- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Merhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Kuzum kaz yani. Kendisini yemeğe kalksan restorantta bir butunu 150 tl'ye servis ediyorlar. :) O da sadece kış mevsiminde. Biri ne kadar pamuk da olsa sentetik, öteki bir canlıdan belli koşullar altında sınırlı toplanabiliyor sadece. Ucuz bile o yorgan. %100 gıdı tüyü yastıklar ondan daha pahalı.
Buranın kazı inanılmaz meşhurdur. Mevsimi de yeni başlıyor. Şu an gidip canlısını almaya kalksam kimse o yorgan parasına vermez sana.
yeme de yanında yat gibi kaz tüyü yorgan yapmışlar desene. %90 gıdı tüyüymüş güya buda. Bi ara gidiyim de ikisini de bulup bi örteyim bakim üstüme.
Kardeşine çok geçmiş olsun...Enfeksiyona da iyiymiş o kuzum. Benim kardeşimin doğuştan bobreginden mesaneye gelen kanalı kısa, mesanesi de 10 yaşındaki bir çocuğun kapasitesine sahip. 1 bardaktan az su tutuyor sadece öyle düşün. Bunu anlayana kadar bile ne doktorlar, hastaneler gezdik. En son Gata teşhis koyabildi. Ameliyatı çok riskli o yüzden göze alamıyoruz. O yüzden enfeksiyona çok açık zamanında ona Kayseri'den ev yapımı göndermişlerdi. O gün bugündür içer tık enfeksiyonu yok. Bobreklerini ihmal etme o yüzden. Uroloji renal usg çeker. Daha net sonuçlar veriyor.
Keşke kültüre antibiyotikten önce baksalarmis. Ona göre antibiyotik kullanırdın.
Ben bebeğe bir şey yapamadım. Çoğu şeyi arkadaşlarımdan alacam hepsinde küçük bebek var boşuna alma diyorlar. Öyle yapacam büyük ihtimalle... Yorgan falanda ablamızdan kalma var güzelce kaldırmıştım. Anneannemiz yapar artık geri kalanıdaKazı alıp eve mozole gibi koyacaksan. Düşünsene iki kişi gidip kaz ciğeri yemeye kalksan çift kişilik kaz tüyü yorgan fiyatına denk geliyor.
Kaz tüyü olanın dış dokumasini sor muhakkak. Evdekinin etiketine bak olmadı. En iyisi mısır pamuğu. Anneminkilerden hatırlıyorum. Onlar pek çıkma yapmıyor.
aynısını radyolog detaylıda banada dedı 4 hafta sonra seker yuklemesıne gelınce tekrar bakalım dedı radyologun raporunu kendı drum görunce bıde ben bakayım dedı kendı dr um göremedı eger Allah korusun öyle bir sey varsa bile dr dogumdan hemen sonra mudahale edebılırız korkulacak bırsey yok bıleleım yeter dedı sanırım o heyecanla dogru anladıtsam bebekte ıdrar toplanan yer ıle çıkan yer arasında darlıga neden oluyormus o dedıgınız ayrıca 100 hamılenın 90 ında gorulur dedı içinizi ferah tutun derım
ismimmelek Canım sakin ihmal etme idrar yolu genisligini, benim erkek kardeşimde geriye kaçış çıkmıştı, oda böbrek şişliği ve idrar yollari genişliğinden anlasiliyor, umarım hayırlısı ile inşaAllah yoktur, yinede sakin ihmal etme
Kardeşine çok geçmiş olsun...
Valla canım drlar mı çok takmıyor anlamıyorum. Her seferinde enfeksiyon var geçmezse kültür diyip yolluyorlar. Pazartesi gününe ürolojiden randevu aldım. Çocukken böbreklerimde iltihap ve taş vardı çok çektim çocukluğumda ilaçlı mr çekilirdi sürekli.... Bulmaya çalışıyorum bulunca hemen kullanmaya başlayacam inş.
