ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)
Bende bir kız var şimdi annem bakıyor ama 3-4 yıl oldu alalı çok tatlı oluyorlar,yavrum benim sokulmaları bile mest ediyor.
Bizimkinin en büyük hobisi,kaplan gibi yürüyüp yerde tekerlenmek,ayaklarımıza vurup kaçmak,bilgisayarın üstüne oturmak ve balkonda güvercinlerle bakışmak. özledim kızımı şimdi
basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)
8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..
Bende bir kız var şimdi annem bakıyor ama 3-4 yıl oldu alalı çok tatlı oluyorlar,yavrum benim sokulmaları bile mest ediyor.
Bizimkinin en büyük hobisi,kaplan gibi yürüyüp yerde tekerlenmek,ayaklarımıza vurup kaçmak,bilgisayarın üstüne oturmak ve balkonda güvercinlerle bakışmak. özledim kızımı şimdi
insanda ne sinir stres ne uzuntu hicbisey birakmiyorlar :)
ozlenmez mi yaa, ben tup deneyince transferden sonra bi 10 gun fln anneme birakmistim..
yuzu gozu yara oldu uzuntuden,hep disari atti..
beni terkettiler diye..
can onlar cannn :)
basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..
Yalnız iyi yapmışsınız bu kızışma dönemlerinde her yere işeyip kokularını bırakıyorlar,erkek kediler daha kötü bizimki kız kimseyi beğenmiyor ama sinirden deliriyor da,bir ara kocaya kaçmaya girişimi oldu,bir gün sonra eve geldi dayanamıyorum diye
Aldıklarım bunlar Canım. Tulumlar polar takımlardan biri polar diğer ikisi havlu kumaş. Bakalım bayram sonrasına gelecek heyecan yaptım :) Kostebekpasta
2 tane bende de, son yavruyu vermeye kiyamadik, bi de kizimiz var :)
o da nisanda kisirlasti..
ogluna durmadan kari bulan kocam, ben kizimi kimseye elletemem dedi, ciftlestirmedik onu :)))
biraz da yavrular elimizde buyurse veremeyiz diye korktuk.. sonu yok bunun cunku 3-4-5-6 :))
kızlar yawf, doğduktan sonra odasına geçene kadar neyin içine koysam diye bakıyorum çocuğu. Daha önce konuşuldumu hiç hatırlayamadım ama şimdi Tiny Love 3 ü bir arada diye bisey gordum. Güzel gözüküyor da kullanışlı mı acaba bilen var mıdır? yoksa park yatak alıp içine bi yatak mı alsam daha mantıklı?
bu arada liliitowndan baktım birsürü cici şey var. Fiyat sordum, en azından neyi alacağımı kesinleştirirsem boyu belli olur öyle sipiriş veririm. :)
Yalnız iyi yapmışsınız bu kızışma dönemlerinde her yere işeyip kokularını bırakıyorlar,erkek kediler daha kötü bizimki kız kimseyi beğenmiyor ama sinirden deliriyor da,bir ara kocaya kaçmaya girişimi oldu,bir gün sonra eve geldi dayanamıyorum diye
:)))
camdan balkondan atlayanlar oluyormus kocaya kacicam diye...
bizim kiz da cok agladi, yemeden icmeden kesildi, dayanamadik onu da kisirlastirdik..
:)))
camdan balkondan atlayanlar oluyormus kocaya kacicam diye...
bizim kiz da cok agladi, yemeden icmeden kesildi, dayanamadik onu da kisirlastirdik..
2 tane bende de, son yavruyu vermeye kiyamadik, bi de kizimiz var :)
o da nisanda kisirlasti..
ogluna durmadan kari bulan kocam, ben kizimi kimseye elletemem dedi, ciftlestirmedik onu :)))
biraz da yavrular elimizde buyurse veremeyiz diye korktuk.. sonu yok bunun cunku 3-4-5-6 :))
aynen gerçekten yok. bizimkilerin biri hariç diğerleri ölmek üzere geldi. şimdi bir tane daha var eve girmek için ağlıyor resmen ama yapacak birşey yok ona şuanlık sokakta bakıyoruz kışın ne olacak ankarada bilemiyorum içim acıyor gerçekten
Yemeklere ne tepki veriyor bilmiyorum henuz cok duzenli diil hareketleri. Ama babasinin sesine tepki veriyor o kesin. Be zaman gobegime yapisip "babam. Napion oglum. Bu anan ne dio böyle. .." diye dedikodumu yapmaya baslasa oğlan icerden hemen kipirdanio. Artik haklison baba ne nalet karı mi dio. Yoksa laf etme anama diye mi dellenio onu bilemicem :)))