2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ankara'daki kızlar cumartesi günü e bebeğin ankara'da bir semineri var katılmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim. Anadolu bulvarında hilton in garden de yapılacak bebekoloji semineri netten bakıp kayıt olarak katılabilirsiniz güzel olacağa benziyor.

Dennismasal @BRBB Vasfiyeteyzeniz Sunrise82 nuru4207 Esra white_chocolate_mocha @melina19900 @Gojiberries M MinikPapatyacik E ecrinny A aysesudoga naz8 I ikizcan2016 A ankara_ankara Setenay_90 @Marasguli
Umarım tüm Ankara'dakileri etiketlemeyi becermişimdir.

Canım netten ikea bebek odası yaz 0-2yaş grubu çıkıyor oradan inceleyebilirsin ikeanın sitesinden.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

Kaz tüyü değerlidir sonuçta her yerde çok miktarda olan birşey değil. Bence ucuz bile fiyat.

Bizim hemşeriler boşamı uğraşıyor kazla olsa da yesek
Kardeşine geçmiş olsun canım. O girebolu suyundan almıştık kayseriden faydalı diye ama ben tadını sevmemiştim eşimin babasına verdik içsin diye
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bekler ve zamanında doğar bebeğiniz içimden bir histe öyle olacak diyor.

Bu arada bizde bugün ayrıntılı ultrasona girdik umduğum gibi olmadı ama bunada şükür herşey yolunda dedi doktor. Kendi doktorumuza gidince onada göstereceğiz raporu bakalım. Ben pek göremedim bebeği ve doktor bize pek anlatmadı ama mühim olan sağlığı sonuçta artık kendi doktorumuzda görürüz kızımıda.

Uyanik olan var mi bilmiyorum accayip korktum suan. Bi kac saattir ayaga kalktigimda vajinamin ustunde bi agri hissettim ama cok onemsemedim. Son yarim saattir cocugu resmen asagida hissediyirum.
Biraz daha gecmezse doktora gidicem sanirim. Fazla korktum.

Kuzum makat geliş pozisyonuna dönmüştür. Ayaklar aşağıda olduğu için hareketi aşağıda hissediyordundur muhtemelen. Popo neredeyse hareket orada kuvvetli olur diyor doktorum hep. Bak yarım saat önce midemin altına vuruyordu benimki şu an tam bikini çizgimi dövüyor resmen. Seninki damarlara falan denk getirdiyse ondan ağrı hissetmiş olabilirsin. Ağrı şiddetlenirse falan öyle git. Endişelenme.

Ben yazmıştım canım, yazdıktan sonra farkettim Balıkesir'deymişsin. Ama olsun şuan için hastaneye yatmış olman bile çok iyi, emin ol senin için en iyisi doktor gözetiminde olman. Hem psikolojik olarakta orada kendini daha güvende hissedersin sitresin azalır. Suyun gelmeye devam da etmiyormuş çok iyi bir haber bu. Arkadaşların önerdiği gıdaları tüketip suyunu arttırmaya ve yatmaya devam canım, Allah'ın izniyle riskli zamanları da geride bırakırsın. Şehirlerarası seyahat şuan için belki riskli olabilir, inşallah herşey yolunda giderde erken doğum falan olmaz yoğun bakıma da ihtiyaç kalmaz. Dualarımdasın canım.

Canım bence de pozisyon değişikliğindendir. Su gelmesi, kanama falan yoksa stres yapma önemli birşey yoktur yüksek ihtimal. 50 dk olmuş yazalı bu sürede değişen bir durum oldu mu?

Canım bence de pozisyon değişikliğindendir. Su gelmesi, kanama falan yoksa stres yapma önemli birşey yoktur yüksek ihtimal. 50 dk olmuş yazalı bu sürede değişen bir durum oldu mu?
cordeliac derinn83 tesekkurler kizlar, sakinlestim biraz. Ayagimi yukari kaldirdim biraz yukari kaydi. Biraz gecti korkum. Ayaga kalktigimda agri oluyor. Yarin gidicem doktora.

Morini bozma canim dedigim gibi ayaklarının altina minder yastik birsey koy ve wc haricinde kalkma

merdaba bende dün geceden beri diş ağrısı çektim artık dayanamadım işten donra Dr a gıttım Dr direkt kendi Dr undan onay yazısı aldın mı dedi benim hiç aklıma gelmemişti neyse sadece aletle baktı apse başlangıcı dedi ama gebeyken burada fılm cekemeyız dedi diş fırcadıyla orayı kanat hatta diş ipinin ucuna düğüm at öyle dişlerin arasından geçir sonra tuzlu Yada karbonatlı suyla günde 5 defa gargara yap 2 güne geçmezse gazı Yada hacettepeye git orada kıyafet giydirip röntgeni çekiyorlar dedi eger sende de apse varsa dişini kanatman gerek ben şu anda iyiyim ven 24 e giricem Dr öyle hersekilde röntgen çektirme kıyafet şart dedi

Canim cok sagol. Ankara liyim ama Ankarafa yasamiyorum malesef. Cok sagol düşündüğün icin.

Canim gec oldu ama korkulacak bir sey yoktur bence. Artik yalanci dogum kasilmalari falan da olabilir. Belki oyle bir seydir. Benim de vajinamda oluyor agri surekli. Hatta bazen sayiyorum periyodik olarak gelecek mi acaba agri diye. Oyle belli araliklarla gelmedigi zsurece korkulacak bir sey yok.

Dualarım , dualarımız seninle. MaşaAllah bak şimdilik birseyin yok zamanla herşey dahada iyi olur inşaAllah canım benim. Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almanı nasip eyler inşaAllah
Yine diyorum canım iyi düşün, düşün ki iyilikler güzellikler seni bulsun inşaAllah.

Kizlar magnezyum icen var mi?

Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Cok aciyor ama girince.bide durduk yerde. Uykudan uyandiriyor

Magnezyum mu olctursem?

Keşke beniö gittiğim yere gitseydin ya bende burda bi arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim kadın 45 dakika herşeyi resmen ince ince anlatmıştı

Ben magnezyum kullamıyorım Can'ım kas Ağrı'larım yüzünden. Ölçme gereği duymadan Verdi sanırım o kadar ağır bi ilaç olmadığından

Günaydın kızlar... nmine canım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor. Benimkinin ayakalarda aşağıda olunca süreklimvajinama vuruyor gibi sıkıntı yapma

Gecmis olsun tatlim, dis agrisi da fenadir. Aklima takildi. Soylemeden edemeyecegim sanirim. Doktorun rontgen icin kiyafet sart demis ama benim bildigim o kiyafeti hamile olma riski olanlara giydiriyorlar. Hamileleri kesinlikle iceri almiyorlar. Bence rontgen cektirmeyi baska doktorlar ile goruserek yaptir. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…