Derya ve Deniz uyumlu ve güzelleren son mihrimah la hürrem koycam !! :)))
@moryastik çok geçmiş olsunMerhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Yok artık kaz tüyü diyenede mi güvenemiycez artıkhele ben ellesem bile anlamam gıdısı mı kuyruğumu. Biz kendimiz için Penelope nin yastık ve yorganlarını kullanıyoruz çokta memnunuz. Eşim bebişin yorganı da Penelopeden alalım kaz tüyü diyordu. Bi ara annemle mağazasına gidip kazına da nanosuna da bi bakim en iyisi.
Bu arada grip aşısını yaptırdın mı canım sen, bi ara araştırıyordun sanki? Bugün doktorum Vaxigrip Aşısı reçete etti bana, civa falan yokmuş içinde bilgin olsun.
Ellerine sağlık,çok güzellerEki Görüntüle 1888134 @masmaviyim kızımın odasına yapmıştım bınları kelebekte ip bitti :))
Benim serum doktorum Hadi Bey :) kustuğum dönemler gece soluğu onda alırdım bi serum takardı üç gün götürürdü beni :) Özel sağlık sigortan var mı? Benim ayrıntılı usg+fetal eko sigortam sayesinde 103 TL ye geldi. Senin de sigortan varsa direk Özlem Hanıma git bence paran cebinde kalsın.
Gelişimi güzel dedi. 23+6 dayız 630 grammış. Yalnız idrar yollarında genişlik var dedi. Gebelikte ve dogum sonrasında takip edilmeliymis.
Suan ne olduğu hakkında bi fikrim yok. Raporu doktoruma götürünce öğrenicem artık. Önemli bişey olmadığını ümit ediyorum.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
cordeliac canım senin ağrıların nasıl oldu?
Böbrek tarafları pert durumda. Hani biri elleriyle tutmuş sıkıyor gibi feci bir ağrı ve basınç ataklari geliyor ara ara. Zaten doktor demişti artacak diye. Magnezyum + b vitamin kompleksiyle ekarte edebiliyorum çok az. Idrar yolundaki taşı gilaburu suyu+peynir suyu+bol su sayesinde bu sabah düşürdüm nihayet. O kadar büyük bir şeyin orada nasıl durduğuna hayret ettim. Hemen gittim yine enfeksiyon için tahlil verdim yine. Taştan sonra kanama da azaldı ama alt taraftaki ağrılar stabil hâlen. :/
Şöyle diyeyim benim öncesinde daha az hissettiğim ağrıların yarattığı kasılma çocuğun pozisyonunu baş gelişten makat gelişe çevirmişti. Onun için iyi bir şey gerçi bu da. Devamlı olması kötüymüş. Bebeği manipule etmesin diye takip ediyoruz şimdilik.
Senin enfeksiyon ne durumda? Gittin mi urolojiye? Aman kuzum ihmal etme onu.
Bunu duymak iyi geldi çok teşekkür ederim. Maşallah bebiğe de umarım sağlıkla kavuşursunuz.Benim sürekli böyleydi canım... Daha pazartesi ayrıntılıya girdim her şey çok güzel dedi dr rahim ağzıda 3.5 cmdi. Ama ağrılar çok sinir bozucu... Nete hiç bakma acayip can sıkıcı şeyler yazıyor
Ben çok isterdim kendim yapayım ahşapla uğraşmaya bayılırım. Bizim bi mobilyacımız var bir diyorum ona yaptırayım birde var geçiyorum her seferinde beni sinir ediyor sağolsun işçiliği çok güzel ama her seferinde ufak tefek dikkatsizlikler yapıyor birşeyler sinmiyor içime yine öyle olursa diye çekiniyorum. Kitaplıkta istiyorum ama bizim bir bilgisayar masası var onun kitaplık kısmını yere koyup duvara mı monte etsem diyorum onunda rengi istediğim gibi degil bakalım.
