2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Peki bu durumun sebebi neymiş canım ya?Bir dahakine nasıl bir önlem alınacakmış?

Kendi göbeğime yakın bir göbek gördüm sonunda
Kocaman maşallah
Bayramda dünyaları yedim desem yeridir :) bide eşim doğulu her gittiğimiz yerde hamilesin sen deyip sürekli et yemekleri yedirdiler kuzucuğum demir komasına girmiştir :)) Dün alışverişe gittim bebiş için, avm aynalarında kendimi her gördüğümde başkası sandım Senin ikinci gebeliğin birde bence gayet güzel bi göbişin var

Geçmiş olsun canım. Ufak bir dikkatle yoluna girer inş.
saol Can'ım ben zaten şeker yüklemesi yaptırmadım.evde kendi cihazımla açlık tokluk şekerimi takip ediyorum.yine aynı devam edicem.bakalım daha dikkatli beslenince inşallah değişir.ben düzensiz besleniyorum sürekli atıştırıyorum dr um da şeker in onun için yüksek çıktığını söyledi.

Eki Görüntüle 1888182
Kızlar bu bebek arabasina bayılan tek ben miyim ya hickimseden adını bile duymadım.

Ben epey epey önce paylaşmıştım bunu. İtalyan Cam markası (ikinci inglesina gibi bir şey) orta segment için üretiyor bu markayla. Maxi Cosi'nin Bebe Confort'ı gibi bir şey. Ithalatcisindan herhalde bizde pek bilinmiyor da. Bulgaristan, Arnavutluk gibi yerlerde chicco gibi. Araştırırken görmüştüm.

Normalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .

Normalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .
Halt etmişler onlar bizim haftalarda bebek zaten göbek deliği hizalarında. Benimki de aynı seninki gibi, göbek deliğinin üstü yeni yeni dolmaya başlıyor o yüzden karın hafif sivri gibi duruyor diye erkek mi bebeğin diyorlar :)

Ya o değil. Inatla yün yorgan yaptıranlar var bir de. Instagram'da da görmüştüm. Babynest'in içine yün doldurabilir misiniz diyorlardı. Alerji faktörünü geçtim. (Kaz, koyun fark etmiyor. ) O yünler astar atsan dâhi çıkıyor. Yün yorganlar nefes almıyor zaten. Bebeğe yorgan alırken en önemli mevzu yorgan nefes alabilir ve sıcaklık dereceli olması. Geçen mağazanın birinde denk geldim. %70 gıdı tüyü kaz bebe yorganı diye koymuşlar. Içi kuyruk tüyü dolu elleyince. Kaldı ki her iki tüyde en iyisi nefes alan yorganlar kaz tüyünden olmasına rağmen kullandıkça dışarı kaçma yapıyor. Nano yorganlara bak sen kuzum. Astar ilmek aralıkları daha sık olduğu için pamukta da kaçma oranı düşük oluyor üstüne güzel nefes alıyor buna rağmen. Çocuk cidden zor iş gerçekten.

Kızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim

Kızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim

Ben iki gündür yaşıyorum. Belim sırtımdan ağrı vuruyor,regl dönemimdeyim sanki.
Ben hep bu tarihlerde regl olurdum,hamilelikten beri her ay sonu ağrı ve bir kaç sivilce çıkıp yokoluyor

hiçbi fikrim yok isim konusunda..
bisey begenemiyorum
alya, mila, lina .. vs sacmasapan isimler istemiyorum,arapça da istemiyorum, türk ismi olsun, anlami guzel olsun..
ben secemicem galiba, dogunca bakarim artik :)))

faturalari goturdum sgk ya az once, arabayla goturdum geldim, sanki 2 saat spor yapmisim gibi kivrildim ayy oyy diye diye yatiyorum yorganin altinda :)))
hava da sogudu, yatmak iyice keyifli oldu

Yok artık kaz tüyü diyenede mi güvenemiycez artık hele ben ellesem bile anlamam gıdısı mı kuyruğumu. Biz kendimiz için Penelope nin yastık ve yorganlarını kullanıyoruz çokta memnunuz. Eşim bebişin yorganı da Penelopeden alalım kaz tüyü diyordu. Bi ara annemle mağazasına gidip kazına da nanosuna da bi bakim en iyisi.

Bu arada grip aşısını yaptırdın mı canım sen, bi ara araştırıyordun sanki? Bugün doktorum Vaxigrip Aşısı reçete etti bana, civa falan yokmuş içinde bilgin olsun.

Ben iki gündür yaşıyorum. Belim sırtımdan ağrı vuruyor,regl dönemimdeyim sanki.
Ben hep bu tarihlerde regl olurdum,hamilelikten beri her ay sonu ağrı ve bir kaç sivilce çıkıp yokoluyor
İlk aylar bende de olmuştu ama uzun süredir olmuyordu karın ağrım. Regl dönemim mi onu bile unuttum. Umarım normal bir durumdur.

aynısını radyolog detaylıda banada dedı 4 hafta sonra seker yuklemesıne gelınce tekrar bakalım dedı radyologun raporunu kendı drum görunce bıde ben bakayım dedı kendı dr um göremedı eger Allah korusun öyle bir sey varsa bile dr dogumdan hemen sonra mudahale edebılırız korkulacak bırsey yok bıleleım yeter dedı sanırım o heyecanla dogru anladıtsam bebekte ıdrar toplanan yer ıle çıkan yer arasında darlıga neden oluyormus o dedıgınız ayrıca 100 hamılenın 90 ında gorulur dedı içinizi ferah tutun derım

3 tane Dr a çıktım canım malesef olmaz dediler birtanesi hatta ayaklarından yukarıya assak yine olmaz dedi

Komşumuz bebeğini 6 , 6.5 aylıkken doğurmuş kadın diyor doktorda dahil herkes bu bebek ölür sen boşuna heveslenme vs vs şimdi çocuk 12 yaşında dana kocaman tombul birsey, yani omrü veren Rabbim , iyi olur inşaAllah hayırlısı ile kucağına alırsın canım benim morelini bozma iyi düşün ki iyi olsun

ismimmelek Canım sakin ihmal etme idrar yolu genisligini, benim erkek kardeşimde geriye kaçış çıkmıştı, oda böbrek şişliği ve idrar yollari genişliğinden anlasiliyor, umarım hayırlısı ile inşaAllah yoktur, yinede sakin ihmal etme

casamaa maalesef başından beri takip edemedim ama son okuduğum bir kaç girdine çok üzüldüm. dualarım seninle (inşallah bir faydası olur)
akıl vermek gibi olmasın ama doktorlar seni kötüye de alıştırmak durumundalar, bu nedenle böyle olumsuz konuşmuş olabilirler. sen sonuna kadar mücadeleni sürdür, suyu arttırmak için arkadaşların bahsettiği yöntemleri deneyebilirsin, ayaklarını mutlaka havaya dikerek yat. allah sana da bebeğine de güç versin. iyi haberlerini duymayı 4 gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…