Ben öğrendikten sonra şekeri kestim. Çay, kahve, tatlı vs vs.
Ekmeği az ya da hiç tükettim.
Koladır meyvesuyudur içmiyorum.
Günde 2,5 lt su içiyorum.
1 2 gün küstüm sadece onun dışında kusma ya da iştahaızlığım olmadj.
Kaçamaklarıma gelince...
Sadece arada kraker yiyorum arabada falan midem bulanabiliyor.
Bir gün de patates kızartması yedim sadece.
Neden böyle oluyor bilmiyorum. Kilo almamam gereken zamanda bile alıyorum.
Bende kahvaltida muhakkak peynir yumurta yiyorum gun icerisinde yogurt sut ceviz ve meyve tuketiyorum ama inanirmisin hamile oldugumu anliyorlar bilmeyenler resmen leblebi yutmus solucan gibiyim bu arada 52 kiloyum
Kızlar kilo alımlarınız nasıl?
Ben dikkatli beslendiğim halde 1 haftada 700 gr almışım. Yani 5+4 ile 6+4 farkım +700 gr.
Dra neden dedim, hamilesin ya dedi dalga geçerek
Ama böyle gidersem 100 kiloya çıkarım.
Gittim keseyi gordum ve paylastim sayfamizda gobegimden bakti doktorum 27 sinde gidicem tekrar kalp atisi icin merak ettim vajina mi göbeğimdenmi bakilacak diye canim
Gittim keseyi gordum ve paylastim sayfamizda gobegimden bakti doktorum 27 sinde gidicem tekrar kalp atisi icin merak ettim vajina mi göbeğimdenmi bakilacak diye canim
Bende kahvaltida muhakkak peynir yumurta yiyorum gun icerisinde yogurt sut ceviz ve meyve tuketiyorum ama inanirmisin hamile oldugumu anliyorlar bilmeyenler resmen leblebi yutmus solucan gibiyim bu arada 52 kiloyum
Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum, bende bi belirti yok alt karında ağrı var göğüsler hassas. Benim esas mücadelem sigarayla tiksinsem de kurtulsam ,içmiyorum almadım paket bugün ama. Bütün gün yedim durdum . Bi arkadaştan otlandım bi tane vs... Zor valla zor. Yaşım da 36
Bu arada Kkararsiz_2013
bende doktoruma 9-10 haziran gibi gidicem. Yani kalp atışını duyacağım zaman. Küçükken gittin mi hep bir kıyaslama hep bir stres gidicem eğer benimleyse miniğimin kalbinin sesini duyup gelicem planım o yönde.
Seninki yine 10 haziran, benimki 20 haziran. Koca bir ay var yani önümde. Ve cok sabirsiz bir insanim. Bu ay gecmeyecek gibi geliyor
Güclü ol canim. Yasadigin cok zor bisey. Ben sigara icmiyorum fakat biliyorum cok zor oldugunu. Hamile olmadan bile birakmak zorken.. Bilemedim, youtubeta bu konuda videolar vardir. Hani zararlari gözünün önüne gelirse dahada hirslanirmisin?