2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok teşekkür ederim canım :) ay allah kolaylık versin zordur eminim. Senin bebiş nasıl gittinmi yakın zamanda kontrole?

Sağol canım şimdi daha iyi gibiyim gece ne olur bakalım gece hastalığım artıyor genelde.

Gecmış olsun Boğazı'na tuz lımon karbonat su gargara yap cok ıyı gelıyo
Sabah tuzlu suyla gargara yaptım o iyi geliyor banada baya.

Canım bu withings neymiş böyle 1600 TL çık diyor pekte yok türkiye’de sanırım bir sitede gördüm sadece.
Neeee Amazon'a baktım ben 113 dolar mı neydı
Burda da n11 de yada hepsı burada da 400 kusurdu 1-2 gun önce

Sorduğun halde yok demesi sonra yalan çıkması tabiki kötü hissettiriyor sana ama çocuğunuz da olacak.her anlamda iyiydiniz sanki o yüzden sadece bu son olayı düşünerek boşanılmaz. düşün ama bu da ona ders olsun.belki de iyi yapıyorsun affetmeyerek yalan ciddi sıkıntı sonuçta. Küçük gibi görünse de yalan.

Çok teşekkür ederim canım :) ay allah kolaylık versin zordur eminim. Senin bebiş nasıl gittinmi yakın zamanda kontrole?
Evet geçen hafta gitmiştim çok şükür iyiydi ağzını açıp kapatıyordu sürekli :)) gözler kapalı bi poz verdi bize ordan kime benzediğini yorumluyoruz sürekli :))

Rakamı yüksek görünce dayanamadın değil mi ille pahalı ne varsa alıcan
Bu sefer yanlış alarm ama canım ürünün piyasa fiyatı 460 TL falan :)

masmaviyim canım sen farklı bi ürüne baktın sanırım, ekte ürünün fotosunu gönderiyorum GittiGidiyor da 459 TL

Eklentiler

• IMG_1829.webp
    10 KB · Görüntüleme: 62
kızlarr iyi geceler uykusuzz geceler bende başladı:/
yaa hastane ççıkışı bir türlü karar veremedim 10 lu büyük setlerden hiç beğenemedim gitti carters ve h&m de beğendim ama biri 4lü biri 5 li yeterli olur mu ki sizce bu ikisini alsam yoksa illa 10 lu da gerekli mi deneyimli anneler iyi bilir çok acemiyim yaa :/

Ben de 10 lu setleri pek beğenemedim. Hastanede foto çekimleri için süslü bi takım aldım, onda da sadece tulum,eldiven ve şapkası var. 10 lu setlerde olan ürünlerin hepsinden zaten fazla fazla aldım. İlle de takım şeklinde 10 lu çıkış şart değil canım.

I ikizcan2016 normal fıyatı 400 kusur ama sana 1600 olur

Yaa kızlar ben o takımların 10 lu olma olayını cozemedım
Yanı 4 lu dekı takıma en fazla bı iç zıbın gıydırırsın yetmez mi?
Öburlerı hastanede yattığımız sure de gıysınler dıye mi??

iyi biseyse alalim tabi canim, 1600tl lik benim bilmedigim ne varmis diye bi merak ediverdim aaaaa :)))
460 sa almam :))
kamerali degil de su sadece sesli olan telsizlerden alirim diyordum ama.. ikizleri evde birakip nereye gitcem ki :)

teşekkür ederim cevap verdiğin için bende öyle düşünüyorum aldığımız şeyler var zaten içinde onlardan da koysak bence 2 adet mini çıkış seti yeterlidir :)

10lu setleri ben de sevmiyorum canim, ayri ayri aldim ben, battaniye zibin tulum..
bi tutturmuslar idil baby heryerde ayni seyler..

10 lu takımı yenidoğan hastanede kalacağı birkaç gün neye ihtiyacı olursa ona göre yapmışlar. Ama tabi biz maşallah alışverişin dibine vurduk, bizim dolaplarda yok yokk

Kendi 10 lu hatta 20 li takımlarımızı bile yaparız evelallah:)

iyi biseyse alalim tabi canim, 1600tl lik benim bilmedigim ne varmis diye bi merak ediverdim aaaaa :)))
460 sa almam :))
kamerali degil de su sadece sesli olan telsizlerden alirim diyordum ama.. ikizleri evde birakip nereye gitcem ki :)
Ben sadece sesli olan telsizlerden aldım. 900 metre çekim kuvveti var. Evde yazlıkta falan gayet yeterli iş görür. Ben de senin gibi evden pek uzaklaşmayacaklardanım.

ilk bir yılı tamamladık sanırım kıyafette:))

yaa bu adamlar bizden cok hamıle hormonlar tavan yapmış
gecenın bu saatı delırttı.butun gun mobılya baktık begendık
beyefendı anaları geldımı yayılıcakları cıft kişilik yatak evde kalsın dıye 200 metrekare evde cocuga evın en cücük odasını layik göruyo
bide piskın pişkin odaya hersey sığmazsa sıfonyerı yada elbıse dolabını almasak nolur dıyo
poşette saklarım kıyafetlerı olur tabi
evde dunya kadar yer varken elimizde mezure santım hesabı yaptık butun gece
onemli olan onların rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…