2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba karın ağrısı yaşayan var mı aranızda böyle sanki adet olacakmış gibi ama hafif hafif. Artık paronaklaşmadan önce sakin olabiliyorum da önce size bir sorayım dedim
Canım bende kronikleşti sanki ağrılar. Ama 2-3 gündür karın ağrısı biraz fazla

Ben çok isterdim kendim yapayım ahşapla uğraşmaya bayılırım. Bizim bi mobilyacımız var bir diyorum ona yaptırayım birde var geçiyorum her seferinde beni sinir ediyor sağolsun işçiliği çok güzel ama her seferinde ufak tefek dikkatsizlikler yapıyor birşeyler sinmiyor içime yine öyle olursa diye çekiniyorum. Kitaplıkta istiyorum ama bizim bir bilgisayar masası var onun kitaplık kısmını yere koyup duvara mı monte etsem diyorum onunda rengi istediğim gibi degil bakalım.
İkea'nın mobilyalarıda hoşuma gidiyor o senin beğendiğinde hoş busunge modeli.

Sorma ya yatak yorgan işide muamma. Ben tüy yastıktan başkasında yatamam bebeğede yapayım diyorum tüy yastık ama dediğin gibi illa dışına çıkıyor tüy. Kayınvalidem de yün yorgan yapıyor bizim bebeğe birşey demedim heveslenmiş diye. Nede yatacak bizim bebek bilmiyorum.

Iste yurt disina gönderimde sorun olabilir o sekilde dedigin sayfa ile ilestisime gecicem canim cok tskr ederim

Arkadaslar evet bu besikler uzun vadeli degil ama
Biz zaten ikinci yatak olarak aliyoruz ilk 6 ay icin bebegi ust katta yanliz yatiramam gündüzleri yanımızda alt katta dursun diye ikinci bi yatagi olacak zaten ust katta

bende çok su ıcemıyorum meyve syu sut maden suyu ıle tamamlamaya calısıyorum dr umda bı sıkıntı var demedı hıc cumartesı acılde bakıldı suyuma ıyıydı ben gebe kalmadan oncede cok su ıcemezdım ama.

bende 2 besık ıstemıyorum sonra yer sorunu olur sımdıkı evımde yer var ama kıracıyım ya sonra daha kucuk bır eve gecersem dıye ben besık dolap sıfonyer almayı dusunuyorum ama besıgı dırekt yetak odama kurdurayım dıyorum nasıl olur sıze bu arada besıgı buyuyen besık dusunuyorum bıde ıkea dan bahsetmıssınız dum eve gıttgımde tesadufen kapıma ıkea kataloğu bırakılmıs ıcınde sadece bır model varde bebek ıcın sızınkılerın modellerı ne acaba ne tavsıye edersınız

Normalde sabah kalkınca sanki sadece göbek deliğimin altında... Görenlerde bebek aşağıda diyip moralimi bozuyorlar .
hıc moralın bozulmasınbu aylarda oyle oluyor bırde bebegın durus pozısyonu çok önemli benimde göbegım bırden cıktı gorenler 7 aylık gıbısın dıyırlardı kı ben daha 3 aylıktım kımın ne dedıgını takma bosver ayrıca oyle olsa bıle bence soylenmemesı lazım hamıleyız sonucta ınsanın ıcıne evham dusurmekten baska bısey yapmıyrlar

BEN VARIM CANIM BUGUN HSSETMEYE BASLADIM
Canım bende kronikleşti sanki ağrılar. Ama 2-3 gündür karın ağrısı biraz fazla
Nette baktım normalde olabilir erken Doğum belirtisi de demiş. Doktoru da arayasım gelmiyor adam erken Doğuma takmış kafayı moralimi bozuyor. Bir isteksizlik var zaten üzerimde hiçbişey yapsım yok inşallah hayra çıkar.

Merhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.

gecmış olsun canım

çok geçmiş olsun tatlım. amin inşallah. Şimdi nasılsın? tek değilsindir evde inşallah, yardımcı olan biri vardır.

gecmis olsun canim, ben de yaniyorum suan, olcemiyorum ama derece yok yanimda, yorganin altinda donuyorum..
hastaneye yatiricak kadar ciddi bisey mi ki ates
korktum simdi..

gecmis olsun canim, ben de yaniyorum suan, olcemiyorum ama derece yok yanimda, yorganin altinda donuyorum..
hastaneye yatiricak kadar ciddi bisey mi ki ates
korktum simdi..
eyvah eyvah, ama yorgan altına girmek sanki daha çok arttırır ateşi eğer varsa. çık istersen ılık bi duş al, iyi gelir gerçi sen benden daha iyi bilirsin sağlıkçı olarak.

Benim sürekli böyleydi canım... Daha pazartesi ayrıntılıya girdim her şey çok güzel dedi dr rahim ağzıda 3.5 cmdi. Ama ağrılar çok sinir bozucu... Nete hiç bakma acayip can sıkıcı şeyler yazıyor

moryastik çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsın inş. Yatak konusunda ise bir şey paylaşmak istiyorum ben gebe okuluna gidiyorum orada bu durumu sordum ve derste te anlattılar bebeklere yatak seçerken soft ortopedik yani yarıortopedik kullanılırmış birde yastık asla yok kusma tehlikesine karşı fakat yastıksızda olabiliyormuş oyüzden yatağınızı hazırlrken yastık koyulması gereken kısımı yatağın alt tarafından koyulurmuş tabi ince bir yastık sadece hafif bir meyillik vermek için. Böyle bir yatak hazırlamak her türlü boğulmaları önleyici faktörmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…