2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tşkler canım..bu konuda pek bişey duymamıştım aldıktan sonra birkaç arkadaşa sordum bubchen de iyi dediler..bitince artık araştırıp alayım..
valla bnımde eltım kullandı ondan bılıyorum memnundu gayet bende ya onu yada sebamed dıyorum daha tam arastırmadım

Ya ben bunları yerim ya bayıldım :) mağazadan mı aldın Can'ım yoksa benim gibi netten mi. Ben bi tane dörtlü takımı yenidoğan aldım cartersdan Can'ım bak şunun farklı bi modeli. Bi tek onu yenidoğan aldım başka yenidoğan almam carters dan

İnşallah büyük bir açılış töreni ile önümüzdeki ay instagramı açıyorum canım maalesef mağazadan aldım bunları, senin aldığın fiyatlar çok daha uygunmuş bende inş önümüzdeki ay senin sipariş ettiğin yerden edicem. Bu dörtlü takımlara helee bitiyorummm :) bende sadece bir tane bu dörtlüden yenidoğan alıyım, birkaç tane de 3 ay tulum alıcam inş.

Maşallah canım çıkmaya başlamış göbüş özellikle ikinci foto da baya belli :)

Tişörtle bu kadar belli oluyor atlet giyince dar olduğu için göbek fırlıyor yavaş yavaş

Ben de sırf bebişe alış veriş için instagram hesabı açtım

Vasfiyeteyzeniz hangi sayfadan aldiniz carterslari cok guzel hepsi.ben de h&m ve cartersin tarzini cok begendim buyuk beden bir tane de olsa aliciiim=)
kızlar seminerler bile çok yordu beni hamilelik öncesi iznimi kullanmayıp sonraya aktarmayı düşünüyordum ama dayanamıcam sanırım..sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
uykusuzluk yoruyor beni ya yoksa yuruyeyim dolasayim.in.cik falan etkilenmiyorum ama iki gun erken kalktim bugun uyuyakaldim eve gelince ,okul zamani nasil olacak.bakalim hep erken.yatar enerji depolarim.muhtemelen :/

Maşallah azıcık bir.gobeeek=)ickarni buyuk olan.annelerin pek.cikmiyor gobegi benim ickarin.hic.yok galiba

Minyonum canım ilk bebeğim olacak inşallah, kilolu değildim 53le kaldım ilk aylar 49-50 yr indim yeni yeni almaya başladım.Göbeğim bir iki gündür hafif çıktı sanki,öncesi yoktu hiç.Ailemde herkesin 3 ayda fırlamış göbek annem dahil o yüzden tuhaf geldi bu durum bana birden fırlamazsa şayet göbeğim,böyle mutluyum biraz belli olsun çatlamasın yeter

İki gündür iyi çıktı ama benim son aylarda çok belli olur bence iç karnım kararında genişti galiba,birden fırlayacak gibi hissediyorum

Çok tatlı gule gule gıysın

Canım hoşgeldin
İnş kapatacak sıkıntısız dünyaya gelecek prensesin

glysldnl canım öncelikle merhaba,hoşgeldin.

Kızında maşallah çok iyi boyu kilosu.

Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sende

Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında
Maalesef reflu gibi bana da oluyor tatlim. Ozellikle cok yiyince ya da tatli, soda, sogan, tursu vs yiyince surekli yaniyo bogazim. Jafayi yukarida tutmak gerek, bi de yedikten sonr cok yatmamak gerekmis.
İlac da verdi doktor bana da kullanamiyorum naneli oldugu icin. Naneye alerjim olabilir, riske atamiyorum maalesef.

Canım be ig de usamarkabebe ve babystrends den söyledim simdi biraz bekle bayram sonrası kargolanacak ondan sonra güvenilir yada değil diyebilirim ilk kez alıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…