İkea'nın mobilyalarıda hoşuma gidiyor o senin beğendiğinde hoş busunge modeli.
Sorma ya yatak yorgan işide muamma. Ben tüy yastıktan başkasında yatamam bebeğede yapayım diyorum tüy yastık ama dediğin gibi illa dışına çıkıyor tüy. Kayınvalidem de yün yorgan yapıyor bizim bebeğe birşey demedim heveslenmiş diye. Nede yatacak bizim bebek bilmiyorum.
Babyjem'in nano yorganı internette 77,90 TL ye kadar var, Penelope Kaz tüyü ise 255 TLTüy alerjisi berbat bir şey kuzum. Temas etmesen dâhi etkiliyor. Istediği kadar yıkama ve antimikrobiyal işlemden geçsin. Ben şahsen ilk bir sene en azından kullanmayı düşünmüyorum. Annemin evindeki her şey kaz tüyü. Ben de onun dışında bir şeyde yatamam herhalde derdim ama eşim hiç sevmiyor. Resmen işkilli tüy dolgulara. Buradaki eve annemin export tekstil satan bir arkadaşından Altınbaşak'ın yurtdışına ihraç ettiği bir seriyi almıştık yastıklara yorganlara. Inanılmaz memnunum ben de. Sıfır bozulma. Yorganlarım incecik, en düşük derecede aldık biz ona rağmen ısı stabil kalıyor. Bebeğe de ondan alacaktım ama yokmuş maalesef. Zaten yorganı kafanı örtecek biçimde çektiğin zaman altında nefes alabiliyor olman ve varolan normal vücut sıcaklığını sürdürmesi gerekiyor esasında. Bunları yapısından ötürü en iyi kuş tüyü sağlıyor ama bebek için biraz bekleyeceğim. Isınalım, içinde yanalım durumu değil yani. Babyjem'in var nano gold serisi bir yorganı.
Ben grip aşısını 5 senedir mecburen düzenli vuruluyorum. Grip düşkünü bir insan olmama rağmen tık yok 5 senedir her kış. Tek dozlarda civa yok, evet. Geçen tv'de ise yaramıyor falan demişler. Ona göre benim grip olmamam psikolojik herhalde. :)
Bu sene daha da önemli. Bebek doğduktan sonra onu da 6 ay koruyormus annenin yaptırdığı aşı. E 6 ay sonra yaz gelecek, kışın kendilerine de yaptırırız artık. :) Ekimin başında her sene benimki kuzum.
Sabah ütü yaparken aklıma geldin sorayım dedim inanır mısın :) memnun kalmana çok sevindim ki bende bugün bir dağ ütüyü kırk dakika olmadan bitirdim :)Vasfiyeteyzeniz kuzucuğum sana ne kadar teşekkür etsem az. Bugün gecikmeli olarak sonunda geldi ütüm. Sen Philips demesen aklımın ucundan geçmezdi ona bakmak. Yarım saatte bi' ütü dağını bitirdi resmen. Önceki ütüm de kazanlıydı ama ütü değilmiş o işkenceymiş resmen. Evdeki her şeyi döküp yeniden ütüleyesim var yeminle. :)
Amin canım hepimiz inş.Bunu duymak iyi geldi çok teşekkür ederim. Maşallah bebiğe de umarım sağlıkla kavuşursunuz.
Babyjem'in nano yorganı internette 77,90 TL ye kadar var, Penelope Kaz tüyü ise 255 TLaralarında uçurum var nerdeyse niye bu kadar fark vardır sence? Sağlık ve kullanım açısından kaz tüyünün çok bi farkı yoksa Baby Jem'in nanosunu almak daha karlı olacak sanki.
Çok çok geçmiş olsun canım... İdrar kültürü yapılacak ama şu anda antibiyotik kullandığım için ilacın bitsin öyle yapalım dedi. Şu gilaburu suyunu deneyeceğim bakalım. Böbreklerde sıkıntı çıkmadı ama benim bildiğin böbreklerim ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?