- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Canım netten ikea bebek odası yaz 0-2yaş grubu çıkıyor oradan inceleyebilirsin ikeanın sitesinden.bende 2 besık ıstemıyorum sonra yer sorunu olur sımdıkı evımde yer var ama kıracıyım ya sonra daha kucuk bır eve gecersem dıye ben besık dolap sıfonyer almayı dusunuyorum ama besıgı dırekt yetak odama kurdurayım dıyorum nasıl olur sıze bu arada besıgı buyuyen besık dusunuyorum bıde ıkea dan bahsetmıssınız dum eve gıttgımde tesadufen kapıma ıkea kataloğu bırakılmıs ıcınde sadece bır model varde bebek ıcın sızınkılerın modellerı ne acaba ne tavsıye edersınız
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah.Merhaba kızlar 5 gün boyunca hastane de yattım yüksek ateşten . 3 gün boyunca ateşimi 38 dereceden aşağıya dusuremediler 1 gün boyunca neredeyse 39 dan aşağıya inmedi. 5 gün boyunca serum şeklinde antibiyotik tedavisi aldım yatarak şimdi evde haplarla tedavi sürüyor. Size tavsiyem kimseyle opusmeyin çok fazla kalabalığa çıkmayın mümkün olduğunca izole bi hayat geçirin doğuma kadar , umarım bebeğime bişey olmamıştır. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız. Allah hepimizi korusun.
Kaz tüyü değerlidir sonuçta her yerde çok miktarda olan birşey değil. Bence ucuz bile fiyat.Babyjem'in nano yorganı internette 77,90 TL ye kadar var, Penelope Kaz tüyü ise 255 TLaralarında uçurum var nerdeyse niye bu kadar fark vardır sence? Sağlık ve kullanım açısından kaz tüyünün çok bi farkı yoksa Baby Jem'in nanosunu almak daha karlı olacak sanki.
Bizim hemşeriler boşamı uğraşıyor kazla olsa da yesekKuzum kaz yani. Kendisini yemeğe kalksan restorantta bir butunu 150 tl'ye servis ediyorlar. :) O da sadece kış mevsiminde. Biri ne kadar pamuk da olsa sentetik, öteki bir canlıdan belli koşullar altında sınırlı toplanabiliyor sadece. Ucuz bile o yorgan. %100 gıdı tüyü yastıklar ondan daha pahalı.
Buranın kazı inanılmaz meşhurdur. Mevsimi de yeni başlıyor. Şu an gidip canlısını almaya kalksam kimse o yorgan parasına vermez sana.
Kardeşine geçmiş olsun canım. O girebolu suyundan almıştık kayseriden faydalı diye ama ben tadını sevmemiştim eşimin babasına verdik içsin diyeEnfeksiyona da iyiymiş o kuzum. Benim kardeşimin doğuştan bobreginden mesaneye gelen kanalı kısa, mesanesi de 10 yaşındaki bir çocuğun kapasitesine sahip. 1 bardaktan az su tutuyor sadece öyle düşün. Bunu anlayana kadar bile ne doktorlar, hastaneler gezdik. En son Gata teşhis koyabildi. Ameliyatı çok riskli o yüzden göze alamıyoruz. O yüzden enfeksiyona çok açık zamanında ona Kayseri'den ev yapımı göndermişlerdi. O gün bugündür içer tık enfeksiyonu yok. Bobreklerini ihmal etme o yüzden. Uroloji renal usg çeker. Daha net sonuçlar veriyor.
Keşke kültüre antibiyotikten önce baksalarmis. Ona göre antibiyotik kullanırdın.
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bekler ve zamanında doğar bebeğiniz içimden bir histe öyle olacak diyor.Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
Uyanik olan var mi bilmiyorumaccayip korktum suan. Bi kac saattir ayaga kalktigimda vajinamin ustunde bi agri hissettim ama cok onemsemedim. Son yarim saattir cocugu resmen asagida hissediyirum.
Biraz daha gecmezse doktora gidicem sanirim. Fazla korktum.
Ben yazmıştım canım, yazdıktan sonra farkettim Balıkesir'deymişsin. Ama olsun şuan için hastaneye yatmış olman bile çok iyi, emin ol senin için en iyisi doktor gözetiminde olman. Hem psikolojik olarakta orada kendini daha güvende hissedersin sitresin azalır. Suyun gelmeye devam da etmiyormuş çok iyi bir haber bu. Arkadaşların önerdiği gıdaları tüketip suyunu arttırmaya ve yatmaya devam canım, Allah'ın izniyle riskli zamanları da geride bırakırsın. Şehirlerarası seyahat şuan için belki riskli olabilir, inşallah herşey yolunda giderde erken doğum falan olmaz yoğun bakıma da ihtiyaç kalmaz. Dualarımdasın canım.
Canım bence de pozisyon değişikliğindendir. Su gelmesi, kanama falan yoksa stres yapma önemli birşey yoktur yüksek ihtimal. 50 dk olmuş yazalı bu sürede değişen bir durum oldu mu?Uyanik olan var mi bilmiyorumaccayip korktum suan. Bi kac saattir ayaga kalktigimda vajinamin ustunde bi agri hissettim ama cok onemsemedim. Son yarim saattir cocugu resmen asagida hissediyirum.
