2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eki Görüntüle 1882100

ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)

Bende bir kız var şimdi annem bakıyor ama 3-4 yıl oldu alalı çok tatlı oluyorlar,yavrum benim sokulmaları bile mest ediyor.
Bizimkinin en büyük hobisi,kaplan gibi yürüyüp yerde tekerlenmek,ayaklarımıza vurup kaçmak,bilgisayarın üstüne oturmak ve balkonda güvercinlerle bakışmak. özledim kızımı şimdi

İnsan bunu kisirlastirir mi yaaa insafsız.
Allahım tipe bak. O burnunu yerim onun ben.

basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)
8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..

insanda ne sinir stres ne uzuntu hicbisey birakmiyorlar :)
ozlenmez mi yaa, ben tup deneyince transferden sonra bi 10 gun fln anneme birakmistim..
yuzu gozu yara oldu uzuntuden,hep disari atti..
beni terkettiler diye..
can onlar cannn :)

basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..

Sokağa sal beni dayanamıyorum demiş

Yalnız iyi yapmışsınız bu kızışma dönemlerinde her yere işeyip kokularını bırakıyorlar,erkek kediler daha kötü bizimki kız kimseyi beğenmiyor ama sinirden deliriyor da,bir ara kocaya kaçmaya girişimi oldu,bir gün sonra eve geldi dayanamıyorum diye

Gercekten cok seviliyor kediler bizdede 3 tane var hepsi ayri tatlilar sevimli suratlar

2 tane bende de, son yavruyu vermeye kiyamadik, bi de kizimiz var :)
o da nisanda kisirlasti..
ogluna durmadan kari bulan kocam, ben kizimi kimseye elletemem dedi, ciftlestirmedik onu :)))
biraz da yavrular elimizde buyurse veremeyiz diye korktuk.. sonu yok bunun cunku 3-4-5-6 :))

Ben yatak odasına koymak için bunu beğendim fikir o,sun sahada canım. Ben park yataktan pek hoşlanmıyorum tabi sen onu tercihte edebilirsin.

:)))
camdan balkondan atlayanlar oluyormus kocaya kacicam diye...
bizim kiz da cok agladi, yemeden icmeden kesildi, dayanamadik onu da kisirlastirdik..

Kızlar 2 gündür ağrıdan ağlıyordum artık. Sabah dra gittim idrar yolları enfeksyonum çok çok artmış antibiyotik tedavisne başladık. Üriner ultrasona girdim dalakda büyüme olmuş iltihaptan olurmuş. Allahtan paşam çok rahattı ayaklarınıda uzatmış gel keyfim geldi .

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın ilaçlarla

aynen gerçekten yok. bizimkilerin biri hariç diğerleri ölmek üzere geldi. şimdi bir tane daha var eve girmek için ağlıyor resmen ama yapacak birşey yok ona şuanlık sokakta bakıyoruz kışın ne olacak ankarada bilemiyorum içim acıyor gerçekten

Eki Görüntüle 1882100

ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)
Bebişler gelince kıskanabilir ama kediler yandan yandan bakıp inceliyor önce bu da nerden çıktı şimdi hem de aynısından iki tane der :))))

Erkekler anacı oluyormuş çok mutluyum o yüzden ezdirmezler bizi tabiki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…