2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende kahvaltida muhakkak peynir yumurta yiyorum gun icerisinde yogurt sut ceviz ve meyve tuketiyorum ama inanirmisin hamile oldugumu anliyorlar bilmeyenler resmen leblebi yutmus solucan gibiyim bu arada 52 kiloyum

Simdi tartildim 69.5
Yarim kilo almışım

Bende kahvaltida muhakkak peynir yumurta yiyorum gun icerisinde yogurt sut ceviz ve meyve tuketiyorum ama inanirmisin hamile oldugumu anliyorlar bilmeyenler resmen leblebi yutmus solucan gibiyim bu arada 52 kiloyum

Hahah çok tatlısın.
Bu arada başka yerde yazmışsın bende vajinal usg bakılması hep karından bakıldı. 5+4 kese 6+4 kalp.

Simdi tartildim 69.5
Yarim kilo almışım

Sonumuz kötü ya

Canım profiline gireceksin bebeğinin doğacağını tarihle alakalı yere tarihi gir ve kaydet tarihi girerken aralara ( - ) işareti koy. Tamamdır.

Seninki yine 10 haziran, benimki 20 haziran. Koca bir ay var yani önümde. Ve cok sabirsiz bir insanim. Bu ay gecmeyecek gibi geliyor

Güclü ol canim. Yasadigin cok zor bisey. Ben sigara icmiyorum fakat biliyorum cok zor oldugunu. Hamile olmadan bile birakmak zorken.. Bilemedim, youtubeta bu konuda videolar vardir. Hani zararlari gözünün önüne gelirse dahada hirslanirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…