2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar çok fena parmagimi arabanın kapısına sikistordim 2 saattir buz uygulaması yapıyorum çok aciyo dr gitmedim tirnagimi çekerler diye ne yapsam
oooffff ya araba kapısı da çok fena acıtıyor geçmiş olsun.parmağını batikon la temizle sar.düşeceği varsa düşer zaten tırnağın kendiliğinden

Kızlar iyi akşamlar
Dişim çok ağrımaya başladı birden bugün
Ne yapıcam antibiyotik kullanmakta istemiyorum
En büyük korkum dü hamileyken diş Ağrı'sı
Karanfil alıyorum ağzıma oda geçiçi diş de çürük var

Gecmis olsun canim. Cok sıkıntılı bir durum. Nerdeyse 1 ay benim de disim agridi. Curuk var gibi. Doktorum idare edebildigin kadar et mudahale edilmesini istemiyorum dedi. Senin gibi karanfil koydum. Tuzlu su ile gargara yaptim. Simdi iyi cok sukur. Umarim senin de gecer. Yine de doktoruna danis istersen.

Sağol canım
Can'ım ben de doktora sordum dişçiye gidebilirsin dedi ama ben endişe ediyorum
İyice ilerleyip apse yapmasından korkuyorum
O zaman tedavi daha da zor olur

Peki bu durumun sebebi neymiş canım ya?Bir dahakine nasıl bir önlem alınacakmış?
Sebep söylemedi ler öyle sadece bişey tetiklemis denildi belki sıcaklar belki tetanos iğnesi belki başka bişey tabi bilmiyorum şikayetlerim başladığında çok sıcak vardı birde o hafta aşı yapıldı ertesi günü lekelenme başladı bişey yok dediler gecistirdiler gibi bir dahakinde rahime dikiş atabiliriz diyorlar

Can'ım çok geçmiş olsun.sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri.dualarımız seninle

Dişi acıyan arkadaşlar adacayiyla gargara iyi geliyor. Ayrıca yutulacak antibiyotiklerde var. Disciye rahatlıkla gidebilirsiniz.ben 3 hafta önce rowamycine içtim. Bir buçuk haftada anca gecti

Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir

Hemen yarın ilk iş doktora git canım.Hamilelikte en güvenlisi 2.trimesterda tedavi olmak.Geçici olarak ağrıyı dindirsen bile son 3 ay ağrın tekrarlarsa daha büyük sıkıntı yaşarsın.

Umutla bak geleceğe arkadaşım. Allah yardımcın olsun.bebegini sana bağışlasın. Sağlıkla kucağına al insallah

Canım çok sevindim.Moralini hep yüksek tut,inşallah daha da güzel haberler verirsin bize.

N nevaeh , N Nextstar amin canım inş daha güzel haberler Vermek isterim size.

Birde arkadaşın birisi yoğun bakım ünitesi falan sormuş ama burda yok malesef 32 hafta altına yapılabilecek bişey. Burda birkaç gün yatar olmadı universite hastanesine gideriz başka bir ile dedik

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim ilk hamileliğimde Bebek'te direnç çıkmıştı doktorum bana pat diye bebeği her an kaybedebiliriz demişti ben şok olmuş ve 1 hafta ağlamaktan bitmiştim.o Zaman doktor doktor gezdim.hepsi ağzında geveledi en son bi doktora gittim dedi ki her hamilelik risklidir senin ki biraz daha riskli onun bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa dünyaya gelir sen stres yapma dedi bana ve ben hamileliğime onunla devam ettim 37 haftalık Nur topu gibi bir kızım oldu şimdi 2. sınıfa başladı teyzesi.yani sen elinden geleni yap bi de Allah aşkına şu doktorları takma kafana bi deli kuyuya bi taş atıyor 10 deli çıkaramıyor.dualarımız seninle bebişin de sende Allah'a emanet olun

B bugza güncel kilom 64.50kg Canim
casamaa çok geçmiş olsun canım sakin stres yapma Rahime dikiş bile Atilsa 38 haftaya kadar gelebiliyorsun arkadasim 17.haftada atıldı ve 38.haftada doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…