2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın. Bol bol dua edin okuyun inşallah kucağınıza da alıın

4moms i dogumdan sonra aliym diyorum ama, bilemedim..
belki cok inanilmaz extra ultra uslu olurlar gerek kalmaz diye bi umut var icimde :)))
Can'ım tutumlu anneye bi bak istersen orada 4moms lar çok uygun.temiz ve az kullanılmış ikinci el kullanmak istersen

okulla konuşsan seni karnı burnunda ilçeye mi gönderecekler.idari görev filan versinler şura doğuma kadar ne kaldı ki sanki.

aynen canim, benim esim de pek istemiyordu, yaşimiz geciyor yapicaksak yapmaliyiz diye ciktik bu yola :)
ben de uykuya duskunumdur, eczanem hastane karsisi fln degil, semt eczanesi, sabah pek iş olmaz, ben işe 10-11 gibi giderim..
5 senedir ya 3 ya 4 kez yemek yapmisimdir..
eve soyleriz, hatta koydugumuz çayı mutfaga gidip doldurmak icin esimle taş makas yapariz :)))
rahata çok alıştık, ister istemez korkuyoruz simdi napicaz 2 cocukla diye ..

walla 6 agustostan beri geri yollicaklar guya..
o iş yaş gibi.. napalim bu da ders olsun bana..
bi daha almam, guya ucuza getirip kar edecektim :)) n11 e bakiym ben de canim..
Şampuan vucut yagi fln da varsa onlari da alirim..

Hayaller ve gerçekler fotoğrafı alırım o zaman gelince bi' dal. Bi' de ekstra ultra yalnız. Siparişle mi yaptırdın annem. :))

e siparisle oldu biraz, Allaaam dedim, saglikli, uslu, bakabiliceem, beni fazla yormicak bi evlat istiyorum senden diye dua ettim hep :))
3-4 aya belli olur :)))

okulla konuşsan seni karnı burnunda ilçeye mi gönderecekler.idari görev filan versinler şura doğuma kadar ne kaldı ki sanki.
bilmiyorum ki canım benden başka norm fazlası öğretmenler de var sıkıntı çıkarırlar sanırım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka bir şey gelmiyor elimizden..

Biz ne akla hizmet kalkıştık bilmiyorum gençliğimin baharında heyecan aradım kendime :))) Ben de öyle düşünüyorum ya benim olmayan kedileri köpekleri bile nasıl seviyorum yada başkasının çocuklarını . kendi yavrumun sevgisi tarifsiz olacaktır
Sizin kediler de çift bebişler de çift geliyor :) 3 ay sonra çok kalabalık bir aile olacaksınız :)))

bilmiyorum ki canım benden başka norm fazlası öğretmenler de var sıkıntı çıkarırlar sanırım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka bir şey gelmiyor elimizden..
zaten dogum iznini ayrılacaksın yakında. ikinci dönem çalışmayı düşünüyor musun ? Yakın bir okulda iki aylığına idare edebilirler mutlaka bi geçici görev verilebilir müdür yardımcısı açığı olan çok okul var mesela vekaleten verirler bi yere

biz cay bile içmeyiz. dalga geçiyoduk bibirimizle, bir gün çocuğumuz olursa tembel hayvan olmazsa iyidir diye :) sürekli dışardan söyleye söyleye vicdan yapıyorum şimdiden, çocuğa yeterli besin gitmiyodur diye napayim bi kendime yemek yapmak istemiyorum. senini işin daha zor tabi. iki tane birden olacak. Şanslısın ama annen var anladığım yardımcı olabilir en azından. benim aram pek iyi değil. bir de çok karışılmasından hiç hoşlanmam . napcam bilmiyorum. düşününce geriliyorum. vakti geldiğinde göreceğiz artık :/

Ben yarım gün çalıştığım halde öyleyim bu aralar yemek olayını tam teşekkül yapmaya çalışayım saglıklı besleneyim dedim ama iki günde istifa ettim mutfaktan :) 2gün yemek yaptım diye söylenip duruyorum
Ben de karışılsın istemiyorum kendi çocuğum ben büyüteyim istiyorum ama benim annem çok karışır eminim.kaynanamı da sevmiyorum zaten o bilmez bakamaz gibi geliyor.dogum sonrası lohusayken kavga etmesem bari kimseyle

sorma çok şenlikli bi ev olacak, ankaraya yolu dusen herkesi bekliyorum :)))
saka bi yana saglikli sihhatli dogsunlar da, sevgisi de sabri da otomatikman gelicektir, ben hic
"aa tuh keske bunu dogurmasaydim" diyen anne duymadim :)

Merhabalar bugün ayrıntılı ult sonra muayene ye gittim devlet hastanesine fakat ayrıntılı raporda yazan dirençi söylemesem farketmeyecekti sonra beni ult yolladı orada dirençle alakalı bir şeye bakılmadı suyuna plasantaya falan baktı onlar iyi çıktı fakat 23 hafta 5 günlük olması gerekirken 23 hafta 0-1-2 güne uygun değerler çıktı yazılmış gramıda 590 olmuş tekrar(ayrıntılıda 21+3 gün 414 gr dı 5 eylüldü) gösterince gelişmesi iyi dedi okadar anlamadım biraz morelim bozuldu. Sizce gramı nasıl yada bir fikir verebilecek olan varmı özele randevu için anca ekim başı gidebilirim malumm bütçe

canım normalde verebiliyordu..hatta geçen dönem o şekilde yapıldı..ama şimdi yeni genelge yayınlanmış geçici olarak görevlendirme yapmayın diye..açığa alınan çok öğretmen var ya onların yeri doldurulmaya çalışıyorlar..Hakkımızda hayırlısı diyip Allaha sığındım..inşallah alanımda açık yoktur. 2. dönem çalışmam büyük ihtimalle.

sorma çok şenlikli bi ev olacak, ankaraya yolu dusen herkesi bekliyorum :)))
saka bi yana saglikli sihhatli dogsunlar da, sevgisi de sabri da otomatikman gelicektir, ben hic
"aa tuh keske bunu dogurmasaydim" diyen anne duymadim :)
Alışıyorsunuz merak etmeyin. Öyle büyük sevgileri var ki her şeyi yaptırıyorlar insana... Ben kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Öyle değişti ki hayatım kendini düşünmesen bile gün gün ne yemesi gerektiğini takip ediyorsun. Her şeyi mükemmel olsun diye... Sonra sana gülüşü bütün tembelliğini alıp gidiyor... Babalarda kucağına alınca anlıyor.

aa çay-sigara keyfimiz vardi, çaysiz olur muydu hic :))
kiz biz son tupten once normal denerken ona bile useniyoduk, offf keske bi amip gibi bi terliksi hayvan gibi bölünerek çoğalabilsek diyordum :)))

annem var evet cok sukur, her sabah geliyorum, butun gun burda yatiyorum, esim gelio beni aliyo aksamlari..
20 hafta cok agir gecti benim, annem corba yapmasa, bana bakmasa bitmistim..
isime karisilmasindan ben de hoslanmam ama ikiz olunca mecbur hoslancam :)

hahahahah sesli güldüm resmen. Çok şekersiniz.

evet canim, ben dogurunca anlicam insallah da, iste ikisine birden yetisemezsem, kendimi yetersiz hissedersem, biri kucagimdayken aklim digerinde kalirsa .. vs gibi korkular yasiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…