Canım bence de pozisyon değişikliğindendir. Su gelmesi, kanama falan yoksa stres yapma önemli birşey yoktur yüksek ihtimal. 50 dk olmuş yazalı bu sürede değişen bir durum oldu mu?
Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
Uyanik olan var mi bilmiyorumaccayip korktum suan. Bi kac saattir ayaga kalktigimda vajinamin ustunde bi agri hissettim ama cok onemsemedim. Son yarim saattir cocugu resmen asagida hissediyirum.
merdaba bende dün geceden beri diş ağrısı çektim artık dayanamadım işten donra Dr a gıttım Dr direkt kendi Dr undan onay yazısı aldın mı dedi benim hiç aklıma gelmemişti neyse sadece aletle baktı apse başlangıcı dedi ama gebeyken burada fılm cekemeyız dedi diş fırcadıyla orayı kanat hatta diş ipinin ucuna düğüm at öyle dişlerin arasından geçir sonra tuzlu Yada karbonatlı suyla günde 5 defa gargara yap 2 güne geçmezse gazı Yada hacettepeye git orada kıyafet giydirip röntgeni çekiyorlar dedi eger sende de apse varsa dişini kanatman gerek ben şu anda iyiyim ven 24 e giricem Dr öyle hersekilde röntgen çektirme kıyafet şart dediKızlar iyi akşamlar
Dişim çok ağrımaya başladı birden bugün
Ne yapıcam antibiyotik kullanmakta istemiyorum
En büyük korkum dü hamileyken diş Ağrı'sı
Karanfil alıyorum ağzıma oda geçiçi diş deçürük var
Canim cok sagol. Ankara liyim ama Ankarafa yasamiyorum malesef. Cok sagol düşündüğün icin.Ankara'daki kızlar cumartesi günü e bebeğin ankara'da bir semineri var katılmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim. Anadolu bulvarında hilton in garden de yapılacak bebekoloji semineri netten bakıp kayıt olarak katılabilirsiniz güzel olacağa benziyor.
Dennismasal @BRBB Vasfiyeteyzeniz Sunrise82 nuru4207 Esra white_chocolate_mocha @melina19900 @Gojiberries M MinikPapatyacik E ecrinny A aysesudoga naz8 I ikizcan2016 A ankara_ankara Setenay_90 @Marasguli
Umarım tüm Ankara'dakileri etiketlemeyi becermişimdir.
Canim gec oldu ama korkulacak bir sey yoktur bence. Artik yalanci dogum kasilmalari falan da olabilir. Belki oyle bir seydir. Benim de vajinamda oluyor agri surekli. Hatta bazen sayiyorum periyodik olarak gelecek mi acaba agri diye. Oyle belli araliklarla gelmedigi zsurece korkulacak bir sey yok.Uyanik olan var mi bilmiyorumaccayip korktum suan. Bi kac saattir ayaga kalktigimda vajinamin ustunde bi agri hissettim ama cok onemsemedim. Son yarim saattir cocugu resmen asagida hissediyirum.
Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
Keşke beniö gittiğim yere gitseydin ya bende burda bi arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim kadın 45 dakika herşeyi resmen ince ince anlatmıştıBu arada bizde bugün ayrıntılı ultrasona girdik umduğum gibi olmadı ama bunada şükür herşey yolunda dedi doktor. Kendi doktorumuza gidince onada göstereceğiz raporu bakalım. Ben pek göremedim bebeği ve doktor bize pek anlatmadı ama mühim olan sağlığı sonuçta artık kendi doktorumuzda görürüz kızımıda.
Ben magnezyum kullamıyorım Can'ım kas Ağrı'larım yüzünden. Ölçme gereği duymadan Verdi sanırım o kadar ağır bi ilaç olmadığındanKizlar magnezyum icen var mi?
Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Cok aciyor ama girince.bide durduk yerde. Uykudan uyandiriyor
Magnezyum mu olctursem?
Gecmis olsun tatlim, dis agrisi da fenadir. Aklima takildi. Soylemeden edemeyecegim sanirim. Doktorun rontgen icin kiyafet sart demis ama benim bildigim o kiyafeti hamile olma riski olanlara giydiriyorlar. Hamileleri kesinlikle iceri almiyorlar. Bence rontgen cektirmeyi baska doktorlar ile goruserek yaptir. :/merdaba bende dün geceden beri diş ağrısı çektim artık dayanamadım işten donra Dr a gıttım Dr direkt kendi Dr undan onay yazısı aldın mı dedi benim hiç aklıma gelmemişti neyse sadece aletle baktı apse başlangıcı dedi ama gebeyken burada fılm cekemeyız dedi diş fırcadıyla orayı kanat hatta diş ipinin ucuna düğüm at öyle dişlerin arasından geçir sonra tuzlu Yada karbonatlı suyla günde 5 defa gargara yap 2 güne geçmezse gazı Yada hacettepeye git orada kıyafet giydirip röntgeni çekiyorlar dedi eger sende de apse varsa dişini kanatman gerek ben şu anda iyiyim ven 24 e giricem Dr öyle hersekilde röntgen çektirme kıyafet şart dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?