2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende sevi bebe nin 20 li takımını alicam çok hoşuma gitti

Teşekkürler canım cevabın için dün tekrar gittim doktora anlattım o da dodex yazdı canım ilk 1 hafta iki günde bir vurulmamı söyledi daha sonra doğuma kadar haftada bir dedi canım bir de benexol u eczane geri alır mı acaba doktor alır dedi ama sen eczacısın daha iyi bilirsin kullanmicam çöpe gitmesin

Kıyafetlerinide senin dolaba koyarız deseydin.
Erkeklerin beyni çok farklı çalışıyor yapacak bişey yok

Bel derken karnını mı diyorsun göbek için yani??
Sarmayınca çok göbek kalıyormuş öyle diyorlar sezeryan için de korse varmış hatta normal de olsa sezeryan da olsa sarın diyorlar
evet bende oyle duydum benım bı arkadasım vardı kız hamılelık öncesı göbeklıydı dogumdan sonra sardı tahta gıbı göbegı oldu
normalde hemen sezeryande 20 gun sonra sarın dıye bı yerde okudum ama doğru mu bılmıyorum

Evet geçen hafta gitmiştim çok şükür iyiydi ağzını açıp kapatıyordu sürekli :)) gözler kapalı bi poz verdi bize ordan kime benzediğini yorumluyoruz sürekli :))
agzını acıp kapatırken bızde bı kere yakalamıstık dr karnını doyuruyor demıstı:)))

Ben de çok kararsızdım ama mağazaları gezip dolaşınca kafanda bi şeyler oluşuyor canım bi dene bence aklında olanları
gezmeye fırsarmı oluyokı bı haftasonu ondada bılıousun antepte avmlr dolup tasıyo bıde bomba korkusu var pek cıkasım yok

=))) guluyorum halımıze..ah bu hormonlar yuzunden hep aman dogurana kadar bıseye kalkışma cnm sonra duzelır

Selam ocak anneleri Ankarada ikamet eden annelere bir sorum olacakti ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdıniz acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Selam ocak anneleri Ankarada ikamet eden annelere bir sorum olacakti ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdıniz acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Çukurambarda bi doktora gitmiştim 200 liraydı ücreti white_chocolate_mocha tavsiyesiyle gitmiştim çok memnun kaldım gerçekten herşeyi anlatarak uzun uzun inceledi. Doktorun adı gülhiz Karataş dı sanırım adı. Yalnız zam gelecekti 250 olacaktı sanırım. Çok tatlı bi bayan

iyi yapmissin, dodex candir :)

benexolu receteyle mi aldin parayla mi?
ben geri aliyorum ama her eczane bir degil :)
bi sor muhtemelen alirlar..

Aa o bayani bende duymustum hakkinda tekrar olumlu birsey bulmak cok sevindirdi beni aklimdaki isimlerden biriydi.zam gelmis evet 250 tl imis suan ücreti.cd ve 4d li foto veriyor mu ?

canım kaç çıkmıştı ya benimde tam bayram dönüşüydü.

Günaydın kızlar, bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı , bizim ufaklık ultrasonda Yine resim vermedi, 690 gram olmuş , tombiş dedi doktor :) kan verip 75 gramlık şeker şeysini içtim şimdi vakit geçsin diye bekliyorum, heryerde aynısını mı yapıyorlar bilmiyorum ama bu sıvı elmalı gazoz gibi bişe öyle kötü bişe değil yani tadı, drum profesor bana çok açık bişekilde yapılmasının gerekliliğini anlattı, beni ikna etti açıkçası , ama yine güzel bi resmi olamadı oğluşumun

Aa o bayani bende duymustum hakkinda tekrar olumlu birsey bulmak cok sevindirdi beni aklimdaki isimlerden biriydi.zam gelmis evet 250 tl imis suan ücreti.cd ve 4d li foto veriyor mu ?
ama birinin tavsiyesiyle geldim derseniz sanırım yine 200 alıodu. profil resmi verio ve tabiki cdleri :) bütün çektiği resimler onun içinde oluyor.

white_chocolate_mocha bende o filin morunu ali expresten sipariş verdim bakalım ne zamana gelir. Hadi hayırlısı inşallah. İkea'ya gitmek zor geldi baya uzak.
ay bende burda epey sordum ikeaya gelmeseydi bende ordan alcaktım . İyi yaptın canım umarım beklediğin gibi gelir.

ama birinin tavsiyesiyle geldim derseniz sanırım yine 200 alıodu. profil resmi verio ve tabiki cdleri :) bütün çektiği resimler onun içinde oluyor.
Yaa cok iyimis :) bende dün telefon etmiştim bizi nerden ögrendiniz gibi birsey sormustu bende internetten gördüm dedim belkide tavsiye üzerine felan diyip isim versem dediginiz olabilir gercekten :)

Kızlar doktordan çıktım 810 gr olmusuz 33 cm boyumuzda ☺ şeker yüklemesi yaptırdım 11 bucukta tekrar kan vercem bakalım ne çıkacak sonuc B bugza canım kilo olarakta 70.700 olmuşum en son 69 çıkmıştım bu doktorda iyi gidiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…