2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bencede tadı çok güzeldi bende limonlu içtim 50 gr çok güzeldi

iyi yapmissin, dodex candir :)

benexolu receteyle mi aldin parayla mi?
ben geri aliyorum ama her eczane bir degil :)
bi sor muhtemelen alirlar..
Reçeteyle almıştım canım ama 24 lira ödedim Magnorm gynoferon bir de benexol aldım hepsine 24 istedi eczacı Ben nasıl sgk lıyım anlamadım hem reçetede yazıyor hem para veriyorum eskiden böyle değildi sanki bi de önceden birikmiş reçete paralarını alıyorlar resmen 50 tl gidiyor eczaneden çıkınca :) benexolu geri alınca ücretini geri vermiyor değil mi canım zaten dodex alacam bi de ona öderim

Naptın canım biraz sakinleştin mi ? İnşallah bugün için biraz daha yumuşar ve çözersiniz. İlk defa bukadar olduğu belli çiçekle falan gelmiş farketmiş oda demekki senin baya ciddi olduğunu belki bu onada ders olur artık geri dönüşlerinin nekdar zor olduğunu farkederek aynı şeyleri yapmamaya çalışır

Günaydınlar kızlar hayırlı cumalar

bende alışveriş konusunda sizi gıbte ile okuyanlardanım daha kıyafet olarak birşey almadık sadece eşim ilk öğrendiğinde takım almış hemen heyecandan ama ben daha 7 aydan sonra yaparım diye düşünüorum ama sizi okudukça acaba başlasammı diyorum. Beşik işi tamam anne yanı beşiği yaptırdım ayrınca normal beşik olacak. Bakalım inşallah benimde aldıklarımı paylaşacağım günler gelir :)

kızlar merhaba bana iyi bir göğüs ucu kremi ve Bebek için nemlendirici krem önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Dün konuştuğumuzda arkadaşlarıyla geldi.
Çiçeği zaten o kız yanlarına gelmeden almış yani biz sorun yaşamadan,içinden gelmiş almış.
Birden yemeğe gidelim dediler trafikte zordu dönmek sonraki gün beraber çıkarız dedim bende uzatmayalım bu kadar falan dedi.Sakinleşsemde içim soğumadı affetmek istemiyor bir yanım. En ufak şeyde soğuyan biriyim zaten silip atmak geliyor içimden bir daha da konuşmadık. İstemiyorum seni dedim o kadar. Arkadaşları var diye tartışmadım.

Surat yapma lütfen falan dedi ama yok buz gibiyim resmen

Aa o bayani bende duymustum hakkinda tekrar olumlu birsey bulmak cok sevindirdi beni aklimdaki isimlerden biriydi.zam gelmis evet 250 tl imis suan ücreti.cd ve 4d li foto veriyor mu ?
Evet cd verdi rapor verdi 4d foto verdi. Hatta yüzünü tam net alabilmek için epeyce uğraştı ama benim oğlan 25 haftadır sıratını gizlemek tercih ettiği için alabildiği kadar aldı. Ama olmuyo deyip bırakmadı baya denedi

Aynen bende Elmalı gazoz gibi seyden içtim. Hiç sorma benim ki de 24 haftalıkken 890 gram geldi amma tombik Bebek dedim doktor :)

Canım Bebek ürünleri için sebamed,babe benim bildiğim iyilerden

Canım sen koruda ayrıntılıya girmedin mi.Benimde 13 ünde ayrıntılı geçe aldım biraz. 300 tl dediler Aydan Biri giriyormuş.

Ona mı gitsem? Yoksa senin dediğine mi?
Senin gittiğinin yeri nerede?

Görüntü veriyor mu bilmiyorum Aydan hoca

Canım aslında aydan hocaya gidecektim ben ama bana 500 lira fiyat söylediler. Dedim ben koru sa muayene oluyorum zaten indirim Yok mu. Koru olunca 500 diğerlerine 750 dedi bende höh dedim tımım cınım kılsın sığıl dedim :) burdan tavsiyeyle o doktora gittim çok da memnun kaldım. Aradaki 300 liraya süt sağma makinesi alırım ay. Bide zaten çok şükür sıkıntısız bi Bebek olduğundan kimin baktığı pek farketmedi. Ama gittiğim doktor gerçekten her detayı anlattı. Nereye baktığını neden baktığını nasıl olması gerektiğini ve bebekte nasıl olduğunu.

İşine karışmak gibi olmasın da giderek ağırlaşıyoruz :) bu ay yarım saatte bitecek alışveriş gelecek ay 1,5 saate çıkabilir. Avm'ler baya yorucu yerler :) azar azar al istersen. Hem bi anda bütçeye de yüklenmemiş olursun

Ben bana 300 dediler diye hatırlıyorum 500 mü dediler acaba ben duymak istediğimi mi duydum ki senin gittiğin doktorun adı neydi? Bir baksın istiyorum iyice beş dakika da yollamasın istiyorum. İyiyse bana yakınsa ona gideyim bende.Birde aydan hoca gün verse de saat vermedi bekle Allah bekle olacak herhalde

Canım hemen bizim korunun orda Ankara ticaret merkezi varya onun içinde doktor. Valla bilmiyorum bana resmen 500 dedi. Beniö muayene tam 37 dakika sürmüştü :) gülhiz Karataş olması lazım adı

Canım hemen bizim korunun orda Ankara ticaret merkezi varya onun içinde doktor. Valla bilmiyorum bana resmen 500 dedi. Beniö muayene tam 37 dakika sürmüştü :) gülhiz Karataş olması lazım adı

Sağol canım birde onu araştırayım bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…