Okul şimdiden zor geliyor bana aslında normalde de hareketliyim ama çocukların gürültüsü patırtısı okul ortamında beş altı saat geçiriyor olmak yoruyor
Şeker için de gözün aydın istediğini ye artık :))
@melina19900 canim sakin ol, daha oncesi var eminim ama bu anlattiklarinda bosanacak kadar onemli bir sey yok. Oglunu dusun sakin kalmaya calis. masmaviyim
sana da cok gecmis olsun
Bir an once geciverir insallah. Hamilelikte hastalik cok zor gercekten. Benim de gunlerdir geniz akintim falan var korkuyorum hastalaniyorum herhalde diye.
white_chocolate_mocha
bende o filin morunu ali expresten sipariş verdim bakalım ne zamana gelir. Hadi hayırlısı inşallah. İkea'ya gitmek zor geldi baya uzak.
Benim hislerim cidden çok kuvvetli ben devam etmeyeceğini hissediyorum.örnek ilk defa evi terkettim. Boşanma düşüncem olsa da böyle bir şey yapmamıştım otur düşün yapamazsın modundaydım. Üstüne basa basa sorduğum şeyi saklaması belkide itti beni. Gitsin saçma sapan arkadaşıyla otursun gezsin umursamıyorum bile
Sorduğun halde yok demesi sonra yalan çıkması tabiki kötü hissettiriyor sana ama çocuğunuz da olacak.her anlamda iyiydiniz sanki o yüzden sadece bu son olayı düşünerek boşanılmaz. düşün ama bu da ona ders olsun.belki de iyi yapıyorsun affetmeyerek yalan ciddi sıkıntı sonuçta. Küçük gibi görünse de yalan.
Evet geçen hafta gitmiştim çok şükür iyiydi ağzını açıp kapatıyordu sürekli :)) gözler kapalı bi poz verdi bize ordan kime benzediğini yorumluyoruz sürekli :))
kızlarr iyi geceler uykusuzz geceler bende başladı:/
yaa hastane ççıkışı bir türlü karar veremedim 10 lu büyük setlerden hiç beğenemedim gitti carters ve h&m de beğendim ama biri 4lü biri 5 li yeterli olur mu ki sizce bu ikisini alsam yoksa illa 10 lu da gerekli mi deneyimli anneler iyi bilir çok acemiyim yaa :/
kızlarr iyi geceler uykusuzz geceler bende başladı:/
yaa hastane ççıkışı bir türlü karar veremedim 10 lu büyük setlerden hiç beğenemedim gitti carters ve h&m de beğendim ama biri 4lü biri 5 li yeterli olur mu ki sizce bu ikisini alsam yoksa illa 10 lu da gerekli mi deneyimli anneler iyi bilir çok acemiyim yaa :/
Ben de 10 lu setleri pek beğenemedim. Hastanede foto çekimleri için süslü bi takım aldım, onda da sadece tulum,eldiven ve şapkası var. 10 lu setlerde olan ürünlerin hepsinden zaten fazla fazla aldım. İlle de takım şeklinde 10 lu çıkış şart değil canım.
Ben de 10 lu setleri pek beğenemedim. Hastanede foto çekimleri için süslü bi takım aldım, onda da sadece tulum,eldiven ve şapkası var. 10 lu setlerde olan ürünlerin hepsinden zaten fazla fazla aldım. İlle de takım şeklinde 10 lu çıkış şart değil canım.
Yaa kızlar ben o takımların 10 lu olma olayını cozemedım
Yanı 4 lu dekı takıma en fazla bı iç zıbın gıydırırsın yetmez mi?
Öburlerı hastanede yattığımız sure de gıysınler dıye mi??
iyi biseyse alalim tabi canim, 1600tl lik benim bilmedigim ne varmis diye bi merak ediverdim aaaaa :)))
460 sa almam :))
kamerali degil de su sadece sesli olan telsizlerden alirim diyordum ama.. ikizleri evde birakip nereye gitcem ki :)
teşekkür ederim cevap verdiğin için bende öyle düşünüyorum aldığımız şeyler var zaten içinde onlardan da koysak bence 2 adet mini çıkış seti yeterlidir :)
10 lu takımı yenidoğan hastanede kalacağı birkaç gün neye ihtiyacı olursa ona göre yapmışlar. Ama tabi biz maşallah alışverişin dibine vurduk, bizim dolaplarda yok yokk
Kendi 10 lu hatta 20 li takımlarımızı bile yaparız evelallah:)
iyi biseyse alalim tabi canim, 1600tl lik benim bilmedigim ne varmis diye bi merak ediverdim aaaaa :)))
460 sa almam :))
kamerali degil de su sadece sesli olan telsizlerden alirim diyordum ama.. ikizleri evde birakip nereye gitcem ki :)
Ben sadece sesli olan telsizlerden aldım. 900 metre çekim kuvveti var. Evde yazlıkta falan gayet yeterli iş görür. Ben de senin gibi evden pek uzaklaşmayacaklardanım.
10 lu takımı yenidoğan hastanede kalacağı birkaç gün neye ihtiyacı olursa ona göre yapmışlar. Ama tabi biz maşallah alışverişin dibine vurduk, bizim dolaplarda yok yokk
Kendi 10 lu hatta 20 li takımlarımızı bile yaparız evelallah:)
yaa bu adamlar bizden cok hamıle hormonlar tavan yapmış
gecenın bu saatı delırttı.butun gun mobılya baktık begendık
beyefendı anaları geldımı yayılıcakları cıft kişilik yatak evde kalsın dıye 200 metrekare evde cocuga evın en cücük odasını layik göruyo
bide piskın pişkin odaya hersey sığmazsa sıfonyerı yada elbıse dolabını almasak nolur dıyo
poşette saklarım kıyafetlerı olur tabi
evde dunya kadar yer varken elimizde mezure santım hesabı yaptık butun gece
onemli olan onların rahatı