2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selamlar herkese,
Beslenmeyle ilgili muhabbet donmus nacizane tecrubelerimi yazmak istedim.
İlk hamileligimi ogrenir ogrenmez saglikli beslenmeye kastim kendimi, günlük bir bardak sut vs. Yalniz sutu laktozdan oturu pek tolere edemiyorum ben. Sonrasinda cok siddetli bir ishal gecirdim.
Dr bana o donem ilk uc ayda kendimi zorlamama gerek olmadigini, bebegin beslenmek icin pek bir seye ihtiyacinin olmadigini soyledi.
Zararli seyleri tuketme onun disinda kendini zorlayip tiksindirme, uc aydan sonra bebege gore beslenirsin demisti.
O sebeple ben kendimi hic kasmiyorum su an, gunluk hayatimda da yeteri kadar saglikli beslendiğime inaniyorumm aynen devam.

Can'ım doktoruna danış belki belki balık yağı başlar

Kızlar şimdi tartıldım iki kilo vermişim şok oldum
Oysaki ben çok yediğimi düşünüyodum.

Sadece dünden beri yemek yemedim ve bugün de oruçluyum midem boş diyemi az çıktı(ne kadar çok yediğim meydana çıkacak)

Selam kıslar, ben de birkaç gün yoktum oku oku bitmedi yahu:)) be güzel birçok arkadaş katılmış, hayırlı olsun hepimize
benim mide bulantısı fena ama çıkarmıyorum artık neyse ki. Kustukça hem karnım hem boğazım çok kötü ağrıyordu.
Kiloya gelincee ben de 800gr almışım :/
Bir de haftaya uçakla yolculuğa çıkıcam dert oldu içime.gerçi Dr uçağa bin denize gir ne istiyosan yap dedi ama ben her şeye şüpheyle yaklaşıyorum...

Merhaba ben de bugün 7.haftaya girdim ocakta bebeklerimi İnşaAllah kucağıma alırım şuan için ikiz gebelik gözüküyor tüp bebek benimki ikiz oldugunu hep hissediyordum öğrenince de çok mutlu olduk sekiz yıl sonra nasib oldu mayısın 17 sinde bebekleri gördük fakat kalp atışlarını dinletmedi cem bey sanırım alttan muayne olmak istemiyorum deyince kızdı ve detaylı anlatımda bulunmadı karnım dan baktı ultroson 1 dk bile durmadı karnımda bebekleri gördü ve direk ikiz gebelik dedi odasına geçti odasında heyecandan pek bşy soramadık aptal gibi olduk ilaçları düzenledi ağır iş ve uzun yürüyüş yapma dedi yemeye içmeye dikkat et dedi üç hafta sonra ya tekrar çağırdı randevü aldık yine üç hafta sonraya.. Cem beyin hastahanesi bana uzak bana yakın bir hastaneye yine randevü aldım bu perşembeye çok heyecanlıyız İnşaAllah bi aksilik çıkmaz ve ikizlerimizin kalp atışlarını duyarım ayrıntılı görürüm...sizlerde ne değişiklikler var sürekli takipteyim burayı yeni üye olabildim fikir alışverişinde bulunmak istedim... Herkes bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşaAllah sevgiler ♔

Çok güzel ben 6+1 oldum bugün bu perşembe ben de yakın bi doktor a randevü aldım inş bebeklerimin kalp atışlarını duycaz doktor önerisi olan var mı pendik ve civarı?!

merhabaa kızlar hayırlı kandiller hızınıza yetişilmiyor vallaa dün öğlen girmiştim en son gribim hala bugün rapor aldım 3 gün evdeyim bu gece nöbete gidecektim yoksa
yeni hamiş haberleri gelmiş iyice kalabalık olduk sağlıcakla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Ya herkesin bir bulantisi yada baska fiziksel seyleri var, bende tik yok. Burdaki mesajlari okudum, bu benim hamileligimin sagliksiz oldugu anlamina gelmez, yani bu konuda sayenizde rahtladim...

Ama iste yine keske migdem bulansa diyorum. Yemin ile hayatimda canim bu kadar kusmak istememisimdir

Sanki migdem bulansa, basim agrisa en azindan bebegin bir varligini hiseder olurdum diy düsünüyorum

Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim hepinizin yavrularına sağlık sihat afiyet versin.pit pıt kalp atışlarıni tez zamanda duyursunsun

Senin icin daha erken canim bir haftaya baslar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…