2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Teşekkür ederim sizinkine de maşallah :)
Doktorunuz başka bir şey dedi mi ön duvar yerleşimli olmasına?
Bana da plesenta anterior denildi. Ve biraz da asagidaymis. Perviksi kapatmiyor ama sorun yok dedi dr. Sadece hareketlerini daha zayif hissediyorum arada yastik gibi bariyer oldugu icin.

Ilk sayfadaki listeye ekleyeyim. Okunacak listesi kabardi.

Teşekkür ederim sizinkine de maşallah :)
Doktorunuz başka bir şey dedi mi ön duvar yerleşimli olmasına?
Demedi aslında. Sadece hareketlerini gec hissedebilirsin bir de bebeğin yüzünün net görüntüsini alamayabiliriz dedi. Ama bebeğin beslenmesi açısından en iyi yer burası dedi. Bir risk olsa söylerdi diye düşünüyorum. 19 Eylül'de detaylım var. Orada iyice netleşir aklımdaki tüm soruları sormayı düşünüyorum :)

Ya kızlar bu dışarıdan doktor getirince doğum sgk kapsamı dışında oluyormuş doğru mu? Hiç bilgisi olan var mı bu konuda. Bugün kardiyoloji randevum var. Dedim kesin sezaryen sonucu çıkacaksa fiyat alayım ismi lazım değil özel hastanenin birini aradım karga b*kunu yemeden. Dışarıdan doktor getirince sgk kapsamıyor + Dr'un ücreti hastanenin doğum fiyatına dahil olmuyor+ Odayı süslemek, doğum fotoğrafı falan istersek bunu hastanenin anlaşmalı organizasyon şirketi yapıyor. Aksinde odaya çöp bile koyamıyorsun. Tabiî bu organizasyon işi de doğum fiyatına dahil değil. Isteğe göre fiyat çıkartıyorlar.

Doğum ücreti 4.800, dr zaten il dışından gelmiş olacak 2.000'den aşağı istemez herhalde o da. Fotoğraf çektirsek en azından 8.000 falan tutar herhalde. Ya kadın bir de önceden kontrollere buraya gelirseniz doğum fiyatında indirim yaparız falan dedi. Şaka gibi resmen. Bu sgk şu ana kadar hiçbir işime yaramadı. Doğumda da yaramayacak bu gidişle. Ne işe yarıyor bu sgk Allah aşkına. Deliriciym.

ALT ve AST mı tatlım benim ilk kanımda yüksekti sonra yeniledik normal çıktı doktorumda zaten bu değerler o gün yediklerinden çok etkileniyor. tahmin etmiştim birşey çıkmayacağını demişti hemencecik korkma kuzum

Su da iste 1.5 litre zorla icsr oldum eskisi gibi3-4 litre icemiyorum.ama ben acken o da ac geliyir kendimi sucluyorum

2gundur hissedemiyorum eskisi gibi.ac birakiyorum diye vicdan azabina kapildim

canım bi özel sağlık sigortası yapılırsa indirim oluyor mu diye bi sorsana. Arada bazı hastaneler doğumu karşılamayan bi sigorta yaptığında da sadece doğum için indirim yapabiliyorlar. Hadi fotoğrafçıyı anlarım, doğuma giriyorlar da doktorun huyunu suyunu bilip, onları engellemeyecek şekilde foto çekiyolardır vs bişe diyemicem, ama şu organizasyon şirketlerini hiç anlamıyorum. Ne demek zorunlu arkadaş yawf. Böyle iş mi olur. Belki kendim hazırlıcam, belki şirketim var benim.

Bana da plesenta anterior denildi. Ve biraz da asagidaymis. Perviksi kapatmiyor ama sorun yok dedi dr. Sadece hareketlerini daha zayif hissediyorum arada yastik gibi bariyer oldugu icin.
Peki plesenta biraz aşağıda olduğu için dikkat etmen gereken bişeyler var mıymış? Hareketlerini kısıtlaman gerekecek mi? Normal doğuma hazırlık için rahatça spor yapabilecek misin?

ay inşalla, çok üşendim de gidicem birazdan hazırlanıp, aç karnına vermiştim dün de kanı, bugün de aç gel dedi bakalım, inşallah sağlık ocağından farkediyordur sonuçlar. yoksa gebelik zehirlenmesi baya fena bişeymiş hem bebek için hem de anne için.

Gunaydin herkesee ne cok konuşulmuş hic bakamadim,dun.doktora gittik detayli ultrasonu sordum,ben tum organlara bakabilirim ancak riskli bir durum gorursem radyoloji uzmanina rapor yazmasi.icin.gonderebilirim yine de siz bilirsnz dedi,ultrasonu da yaklasik 15dakika bakti ,şükür olumsuz bir sey cikmadi ,elini yuzune götürüp oynayip durdu yuzunu de gorebildim tombislesmis biraz Allah isteyen herkese bu hissi yasatsin sonrasinda da bebek arabalarina.baktim baby2go almak.istiyrm yarim baston modelini kullaniyor ablam.cok.memnun ama.cesit cesit baby2go var tekrar turlayacagiz magazalari

Ben özel kliniğe gittiğimde doktor şu hastanede doğum yaptırıyorum fiyat alırsınız nereyi isterseniz dedi.

5 bin tl dediği hastane,2 bin de ben alırım dedi. Doğum en az 7 bine gelecek diye vazgeçtim.Direkt hastaneden doktora gidiyorum şuan.Muayene vs çok aşırı fiyatlar çıkıyor.

cordeliac normal yani öyle demeleri. Bende bir içimden yuh be demiştim

canım günaydın eşinin tayin işi ne olmuştu nereye çıktı tayini yazdıysan da ben kaçırmışım hep sorayım diyom unutuyodum

canım günaydın eşinin tayin işi ne olmuştu nereye çıktı tayini yazdıysan da ben kaçırmışım hep sorayım diyom unutuyodum

Canım tayinleri açtılar sonra kapatıp iptal ettiler bizim.
Sonra tekrar açıp bazı arkadaşlarını yolladılar ama biz şimdilik Ankaradayız.

Bayramsonrası ikinci tayinler var.Tekrar açıcaklar onda da yollamazlar umarım diye dua ediyoruz.Ne yaptıkları belli değil.Diken üstünde bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…