2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Şarkı bende bulamadım henüz. Atacağım bir şeyler

benim plasenta agzimdan cikacak yakinda,
bana da ilk ben patlatirim gibi geliyor :))
baska ikiz annesi var mi ki..

Inanır mısın eski doktorum problemi anlatınca tak diye sen normal doğum yapamazsın demişti. Nasıl bozulmuştum.
Şimdi her gittiğim zaman normal doğum yapabilecek miyim diye doktorları didikliyorum. Ben şimdi sana ne diyeyim gerizekalı der bir surat ifadesiyle bana bön bön bakıyorlar.

Güncel takipçim doçent. Sadece o kardiyolog gözetiminde yoğun bakım ünitesi olan bir yerde yapabilirsin belki dedi. Delik yani üfürüm olduğu için risk kapakçıktakinin iki katına çıkıyor.

Eşim de zırlıyor bu konuda yapamazsın diye o da hayvan doğurtucu olduğu için hayvanda da kalp problemi olunca doğumdan hemen sonra rahim normal pozisyonuna döndüğünden kan kalbe hücum edip hayvanın kalp krizi geçirmesine neden oluyormuş. Bunlarla beni korkutmaya çalışıyor pislik.

Bizim rahatsızlığın en iyi yanı da bu yarattığı taşikardi/aritmi atakları küçük kalp krizleri gibi olduğu için gerçek bir krize normal insandan daha dayanıklıymışız.

Benim doktorum da bu aylarda git demişti. Demek prosedür hep aynı bizde. Benim kendi kardiyoloğum burada değil. Inanmayacaksın elle muayene ederek delik var demişti benimki ondan sonra stres eko'yla kesin tanı. O güne kadar kaç doktor gezmiştim üstelik. Başkasına gidip sıfırdan başlamakta istemiyorum o yüzden.

Biz de gazoz kapağı açıp kapatıyoruz sanki rahatlığa bakar mısın.

Yeni adli yıl son sürat başladı. Ya baş ağrısına da diyecek bi şey yok, o bahsettiğim yerlere masaj yap şansını dene. Çok geçmiş olsun

Şuan tek sevincim işle haşır neşir olmak canım. En azından zaman hızlı hızlı geçer diye düşünüyorum. İnsan oyalanıyor farkına varmıyor zamanın. Tek sıkıntım Ankara adliyelerinin bu kadar dağınık konumlanmaları.Dağıttılar iyice çorba yaptılar.

yalnız ben şoktayım tüpler bağlı Nasıl hamile kalıyor.bende bağlatcam da bende hamile kalabilir miyim ???

onun tek tupu yok zaten..
4 cocugu da bir tupten oldu :))
tek tuple, o da bagliyken hamile kaldi..
baya sinir oldular, baglayan doktora dava acicaklardi fln..
dogumda bakmis diger doktor, hala bagli bi sikinti yok baglanmasinda demis :)
istanbulda özelde iyi bi hastanede baglatti bi de yani..

Normal dogum ile ilgili olumsuz hikayeler dinleyip kendinizi kaygilandirmayin arkadaslar tabi ki buyuk risk varsa doktorlar sezeryana alacaktir,ama bazi durumlarda da hemen hadi sezeryan.deniyor ,normal.bebek.icin de anne.icin de en.sagliklisi,ben eğitimlere gittikce daha da ozeniyirum dogumhikayelerine,bebek mucadele etmeyi anneyle isbirligini normal dogumda yapabiliyor,anne vucudu da kendisini hazirliyor.sut gelisi dikis agrisi olmamasi kesik olmamasi.narkoz alinmamasi vs artisi cok.cok fazla

kizim sen deli misin? hala normal dogum diyor..
masada kalirsan nolcak.. tooobe tooobe..
kocan hemen alir 2.yi, cici anne ooooh
deli deli olma, kesip alsinlar iste..

Spiral daha güvenilir o zaman tupu bağlatmaktan.benim gibi dış gebesinden ameliyat olanlar için uygun değil ama spiralde

Valla kuzum ya alt takımları komple toplatacaksın ya da adamın yemeğine şap koyacaksın. Onlara kalsa koyun sürüsü gibi çocukları olmasını vazektomiye tercih ederler çünkü.

Ben spiralden Allah gibi korkardım. Geçen üniversiteden tahlil istemeye gittim. Hoop odaya bi' daldım sıram gelince, kadına spiral takıyorlar. Hemşire sen hamilesin çık istersen korkma diye çemkirdi. Yok dedim zaten benim de başıma gelecek yakında.

En temiz çözüm bu gibi alerjin yoksa.

