- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Peki bu durumun sebebi neymiş canım ya?Bir dahakine nasıl bir önlem alınacakmış?calimero17 malesef canım burda nereye gitsem yapılabilecek bişey kalmamış dediler. Üniversite hastanesinde bile büyük şanssızlık olmuş bir dahakine önlem alalım denildi. Elime 1 gr lik antibiyotik verip sabah akşam yut diye eve gönderdiler. Bu şartlarda çok zor gerçekten devam etmesi zaten yarım cm lik yer kalmış burasi açıldı mi doğum olacak dediler
Bayramda dünyaları yedim desem yeridir :) bide eşim doğulu her gittiğimiz yerde hamilesin sen deyip sürekli et yemekleri yedirdiler kuzucuğum demir komasına girmiştir :)) Dün alışverişe gittim bebiş için, avm aynalarında kendimi her gördüğümde başkası sandımKendi göbeğime yakın bir göbek gördüm sonunda
Kocaman maşallah
saol Can'ım ben zaten şeker yüklemesi yaptırmadım.evde kendi cihazımla açlık tokluk şekerimi takip ediyorum.yine aynı devam edicem.bakalım daha dikkatli beslenince inşallah değişir.ben düzensiz besleniyorum sürekli atıştırıyorum dr um da şeker in onun için yüksek çıktığını söyledi.Geçmiş olsun canım. Ufak bir dikkatle yoluna girer inş.
Eki Görüntüle 1888182
Kızlar bu bebek arabasina bayılan tek ben miyim ya hickimseden adını bile duymadım.
Bayramda dünyaları yedim desem yeridir :) bide eşim doğulu her gittiğimiz yerde hamilesin sen deyip sürekli et yemekleri yedirdiler kuzucuğum demir komasına girmiştir :)) Dün alışverişe gittim bebiş için, avm aynalarında kendimi her gördüğümde başkası sandımSenin ikinci gebeliğin birde bence gayet güzel bi göbişin var
Halt etmişler onlar bizim haftalarda bebek zaten göbek deliği hizalarında. Benimki de aynı seninki gibi, göbek deliğinin üstü yeni yeni dolmaya başlıyor o yüzden karın hafif sivri gibi duruyor diye erkek mi bebeğin diyorlar :)Normalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .
Bende maalesef boğulma hikayelerini duydum canım özellikle de kalın ve büyük boyuttaki yorganlarda daha çok yaşanıyormuş. Aslında bunun en büyük sebebi biz çocukları yanlış sistemle yatırıyoruz. Bizde çocuk yatağa, başı yatağın başına hizlanarak yatırılıyor. Dolayısıyla bebek hareket ettikçe aşağı doğru kayıp yorganın altında kalıyor. Bilakis bebek ayakları yatağın ayak ucuna hizalanarak yatırılmalı. Böylece hem kaymamış oluyor hem de yorgan altına kaçtı olayı olmuyor. Uyku tulumu alırkende özellikle bisiklet yakalı ve kollu olmasına özen göstermek gerekli. İnternette görüyorum bazen örgüden çok şık tulumlar yapılmış ama yaka ve kol olayında tehlikeliler. Sen nasıl bi tulum aldın canım foto neyin varsa gönderir misin bakalım bize de fikir olsun.
Ay milletin de çenesi durmuyor! Yukarıda olsa yukarıda derler... Boş ver sen üzülme böyle saçmalıklaraNormalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .
Kızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim
İsimlere neye karar verdin canım bulabildin mi içine sinen isimler.
Ya kızlar yapmayın bunu ben tek beşik alacağım hemde oda yapacağım odanında acelesi yok diye düşünüyorum ama bu beşiklerde de eskiden beri gözüm var. Ben daha uzun vadeli bi beşik olsun ondan direk yatağına geçsin diyorum bunlarda az yatabiliyorlar dayimlarinda vardı bundan sattılar az kullanıldı.
Yok ya. Sen korkma kuzum. Hiçbir kadının karnı o kadar büyük olamazdı hamileyken herhalde. 4'üz beklesen o kadar büyür ancak. Eşim bu kadının içinde ekstradan iki üç çocuk daha var herhalde görememişler falan diyordu. O gezinme bünye meselesi ya. Benim arkadaşım iki çocuk ağırlığında bebek doğurdu resmen, doğum yapacağı gün fink atıyordu dışarılarda.
Biz kedi gibi yerimizi yapıyoruz şimdiden. :))
Yok artık kaz tüyü diyenede mi güvenemiycez artıkYa o değil. Inatla yün yorgan yaptıranlar var bir de. Instagram'da da görmüştüm. Babynest'in içine yün doldurabilir misiniz diyorlardı. Alerji faktörünü geçtim. (Kaz, koyun fark etmiyor. ) O yünler astar atsan dâhi çıkıyor. Yün yorganlar nefes almıyor zaten. Bebeğe yorgan alırken en önemli mevzu yorgan nefes alabilir ve sıcaklık dereceli olması. Geçen mağazanın birinde denk geldim. %70 gıdı tüyü kaz bebe yorganı diye koymuşlar. Içi kuyruk tüyü dolu elleyince. Kaldı ki her iki tüyde en iyisi nefes alan yorganlar kaz tüyünden olmasına rağmen kullandıkça dışarı kaçma yapıyor. Nano yorganlara bak sen kuzum. Astar ilmek aralıkları daha sık olduğu için pamukta da kaçma oranı düşük oluyor üstüne güzel nefes alıyor buna rağmen. Çocuk cidden zor iş gerçekten.
İlk aylar bende de olmuştu ama uzun süredir olmuyordu karın ağrım. Regl dönemim mi onu bile unuttum. Umarım normal bir durumdur.Ben iki gündür yaşıyorum. Belim sırtımdan ağrı vuruyor,regl dönemimdeyim sanki.
Ben hep bu tarihlerde regl olurdum,hamilelikten beri her ay sonu ağrı ve bir kaç sivilce çıkıp yokoluyor
aynısını radyolog detaylıda banada dedı 4 hafta sonra seker yuklemesıne gelınce tekrar bakalım dedı radyologun raporunu kendı drum görunce bıde ben bakayım dedı kendı dr um göremedı eger Allah korusun öyle bir sey varsa bile dr dogumdan hemen sonra mudahale edebılırız korkulacak bırsey yok bıleleım yeter dedı sanırım o heyecanla dogru anladıtsam bebekte ıdrar toplanan yer ıle çıkan yer arasında darlıga neden oluyormus o dedıgınız ayrıca 100 hamılenın 90 ında gorulur dedı içinizi ferah tutun derımGelişimi güzel dedi. 23+6 dayız 630 grammış. Yalnız idrar yollarında genişlik var dedi. Gebelikte ve dogum sonrasında takip edilmeliymis.
Suan ne olduğu hakkında bi fikrim yok. Raporu doktoruma götürünce öğrenicem artık. Önemli bişey olmadığını ümit ediyorum.
3 tane Dr a çıktım canım malesef olmaz dediler birtanesi hatta ayaklarından yukarıya assak yine olmaz dedi
Ay valla bıktım canım ya takmayayım diyorum bi yerde kafaya takılıyorAy milletin de çenesi durmuyor! Yukarıda olsa yukarıda derler... Boş ver sen üzülme böyle saçmalıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?