Ben hatırlamıyorum ama üç yaşındayken ölümden dönmüşüm ben de böbrek yüzünden. Taş da düşürdüm önceden. Böbrek cidden sıkıntı. Bi' de kalıtsal zaten. Bu sefer gittiğimde urolojideki hocanın ilk sorduğu soru ailede böbrek hastalığı var mı? Daha önce bobrekle alakalı sıkıntı yaşadın mı? oldu. Böyle olunca hamilelikte artan kan basinciyla %90 sorun tekrar ediyormuş. Beslenmene de dikkat et. Çok fazla protein ve kalsiyum yaramıyor bobreklere.
Bir daha kültür yapmadan antibiyotik vermelerine izin verme. Antibiyotik türlerine de direnç geliştiriyor vücut kullandıkça ise de yaramıyor öyle.
En iyisi uroloji bu konuda. Ilacın biter bitmez direkt urolojiye git kuşum. Şifa olsun İnşallah.
İlk aylar bende de olmuştu ama uzun süredir olmuyordu karın ağrım. Regl dönemim mi onu bile unuttum. Umarım normal bir durumdur.
bende miray ile Nilay tavsiye etmiştim ama I ikizcan2016 için kötü bir anısı varmış Nilay ismininbir öneri de benden madem ; aylin ile nilay koytam bir ikiz kız isimleri artık karıştırır karıştırır durursun sen kimdin diye.
Ben bebeğe bir şey yapamadım. Çoğu şeyi arkadaşlarımdan alacam hepsinde küçük bebek var boşuna alma diyorlar. Öyle yapacam büyük ihtimalle... Yorgan falanda ablamızdan kalma var güzelce kaldırmıştım. Anneannemiz yapar artık geri kalanıda
Güle güle giysin kuzucukYa benim de eşimin asistanının annesi Izmir'den hırka yapmış göndermiş bebeğe. Bugün de instagram'dan sipariş verdiğim biri hediye olarak hırka örmüş. Nasıl mutlu oldum ikisine de. Etrafımda küçük bebeği olan kimse yok. Olsa ben de alırdım. Bebek zaten ne kadar kullanabilir.
Günaydın yavrular
@casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
@deniz_murat @Dennismasal @blgsdr @hihami @nuru4207 @BRBBnmine @SweetNovember30 @Anneoldumben @Sunrise82 @Esra @sewallll @moonspell_ @zeynepSav @white_chocolate_mocha ismimmelek sarra13 @nesbay Oksimoron @MinikPapatyacik @masmaviyim @minnakiz @swl_swl @gyasmin @Elifgms @nazli_nazenin @Destina 01 cordeliac @CeYz @candy1907 @xkardelenx @mavili33 @ecrinny @ninocin asli2434 @meraklo @eyetkiner @daffodilays @Selfida @aysesudoga @mavikose @akasya11 @Sare13 @mrs_aysel @lacrimosa @minnie_mel @fantasktik-fabi @_sinemis_ @tgp @merybstnc nur_84 @meyrax @naz8 @sevyeter I ikizcan2016 @Hepgurbet @eftalyaaaa A ayisigi320 @moryastik @chemist04 @ankara_ankara @haseki @Asumanpansuman @calimero17 @Nextstar derinn83 @busraninewi @Facelessman @oezge @237725 @countryrose @teachercnn @vera2017 @Kostebekpasta @Setenay_90 @rabbit35 @Beyaz Kamelya @Denas14__ @zehrakif @zep20 @e9055 @HollyMood @Marasguli @Sabirsiz61 KokunHuzur @LaMadre delaLuna @mercaneke @glysldnl
Ben de bugün oldum 2. dozu kızlar koluma eşek oturdu sanki. Sinir bozucu yaa halsizlik falan var değişik etki etti bu sefer.canim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapti
ya yapandan kaynakli yada vucudumuzun suan ki halinden bence
Nil ve Ece koyarım ben olsam:) Sağlıkla kavuşursunuz umarım kızlarınıza:))))
zorla koydurcaklar yaaa :)))
yok kiz ben sallamam da simdi duyar
"aa beni unutamamis" der :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?