Tabii ki kendi doktorun süreci en başından beri bildiği için hamilelik öncesiyle şimdiyi kıyaslayabilir ama kendi doktoruna bu birkaç hafta içinde gidemeyeceksen ordaki bi uzman kardiyolağa git yine de. Ki seninki daha da ciddiymiş hiç erteleme.
Benim yengemin 10 sene önce değişmişti de kadın dağlara mı çıkmıyor raftingler yamaç paraşütleri ohoo şimdi daha sağlıklıyım diyor tabi yeme içmeye çok dikkat ediyor artık. Onun içiin kötüyü düşünmüyoruz ama halimize de acımıyoruz

Bana da ya sen yada ikizcan olabilir gibi geliyor ama o ikiz olduğu için daha önce gelebilir
Biz de sizin haberlerinizi okuyup ay nolcak bizimki ne zaman gelcek diye düşünüp duracağız mı yoksa
Sanki çok az kalmış da ben hiç bi şeyi yetiştirmeyecekmişim gibi geliyor

Spiral daha güvenilir o zaman tupu bağlatmaktan.benim gibi dış gebesinden ameliyat olanlar için uygun değil ama spiralde
Dış gebelik ameliyati mi gecirdiniz benimde dis gebelik nedeniyle tuplerimin biri alınmıştı hep dusunuyodm tek tüpe sprl olur mu diye zaten dış gebelik gecirenlere onerilmiyomus

kizim sen deli misin? hala normal dogum diyor..
masada kalirsan nolcak.. tooobe tooobe..
kocan hemen alir 2.yi, cici anne ooooh
deli deli olma, kesip alsinlar iste..

Neey. Çocuğumu cici annenin kucağında hayal ettim de. Ne ölüme ne dirime kuma getirtmem been.

Yavrukuşum bu arada senin o sevimli kedilerinin yavrusu oluyor mu hiç?

Spiralle hamile kalan o kadar çok ki ya ben de taktıramam gibi geliyor

Dış gebelik ameliyati mi gecirdiniz benimde dis gebelik nedeniyle tuplerimin biri alınmıştı hep dusunuyodm tek tüpe sprl olur mu diye zaten dış gebelik gecirenlere onerilmiyomus

Evet tek tupum yok.doktorun biri takmıştı spiral ı digeride kızdı çıkardı 6 sene önce. Dış gebesinden ameliyat olana spiral takılmaz diye.sonrasinda araştırdım ki gerçekten oyleymis

Ay yok ben normal kilolarda fit bir çocuk istiyorum. Ben de erken doğup 4900'e yakın gelmişim. 3 hafta falan daha kalsam, ellerimle açıp çıkacaktım herhalde oradan. Fırt diye de doğmuşum. Annemin sancısı suyu gelmiş hop 20 dakika falan sonrada ben. Hastaneye gitme şansı bile olmamış kadıncağızın.

Evet geç git daha iyi. Kalbinin çalışması 22'den sonra daha net götürüyormuş bebişin. Sabret tastamam hepsi aradan çıkmış olur.

B bugza kuzum normal yeri ya. Dediğin yer 22-24 aralığına geliyor zaten. Daha ne istiyorsun, çocuk yukarılarda fink atıyo. Biz daha göbek deliğinin üzerini göremedik.

O değil de benim çocukta bi' manyaklık var takip ediyorum babasının sevdiği neyi yesem çıldırıyor resmen. Benim sevdiklerimde tık yok. Zeytin, salatalık, et ver dansöze dönüyor içeride. Sen hiç takip ettin mi onu neyi seviyor Deniz?

Ay cok iyi olur valla en sona kalirim mahsuru yok benim icin. Ama doğuranlar konuya ugramazlar artik bebeklerin gaziyla beziyle uğraşmaktan. Kendi basima sorar kendim cevaplarim artik :))
Temmuz anneleri haziranda nerdeyse hepsi doğurduydu. Bikac kisi kaldi en sona onlar da kendi kendilerine konusuyolardi.
Bence de I ikizcan2016 ilk olur. Bi de S sewallll ikiz bekliodu di mi. O da erkenci olur. Ardindan kizlar ardarda pirtlar en sona tembel oglanlar kalir.
sarra13 subat anasi zaten en son o doğurur bence.

Herkese merhabalar

cordeliac canım fetal ekoyu ayrıntılıyla birlikte mi yapıyorlar, daha önce bahsetmiştim bizim burda perinatolog yok radyoloji uzmanı yapacak, ama fetal eko için çocuk kardiyoloğu prof. a randevu aldım tabi ki şehir dışında, ama sizin birlikte yapma durumunuz olmuş ne güzel

Neey. Çocuğumu cici annenin kucağında hayal ettim de. Ne ölüme ne dirime kuma getirtmem been.

Yavrukuşum bu arada senin o sevimli kedilerinin yavrusu oluyor mu hiç?

oldu gecen sene cok :) hep dagittim, basedemedim sonra kisirlastirdim..
benim oglum çok çapkindi, ankaranin 1 numarali playboyuydu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…