2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Geçmiş olsun canım benim. Rabbim senide bebeginide korusun inşaAllah

yeme de yanında yat gibi kaz tüyü yorgan yapmışlar desene. %90 gıdı tüyüymüş güya buda. Bi ara gidiyim de ikisini de bulup bi örteyim bakim üstüme.

yeme de yanında yat gibi kaz tüyü yorgan yapmışlar desene. %90 gıdı tüyüymüş güya buda. Bi ara gidiyim de ikisini de bulup bi örteyim bakim üstüme.

Kazı alıp eve mozole gibi koyacaksan. Düşünsene iki kişi gidip kaz ciğeri yemeye kalksan çift kişilik kaz tüyü yorgan fiyatına denk geliyor.

Kaz tüyü olanın dış dokumasini sor muhakkak. Evdekinin etiketine bak olmadı. En iyisi mısır pamuğu. Anneminkilerden hatırlıyorum. Onlar pek çıkma yapmıyor.

Kardeşine çok geçmiş olsun...
Valla canım drlar mı çok takmıyor anlamıyorum. Her seferinde enfeksiyon var geçmezse kültür diyip yolluyorlar. Pazartesi gününe ürolojiden randevu aldım. Çocukken böbreklerimde iltihap ve taş vardı çok çektim çocukluğumda ilaçlı mr çekilirdi sürekli.... Bulmaya çalışıyorum bulunca hemen kullanmaya başlayacam inş.

Ben bebeğe bir şey yapamadım. Çoğu şeyi arkadaşlarımdan alacam hepsinde küçük bebek var boşuna alma diyorlar. Öyle yapacam büyük ihtimalle... Yorgan falanda ablamızdan kalma var güzelce kaldırmıştım. Anneannemiz yapar artık geri kalanıda

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Bende biraz araştırdım internetten ikinci trimesterde görülenlerin çoğu üçüncü trimester döneminde kapaniyomus, bunu duymakta içimi rahatlattı.

Sağol canım insallah takip ettiricez. En az hasarla atlatmak için dua ediyorum şuan

Ben hatırlamıyorum ama üç yaşındayken ölümden dönmüşüm ben de böbrek yüzünden. Taş da düşürdüm önceden. Böbrek cidden sıkıntı. Bi' de kalıtsal zaten. Bu sefer gittiğimde urolojideki hocanın ilk sorduğu soru ailede böbrek hastalığı var mı? Daha önce bobrekle alakalı sıkıntı yaşadın mı? oldu. Böyle olunca hamilelikte artan kan basinciyla %90 sorun tekrar ediyormuş. Beslenmene de dikkat et. Çok fazla protein ve kalsiyum yaramıyor bobreklere.

Bir daha kültür yapmadan antibiyotik vermelerine izin verme. Antibiyotik türlerine de direnç geliştiriyor vücut kullandıkça ise de yaramıyor öyle.
En iyisi uroloji bu konuda. Ilacın biter bitmez direkt urolojiye git kuşum. Şifa olsun İnşallah.

Sağol canım benim öyle yapayım hiç faydasını görmedim desem yeridir.
Sende dikkat et kendine sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza...

İlk aylar bende de olmuştu ama uzun süredir olmuyordu karın ağrım. Regl dönemim mi onu bile unuttum. Umarım normal bir durumdur.

Valla benin vücudum sekmeden ayın 20-30 arası dönemlerde regl ağrısı çektirmeye devam ediyor :)

Ya benim de eşimin asistanının annesi Izmir'den hırka yapmış göndermiş bebeğe. Bugün de instagram'dan sipariş verdiğim biri hediye olarak hırka örmüş. Nasıl mutlu oldum ikisine de. Etrafımda küçük bebeği olan kimse yok. Olsa ben de alırdım. Bebek zaten ne kadar kullanabilir.

Güle güle giysin kuzucuk
Aynen canım valla kızımda dünyayı aldım. Çoğunu kullanmadım bile bende dağıttım hep arkadaşlarıma... Boşuna para dökmekten daha iyidir.

Kızlar çok fena parmagimi arabanın kapısına sikistordim 2 saattir buz uygulaması yapıyorum çok aciyo dr gitmedim tirnagimi çekerler diye ne yapsam

Merhabaa uzun zaman üstüne tartıldım bugün sinirim bozuldu :) Tam zamanında sormuşsun. 24+6 bugün bebek 741 gr. ben 56 kilodan 65 kg ya çıkmışım. Karbonhidrat tuz kes dedi hergün yarım saat yürüyüş dedi . Doktor son 5 kg alma hakkın var dedi. Umutla uyarım belki diye düşünüyorum.

canim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapti
ya yapandan kaynakli yada vucudumuzun suan ki halinden bence
Ben de bugün oldum 2. dozu kızlar koluma eşek oturdu sanki. Sinir bozucu yaa halsizlik falan var değişik etki etti bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…