Canım bende kronikleşti sanki ağrılar. Ama 2-3 gündür karın ağrısı biraz fazlaKızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim
Ben çok isterdim kendim yapayım ahşapla uğraşmaya bayılırım. Bizim bi mobilyacımız var bir diyorum ona yaptırayım birde var geçiyorum her seferinde beni sinir ediyor sağolsun işçiliği çok güzel ama her seferinde ufak tefek dikkatsizlikler yapıyor birşeyler sinmiyor içime yine öyle olursa diye çekiniyorum. Kitaplıkta istiyorum ama bizim bir bilgisayar masası var onun kitaplık kısmını yere koyup duvara mı monte etsem diyorum onunda rengi istediğim gibi degil bakalım.Montessori kitaplığı da yaptır. Çok ciciler ya, Çok uyguna yapıyorlar bir de. 170 lira civarı bir şeydi en son gördüğümde. Boş kalacak bir duvar var. Oraya düşünüyorum ben. Busunge serisinin beyazı gelse ikea'ya onun dolabı da sifonyeri de çok uygun montessoriye. Yine ikea'nin gulliver karyolasi ayakları çıksa çok uygun aslında montessoriye. Bak şu model. Açıkta kalan kısmını duvara verip ilk yaştan itibaren kontrollü olarak kullanabilir gibi geldi bana. Çok yüksek değil aslında bariyeri de var öylece de kullanabilir çocuk. Şu montessori yataklarının sırf iskeletini 1500 tl'ye mi ne görmüştüm bir yerlerde. Rezil bir atölyede yapıyorlardı bi'de. Işçiliği olsa gam yemeyeceğim. Yerin olsa kendin bile yaparsın. Öyle bir şey.
Sorma ya yatak yorgan işide muamma. Ben tüy yastıktan başkasında yatamam bebeğede yapayım diyorum tüy yastık ama dediğin gibi illa dışına çıkıyor tüy. Kayınvalidem de yün yorgan yapıyor bizim bebeğe birşey demedim heveslenmiş diye. Nede yatacak bizim bebek bilmiyorum.Ya o değil. Inatla yün yorgan yaptıranlar var bir de. Instagram'da da görmüştüm. Babynest'in içine yün doldurabilir misiniz diyorlardı. Alerji faktörünü geçtim. (Kaz, koyun fark etmiyor. ) O yünler astar atsan dâhi çıkıyor. Yün yorganlar nefes almıyor zaten. Bebeğe yorgan alırken en önemli mevzu yorgan nefes alabilir ve sıcaklık dereceli olması. Geçen mağazanın birinde denk geldim. %70 gıdı tüyü kaz bebe yorganı diye koymuşlar. Içi kuyruk tüyü dolu elleyince. Kaldı ki her iki tüyde en iyisi nefes alan yorganlar kaz tüyünden olmasına rağmen kullandıkça dışarı kaçma yapıyor. Nano yorganlara bak sen kuzum. Astar ilmek aralıkları daha sık olduğu için pamukta da kaçma oranı düşük oluyor üstüne güzel nefes alıyor buna rağmen. Çocuk cidden zor iş gerçekten.
Ya aslında bu iri kalın boncuklu poşetlerle expo paketleme dedikleri şeyi yapıp komple kurulu hâlde kolileseler hiçbir şey olmuyor kargoda. Bizim öyle Türkiye'nin bi' ucundan kargo gelmişti kırılacak çizik bile yoktu. Hatta indirilirken tırın konteynerinden düşmüş. :/
@bebe_konfor_besik_uyku_seti instagram'dan bi' buna bak istersen doğrudan satış yaptıkları için kurulu olmadan gönderebilirler belki. Şu modele 379 tl yazmışlar kargo dahil.
bende çok su ıcemıyorum meyve syu sut maden suyu ıle tamamlamaya calısıyorum dr umda bı sıkıntı var demedı hıc cumartesı acılde bakıldı suyuma ıyıydı ben gebe kalmadan oncede cok su ıcemezdım ama.Bende çok şu içemiyorum 1 litre ancak içiyorum herhalde. Ama doktoruma çok şu iç filan demedi hep herşey normal diyor şükür.
