İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın. Bol bol dua edin okuyun inşallah kucağınıza da alıınSlm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Can'ım tutumlu anneye bi bak istersen orada 4moms lar çok uygun.temiz ve az kullanılmış ikinci el kullanmak istersen4moms i dogumdan sonra aliym diyorum ama, bilemedim..
belki cok inanilmaz extra ultra uslu olurlar gerek kalmaz diye bi umut var icimde :)))
okulla konuşsan seni karnı burnunda ilçeye mi gönderecekler.idari görev filan versinler şura doğuma kadar ne kaldı ki sanki.kızlar çok stresliyim ufacık şeyde hemen sinir stres oluyorum..bebeğimde etkileniyordur ama elimde değil..deli dana gibi geziniyorum şuan evde..çalıştığım yerde norm fazlası öğretmenim..ve resen atama yapılcakmış..ankarada çok uzak ilçeler var ve benim hizmet puanım düşük eğer uzak ilçelerde açık varsa ilk gideceklerden biri de benim..önceki yıllarda resen atama diye birşey yoktu..şimdi beni zorla istemediğim bir yere verirlerse naparım bu karnı burunda halim ve sonrasında doğacak bebeğimle..o kadar yolu nasıl gidip gelirim..Allahım ben ve benim durumdakilerin yardımcısı olsun..çok canım sıkkın
Al benden de o kadar. Benim esim zaten cok da istemiyordu. Ona da soyleyemiyorum tam paniklemesin diye. Korkuyorum sureki, normalde esim de gec geliyo eve, yemek yapma aliskanligim yok. Cok fena bi uyku var. Cit sesine uyananlardan degilim. Aralarda panik atak gibi geliyor, geciyor dusuncelerim. Dogana kadar devam sanirim boyle.
Ah ne diyorsun çözülmedi mi o olay daha. Gümrük geri gönderir ama göndericiden birde dönüş kargo parası isterler. Gönderici sorun çıkartmaz da malı iade alır sana da paranı geri gönderir inş
Ben n11.com dan aldım canım, mağazacının adı da AileEczanesi en ucuz bunda var 88,00 TL her ikiside.
Can'ım tutumlu anneye bi bak istersen orada 4moms lar çok uygun.temiz ve az kullanılmış ikinci el kullanmak istersen
Hayaller ve gerçekler fotoğrafı alırım o zaman gelince bi' dal. Bi' de ekstra ultra yalnız. Siparişle mi yaptırdın annem. :))
bilmiyorum ki canım benden başka norm fazlası öğretmenler de var sıkıntı çıkarırlar sanırım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka bir şey gelmiyor elimizden..okulla konuşsan seni karnı burnunda ilçeye mi gönderecekler.idari görev filan versinler şura doğuma kadar ne kaldı ki sanki.
Biz ne akla hizmet kalkıştık bilmiyorum gençliğimin baharında heyecan aradım kendime :))) Ben de öyle düşünüyorum ya benim olmayan kedileri köpekleri bile nasıl seviyorum yada başkasının çocuklarını . kendi yavrumun sevgisi tarifsiz olacaktır26ysan çooook daha normal :)))
ben yaş geciyor diye mecbur denedim :)
hatta biz esimle hic cocuk istemiyorduk Allah biliyo..
kedi aldirdi esim zorla..
nasil sevgi nasil sevgi..
hayvani yiyorum resmen, ben ona anne oldum , o bana evlat :)))
dedim ki yaaa bir kedi bile boyle seviliyorsa, evlat nasildir acaba..
oyle kalkistik cocuk isine :)
dogunca gececegine eminim canim
zaten dogum iznini ayrılacaksın yakında. ikinci dönem çalışmayı düşünüyor musun ? Yakın bir okulda iki aylığına idare edebilirler mutlaka bi geçici görev verilebilir müdür yardımcısı açığı olan çok okul var mesela vekaleten verirler bi yerebilmiyorum ki canım benden başka norm fazlası öğretmenler de var sıkıntı çıkarırlar sanırım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka bir şey gelmiyor elimizden..
aynen canim, benim esim de pek istemiyordu, yaşimiz geciyor yapicaksak yapmaliyiz diye ciktik bu yola :)
ben de uykuya duskunumdur, eczanem hastane karsisi fln degil, semt eczanesi, sabah pek iş olmaz, ben işe 10-11 gibi giderim..
5 senedir ya 3 ya 4 kez yemek yapmisimdir..
eve soyleriz, hatta koydugumuz çayı mutfaga gidip doldurmak icin esimle taş makas yapariz :)))
rahata çok alıştık, ister istemez korkuyoruz simdi napicaz 2 cocukla diye ..
Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Ben yarım gün çalıştığım halde öyleyim bu aralar yemek olayını tam teşekkül yapmaya çalışayım saglıklı besleneyim dedim ama iki günde istifa ettim mutfaktan :) 2gün yemek yaptım diye söylenip duruyorumbiz cay bile içmeyiz. dalga geçiyoduk bibirimizle, bir gün çocuğumuz olursa tembel hayvan olmazsa iyidir diye :) sürekli dışardan söyleye söyleye vicdan yapıyorum şimdiden, çocuğa yeterli besin gitmiyodur diye napayim bi kendime yemek yapmak istemiyorum. senini işin daha zor tabi. iki tane birden olacak. Şanslısın ama annen var anladığım yardımcı olabilir en azından. benim aram pek iyi değil. bir de çok karışılmasından hiç hoşlanmam . napcam bilmiyorum. düşününce geriliyorum. vakti geldiğinde göreceğiz artık :/
Biz ne akla hizmet kalkıştık bilmiyorum gençliğimin baharında heyecan aradım kendime :))) Ben de öyle düşünüyorum ya benim olmayan kedileri köpekleri bile nasıl seviyorum yada başkasının çocuklarını . kendi yavrumun sevgisi tarifsiz olacaktır
Sizin kediler de çift bebişler de çift geliyor :) 3 ay sonra çok kalabalık bir aile olacaksınız :)))
canım normalde verebiliyordu..hatta geçen dönem o şekilde yapıldı..ama şimdi yeni genelge yayınlanmış geçici olarak görevlendirme yapmayın diye..açığa alınan çok öğretmen var ya onların yeri doldurulmaya çalışıyorlar..Hakkımızda hayırlısı diyip Allaha sığındım..inşallah alanımda açık yoktur. 2. dönem çalışmam büyük ihtimalle.zaten dogum iznini ayrılacaksın yakında. ikinci dönem çalışmayı düşünüyor musun ? Yakın bir okulda iki aylığına idare edebilirler mutlaka bi geçici görev verilebilir müdür yardımcısı açığı olan çok okul var mesela vekaleten verirler bi yere
Alışıyorsunuz merak etmeyin. Öyle büyük sevgileri var ki her şeyi yaptırıyorlar insana... Ben kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Öyle değişti ki hayatım kendini düşünmesen bile gün gün ne yemesi gerektiğini takip ediyorsun. Her şeyi mükemmel olsun diye... Sonra sana gülüşü bütün tembelliğini alıp gidiyor... Babalarda kucağına alınca anlıyor.sorma çok şenlikli bi ev olacak, ankaraya yolu dusen herkesi bekliyorum :)))
saka bi yana saglikli sihhatli dogsunlar da, sevgisi de sabri da otomatikman gelicektir, ben hic
"aa tuh keske bunu dogurmasaydim" diyen anne duymadim :)
biz cay bile içmeyiz. dalga geçiyoduk bibirimizle, bir gün çocuğumuz olursa tembel hayvan olmazsa iyidir diye :) sürekli dışardan söyleye söyleye vicdan yapıyorum şimdiden, çocuğa yeterli besin gitmiyodur diye napayim bi kendime yemek yapmak istemiyorum. senini işin daha zor tabi. iki tane birden olacak. Şanslısın ama annen var anladığım yardımcı olabilir en azından. benim aram pek iyi değil. bir de çok karışılmasından hiç hoşlanmam . napcam bilmiyorum. düşününce geriliyorum. vakti geldiğinde göreceğiz artık :/
aa çay-sigara keyfimiz vardi, çaysiz olur muydu hic :))
kiz biz son tupten once normal denerken ona bile useniyoduk, offf keske bi amip gibi bi terliksi hayvan gibi bölünerek çoğalabilsek diyordum :)))
annem var evet cok sukur, her sabah geliyorum, butun gun burda yatiyorum, esim gelio beni aliyo aksamlari..
20 hafta cok agir gecti benim, annem corba yapmasa, bana bakmasa bitmistim..
isime karisilmasindan ben de hoslanmam ama ikiz olunca mecbur hoslancam :)
Alışıyorsunuz merak etmeyin. Öyle büyük sevgileri var ki her şeyi yaptırıyorlar insana... Ben kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Öyle değişti ki hayatım kendini düşünmesen bile gün gün ne yemesi gerektiğini takip ediyorsun. Her şeyi mükemmel olsun diye... Sonra sana gülüşü bütün tembelliğini alıp gidiyor... Babalarda kucağına alınca anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?