleri mi?Ben de soylemek.istiyorum aklima sarki gelmiyor,kendim.uydurmak istiyorum yegenlerime falan hep soylerim aslinda kendi cocugum.olunca kitlendim
Ayni şehirdenmisiz ne.guzel,Ben de memnun oldum yatak bebek arabasi falan nereden almayi.dusunuyorsun ninnibebe secenek cok geldi bana.ama
B bugza amigurimi miii hemen favorilerimi gondereyim =)bukebebek harika bu konuda bu rapunzel favorim bebek icin.uygun.degil baslarda ama kendime.istiyorum: ) :)bir de yeni kesfettim neslihan hanim var tatli kuzucuklar yapiyor =)
Valla bizimkini perinatolog yaptı. Normal insana yapılan eko gibi aynı karından bakılıyor sadece. Ayrıntılı erken dönemde yapıldıysa bu kalp daha net biraz daha geç görüntülendiği için biraz daha ileri atıyorlarmış. Normal kardiyoloji de yapıyor ya da ekstra eğitimi varsa organ anomalisi tarama konusunda kadın dogumcu da. Eğer bi' sıkıntı görülürse prenatal kardiyolojiyle ilgilenen birinden görüş istiyorlar diye biliyorum ben.
Çocuk kardiyolojinin bakması da iyi olmuş.
Dun gidicektin unuttum dun oldugunu. Nasil gecti. Hala ayni yerde mi cikmamis mi?
Benim de küçükken pda sorunum olmuş sonra kapatılmış bu nedenle ilk çocuğumda da prof. bakmıştı kısmetse bu çocuğumda da aynı dr a baktıracam
Ay Nasıl yakışıklı bir şey bu ya çok güzel eşim biraz daha ısrar etse kedi alıcaz eve :)))
Eki Görüntüle 1882100
ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)
Yemeklere ne tepki veriyor bilmiyorum henuz cok duzenli diil hareketleri. Ama babasinin sesine tepki veriyor o kesin. Be zaman gobegime yapisip "babam. Napion oglum. Bu anan ne dio böyle. .." diye dedikodumu yapmaya baslasa oğlan icerden hemen kipirdanio. Artik haklison baba ne nalet karı mi dio. Yoksa laf etme anama diye mi dellenio onu bilemicem :)))B bugza kuzum normal yeri ya. Dediğin yer 22-24 aralığına geliyor zaten. Daha ne istiyorsun, çocuk yukarılarda fink atıyo. Biz daha göbek deliğinin üzerini göremedik.
O değil de benim çocukta bi' manyaklık var takip ediyorum babasının sevdiği neyi yesem çıldırıyor resmen. Benim sevdiklerimde tık yok. Zeytin, salatalık, et ver dansöze dönüyor içeride. Sen hiç takip ettin mi onu neyi seviyor Deniz?
Aslinda doguran haber versin kaybolsun mantıklı bu. Bebege alismak sutu getirmek gazi cikarmak gerek. Bunun icin de konsantrasyon gerek. Nadir girikir o zamanlar muhtemelen.Açık söylemek gerekirse çocuk doğunca bir süre interneti kapattırmayı düşünüyorum ben. Ona kanalize olmamı engelleyecek her şeyi banlayacağım birbirimize alışana kadar. O yüzden yokolurum kesin.
Gelip doğurdum dedikten sonra daha bir süre gelmem zor.
Eylül anaları da hepten Ağustosta doğurdular. En sevdiyyiim hamile grubuydu bizden sonra ana oldu onlar da.
Canım t3 ve t4 hatırlamıyorum,benım onlarda bı sıkıntı çıkmadığından çok dıkkat etmıyorum sanırım ama test sonuçlarına bakarımninocin canım bişey sorucam sana sen galiba tiroid ilacı kullanıyorsun tesadüf okudum ben dede tiroid var ama hep test yaptırıyorum doktor normal diyorilaç kullanmıyorum.senin bu Tsh T3 T4 kaç çıkıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?