Eline sağlık güzel olmuşlar. Bende yapacağım inşallah. Güzel bir kumaş aldım ama daha sıra ona gelmedi onu yapacağım bunu yapacağım derken birazda keyfi çalışıyorum canım isteyince yapıyorum.
bende 2 besık ıstemıyorum sonra yer sorunu olur sımdıkı evımde yer var ama kıracıyım ya sonra daha kucuk bır eve gecersem dıye ben besık dolap sıfonyer almayı dusunuyorum ama besıgı dırekt yetak odama kurdurayım dıyorum nasıl olur sıze bu arada besıgı buyuyen besık dusunuyorum bıde ıkea dan bahsetmıssınız dum eve gıttgımde tesadufen kapıma ıkea kataloğu bırakılmıs ıcınde sadece bır model varde bebek ıcın sızınkılerın modellerı ne acaba ne tavsıye edersınızBende öyle olsun istemiyorum işte bir beşik alalım uzun kullanılabilecek birşey olsun istiyorum ben 6-12 aylık olunca odasını ayırmak istesemde zaman ne gösterecek bebek ne isteyecek bilemiyorum tabi. Hem diyelim 6 aylıkken ayırdık beşiğiyle beraber odasına alırız odasına da montessoriye uygun bir yatak bir dolap birde sifonyer ve küçük ikea da ki masallardan istiyorum kısmetse.
BEN VARIM CANIM BUGUN HSSETMEYE BASLADIMKızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim
Ayyynı durumdayım! I ikizcan2016hiçbi fikrim yok isim konusunda..
bisey begenemiyorum
alya, mila, lina .. vs sacmasapan isimler istemiyorum,arapça da istemiyorum, türk ismi olsun, anlami guzel olsun..
ben secemicem galiba, dogunca bakarim artik :)))
hıc moralın bozulmasınbu aylarda oyle oluyor bırde bebegın durus pozısyonu çok önemli benimde göbegım bırden cıktı gorenler 7 aylık gıbısın dıyırlardı kı ben daha 3 aylıktım kımın ne dedıgını takma bosver ayrıca oyle olsa bıle bence soylenmemesı lazım hamıleyız sonucta ınsanın ıcıne evham dusurmekten baska bısey yapmıyrlarNormalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .
BEN VARIM CANIM BUGUN HSSETMEYE BASLADIM
Nette baktım normalde olabilir erken Doğum belirtisi de demiş. Doktoru da arayasım gelmiyor adam erken Doğuma takmış kafayı moralimi bozuyor. Bir isteksizlik var zaten üzerimde hiçbişey yapsım yok inşallah hayra çıkar.Canım bende kronikleşti sanki ağrılar. Ama 2-3 gündür karın ağrısı biraz fazla
gecmış olsun canımMerhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Merhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Merhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Ayyynı durumdayım! I ikizcan2016
eyvah eyvah, ama yorgan altına girmek sanki daha çok arttırır ateşi eğer varsa. çık istersen ılık bi duş al, iyi gelirgecmis olsun canim, ben de yaniyorum suan, olcemiyorum ama derece yok yanimda, yorganin altinda donuyorum..
hastaneye yatiricak kadar ciddi bisey mi ki ates
korktum simdi..
en son mihrimah la hürrem koycam !! :)))
Nette baktım normalde olabilir erken Doğum belirtisi de demiş. Doktoru da arayasım gelmiyor adam erken Doğuma takmış kafayı moralimi bozuyor. Bir isteksizlik var zaten üzerimde hiçbişey yapsım yok inşallah hayra çıkar.
Hilal ve İclal nasılen son mihrimah la hürrem koycam !! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?