aşılamayı duyunca tüylerim diken diken oluoo 2 başarısız aşılama yaşayıncaa çok zor valla Allah ddüşürmesin de yoklugunada göstermesin Maşallah Sizinki tutmuşşş . İnşallah kucagınıza almakta nasip olur..
aşılamayı duyunca tüylerim diken diken oluoo 2 başarısız aşılama yaşayıncaa çok zor valla Allah ddüşürmesin de yoklugunada göstermesin Maşallah Sizinki tutmuşşş . İnşallah kucagınıza almakta nasip olur..
aşılama süreci gerçekten çok yıpratıcı ilaçlar sürekli dr kontrolü birde hormon ilaçlarıyla aldığın kilolar ama şükür ilk aşılamam tuttu seninki tedavisiz mi oldu
aşılama süreci gerçekten çok yıpratıcı ilaçlar sürekli dr kontrolü birde hormon ilaçlarıyla aldığın kilolar ama şükür ilk aşılamam tuttu seninki tedavisiz mi oldu
Evet alınan kilolarda cabası Biz artık tüp bebek için görüşmeye gittik . Doktor bize yapmam tüp bebek dedi çünkü sebepsizdi. Yani bize bekleyin biraz kışa dogru gelin görüşelim tekrar dedi. Sonra ben bigüzel aldıgım 5 kiloyu verdim . bebek düşüncesinden de uzaklaşmıştık biraz BAyagı saglıklı beslendik spor falan tabi ben yakı yapıştırmıştım bide sonra kendiliğinden oldu :):):)
Evet alınan kilolarda cabası Biz artık tüp bebek için görüşmeye gittik . Doktor bize yapmam tüp bebek dedi çünkü sebepsizdi. Yani bize bekleyin biraz kışa dogru gelin görüşelim tekrar dedi. Sonra ben bigüzel aldıgım 5 kiloyu verdim . bebek düşüncesinden de uzaklaşmıştık biraz BAyagı saglıklı beslendik spor falan tabi ben yakı yapıştırmıştım bide sonra kendiliğinden oldu :):):)
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benim bebegimde 5+3. Bugün ilk kontrole gittik ve keseyi gördük çok şükür. Kalp atışı için erken dedi doktorumuz. Biraz kasik ağrısı var mide bulantısı olmadı henüz. Bende bu hamilelik takviminden eklemek istiyorum nasıldı hanimlar
Kızlar kilo alımlarınız nasıl?
Ben dikkatli beslendiğim halde 1 haftada 700 gr almışım. Yani 5+4 ile 6+4 farkım +700 gr.
Dra neden dedim, hamilesin ya dedi dalga geçerek
Ama böyle gidersem 100 kiloya çıkarım.
Haklısın canım ilk üç ay önemli olduğu için kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum 3 aydan sonra yemem zaten ama çok zorlanıyorum oğluma hamileyken de tiksiniyordum ama zorla yiyordum zorla yiye yiye tiksindim zaten ama yemeyince de vicdan azabı duyuyorum beyin gelişimi için önemli olduğu için omega 3 en fazla cevizde ve balıkta var haftada iki gün balık yiyemiyorum çünkü taze balık yok bulunduğum yerde o yüzden mecbur hissediyorum kendimi ceviz yemeye ama midem bulana bulana yiyorum
Kızlar kilo alımlarınız nasıl?
Ben dikkatli beslendiğim halde 1 haftada 700 gr almışım. Yani 5+4 ile 6+4 farkım +700 gr.
Dra neden dedim, hamilesin ya dedi dalga geçerek
Ama böyle gidersem 100 kiloya çıkarım.
Ben öğrendikten sonra şekeri kestim. Çay, kahve, tatlı vs vs.
Ekmeği az ya da hiç tükettim.
Koladır meyvesuyudur içmiyorum.
Günde 2,5 lt su içiyorum.
1 2 gün küstüm sadece onun dışında kusma ya da iştahaızlığım olmadj.
Kaçamaklarıma gelince...
Sadece arada kraker yiyorum arabada falan midem bulanabiliyor.
Bir gün de patates kızartması yedim sadece.
Neden böyle oluyor bilmiyorum. Kilo almamam gereken zamanda bile alıyorum.